Fraudehelpdesk registreert veel slachtoffers datingoplichting

Fraude en oplichting via datingsites is één van de meeste gemelde vormen van fraude die de Fraudehelpdesk het afgelopen jaar te verwerken heeft gehad. Het gaat hierbij niet om oplichting van datingsites zelf, maar door mannen en vrouwen die verliefde singles geld aftroggelen. Nadat deze, vaak buitenlandse, oplichters een slachtoffer het hoofd op hol hebben gebracht met zoete woorden en mooie beloftes vragen zij om geld, bijvoorbeeld om een vliegticket te kunnen kopen om hun nieuwe liefde te kunnen bezoeken.

Ook wordt er vaak geld gevraagd voor bijvoorbeeld plotselinge medische ingrepen en dergelijke. Voor vijftigplussers werden de dupe van datingfraude. In lang niet alle gevallen ging het om erotische datingsites; op de reguliere datingsites komt het minstens zo veel voor.

De Fraudehelpdesk kreeg in 20111 66 van dit soort meldingen. De schade is niet gering: gemiddeld gingen benadeelden voor 2250 euro het schip in, waarbij aangetekend moet worden dat dit bedrag zo hoog uitgevallen is omdat enkelen voor meer dan 100.000 euro opgelicht zijn. We schreven eerder al een artikel over scammers; mannen bleken overigens makkelijkere slachtoffers dan vrouwen.

Tips om oplichters te herkennen

Als je verliefd bent is het soms moeilijk om objectief te kunnen beoordelen of je met een oplichter te maken hebt. Liefde maakt immers blind. Neem onderstaande checklist door om te zien of je vermoedelijk te maken hebt met een scammer. Wat je ook doet: maak nooit geld naar iemand over voordat je deze daadwerkelijk al eens in het echt ontmoet hebt. Mocht iemand je geld vragen voor een vliegticket, stel dan in het uiterste geval voor dat jij zelf het vliegtuig pakt. Als je hierna geen reactie meer krijgt weet je voldoende.

 • Correspondentie verloopt in gebrekkig Engels
 • Er wordt geld gevraagd, vaak voor plotselinge kosten
 • Men doet mooie beloftes. De persoon in kwestie heeft normaal gesproken wel geld, maar nú even niet.
 • Soms zijn mail/berichten niet eens voor u persoonlijk geschreven, maar standaard-berichten. Trek correspondentie waarvan je vermoedt dat deze niet persoonlijk is een door Google (copy/paste twee zinnen uit het bericht)). Wellicht vind je in de zoekresultaten waarschuwingen voor scammers.
 • Men speelt in op je schuldgevoel.
 • Veel oplichters komen uit Oost-Europa en Afrika. Dit betekent natuurlijk niet dat iemand uit bijvoorbeeld Frankrijk géén oplichter is.
 • Je nieuw liefde heeft maar 1 foto. Vraag om meerdere foto’s, en om foto’s waar hij of zij met meerdere mensen op te zien is. Let wel: sommige oplichters zijn zo brutaal dat ze zonder problemen hun echte foto’s sturen.
 • Voor de mannen: jonge bloedmooie vrouwen die op jou, een kalende vijftiger vallen… Besef dat dit uitzonderlijk is.
 • Geef uiteraard nooit je rekeningnummer, creditcardnummer of andere persoonlijke informatie door.
 • Soms vraagt men niet om geld, maar is hij of zij zelf juist zeer rijk en wil je een groot bedrag schenken. Helaas is het eerst nodig een bedrag over te maken om de overboeking te regelen.

Mocht je nog steeds twijfelen of je met een oplichter van doen hebt; laat een vriend of vriendin eens naar jullie correspondentie kijken. Een persoon die dicht bij je staat maar niet verblind is door liefde kan meestal goed beoordelen wat er aan de hand is. Over het algemeen geldt: als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat het vaak ook. Oplichters zijn lang niet alleen maar op erotische datingsites actief.

Enige tijd geleden schreven we al een artikel over hoe de tekst op een datingprofiel een leugenaar kan ontmaskeren. Zo gebruiken fakers opvallend weinig het woordje “ik” en zijn hun profielteksten vaak korter dan die van eerlijke daters. Op de hoogte blijven van nieuws uit de datingwereld? Voeg ons toe aan je favorieten :) Bekijk ook de niet tevreden met een datingsite pagina.

c-date banner

101 gedachten over “Fraudehelpdesk registreert veel slachtoffers datingoplichting”

 1. Bent u ooit uw geld kwijtgeraakt aan een oplichter en heeft u nog steeds het bewijs van de transactie die u met de oplichter heeft gedaan? Als dat het geval is, is het nog steeds mogelijk om uw geld terug te krijgen, ongeacht hoe lang de zwendel heeft plaatsgevonden. Ik verloor vorig jaar ook mijn geld aan een niet-gereguleerde makelaar en het was door de transactie die ik met hen deed dat mijn geld kon worden teruggevorderd door een terugvorderingsbedrijf genaamd Regain-all .com. U kunt dus contact met hen opnemen en om hun herstelhulp vragen. Ze zijn erg goed en snel in het terugkrijgen van verloren geld van al die online oplichters.

 2. Iemand had mijn e-mailadres gebruikt voor inschrijving bij vijftigplusdating.nl. Dit bedrijf controleert niets, dus mijn mailbox werd al snel volgespamd met allerlei berichten van die website. Ondanks herhaaldelijke berichten naar dit bedrijf (ja, ik heb goede contactgegevens gebruikt om hen te bereiken), dat ik mijn gegevens verwijder wilde hebben, op grond van de wet AVG, weigerden ze mijn gegevens te verwijderen. Er kwam meestal niet eens een reactie. Onwettig, onbetrouwbaar en ongeïnteresseerd.

 3. 1 van de meest frustrerende dingen op insternet is die datingsites en fakers die van alles doen om je credits op te maken. Vindjedate is ook zo’n site. Ik zou wensen dat de polite dit soort oplichters eens aanpakt.

 4. Ben ook benaderd door zo’n kneus. Heeft nog niet om geld gevraagt maar weet zeker dat dat nog komen gaat.
  Zn naam is George uit Amerika. West Virginia.
  Heb zn profiel foto gegoogeld en blijkt heel iemand anders te zijn..K lig in een deuk..Speel t spelletje lekker mee totdat ie om geld gaat vragen. Dan gooi ik zn werkelijke naam erin. Deze kwam trouwens niet via een datingsite maar via wordfeud
  George50. Is weduwnaar en heeft een dochter van 16.
  Neemt een paar keer per dag contact op. Vandaag heb ik m verteld dat ik verliefd ben??? Ben benieuwd wanneer de grote vraag komt. ??

 5. Goedemorgen,

  is er iemand ooit benaderd door een J. Williams Scott via Tinder?
  Is nu op contract basis aan het werk in Dubai (woont in Engeland) en ineens moet hij veel tax/geld betalen voor de aangekochte producten. Zonder het geld krijgt hij de producten niet en kan hij de job niet afmaken.
  Pas na 2 dagen dat het bekend was, werd er geld aan mij gevraagd, omdat hij alles al zou hebben geprobeerd om aan het totale bedrag te komen. Kwam nog 7000 dollar te kort.
  Voor de geldkwestie heel leuk contact gehad van een maand. Nu wordt er op mijn gevoel ingespeeld.
  Bekend verhaal voor iemand?

 6. Ok hoe krijgen we ons poen terug van die oplichters?
  Ik heb er niet veel geld aan gespendeerd zie na enkele reacties al dat t nep is. Standaard reacties etc.. Heb ook bericht je bent nep krijg je weer standaard reaktie terug en snel!

  Wie spoort ze op die criminils?

  Ik eis genoegdoening of zegt men moet je maar niet zo stom zijn geile bok!
  Nou ja liever domme geile bok dan sexloos depressief achter de geraniums!
  Goeie nieuwe naam voor een nieuwe website.
  Gewoon weer lekker naar de hoeren mense niks mis mee

 7. In 2017 benaderde een man (Theo) mij via Lexa. Hij zei een canadees te zijn, ingenieur bij BP en momenteel in NL aan het werken om een nieuwe olieplatform in Rotterdam in te richten. HIj had een dochter, Yelda, welke al in 3 jaar niet had gezien omdat de moeder haar hat ontvoerd en naar Turkije meegenomen.

  In canada had hij een groot huis, een boot, een verzameling sportauto’s en noem maar op. Hij had zoveel geld verdiend dat dit was zijn laatste project en daarna wilde hij met vervroegde pensioen, en natuurlijk samen met mij, want hij hield van mij (echt, dat zei hij!). Van face to face afspreken kwam er niets van. Hij werkte 6 dagen x week en kon bijna nooit. Ook niet op zijn vrije dag zondag, of hij was plotseling heel erg ziek met griep, of moest naar een booreiland om mensen te trainen, of of of … noem maar op, het was altijd wat. HIj ging wel heel geraffineerd te werk, een keer vroeg naar mijn huisadres, ik wilde het niet doorgeven maar bleef maar vragen, ik vertrouwde hem al lang niet meer omdat in al de honderden verhalen die hij mij had verteld, ik altijd een leugen of een incongruentie ontdekte, maar ik speelde het spelletje voor zolang het maar een spelletje was.

  De dag erop kreeg ik een enorme bos rode rozen via Fleurop thuis ontvangen, met een kinderachtig gedichtje Heel charmant allemaal. Maar van afspreken kwam er niets van. Hij praatte veel over zijn dochter, hij miste haar en zou alles doen om haar terug te krijgen. Ook dat verhaal geloofde ik niet helemaal maar ik zei niets. Op een gegeven moment, zei hij dat hij de volgende ochtend naar Turkije zou vliegen om zijn dochter te zien. HIj had me al fot’s van het meisje verstuurd, dus ik kende haar gezicht. Eens in Turkije stuurde hij me foto’s, de eerste van hem met het meisje (van een jaar of 8 of 9) en de dagen daarna allemaal foto’s van hem en zijn dochter, maar deze foto’s waren oud, in deze foto’s zag het meisje uit als een kindje van 4 jaar of max 5.

  Ook zag hij jonger uit in die foto’s. Dus nog een leugen. In de tussentijd was ik hem meer dan zat. Maar ik vond het moeilijk om dat te zeggen, dus ik bleef met hem praten. De nacht van zijn terugkeer naar NL bleek hij dus een aanrijding te hebben gehad, met slachtoffers en zelfs een dode. Ik werd in het midden van de nacht gebeld vanuit Turkije door iemand die zei dat ‘Mister Theo’ een ongeluk had gehad en lag in het ziekenhuis, dat hij had gevraagd om mij te bellen want ik was ‘zijn vrouw’. Later in de nacht belde hij zelf, en vertelde een hele verhaal. De dag erna stuurde hij me een link naar een turkse krant met de melding van het ongeluk. Echt echt goed in elkaar gezet!!!! Kort daarna vertelde hij dat hij vast zat en dat de politie hem niet vrij liet, hij moest de kosten van het ziekenhuis voor de tegenpartij betalen, en ook aan de politie. Maar hij kon niet op zijn geld komen. Dus vroeg of hij 15.000 euro kon voorschieten. Ik zou het dubbel terug krijgen maar hij had het geld onmiddelijk nodig want hij was bang!

  Nou ben ik niet iemand die zomaar geld aan een vreemde geef en zeker niet zo een bedrag. Ik zei dat het om heel veel geld was, en dat hij moest het consulaat bellen om hulp te vragen. Hij zei dat hij niet wilde dat zijn werk wist wat er aan de hand was en dat hij daarom niet kon doen. Dat was de druppel voor mij. Maar weer zei ik niets. In de komende 2 dagen het bedrag begon lager te worden, van 15K naar 7K naar 5k en op het laatst op 3K, de rest had hij al kunnen verzamelen via een vriend en via zijn ex, zei hij. Of ik toch die laatste 3000 euro kon lenen,

  ik zou heeeeeel veeeeeel geld voor terug krijgen. Na even nadenken, begon ik zijn eigen spelletje van leugens te spelen, ik stuurde een bericht dat mijn broertje in nood was en dat ik al mijn geld aan hem had verstuurd om hem te helpen, dat ik daarom hem niet kon helpen met de 3K, ook vertelde ik dat ik vond dat we het contact moesten verbreken.

  HEt opmerkelijk aan mijn verhaal is dat dit is in 2017 gebeurd, en via de fraudedesk ontdekte ik HETZELFDE verhaal van een mevrouw in 2013! dus deze Theo is al jaren bezig op Lexa en wellicht op andere sites.

 8. Alle seksdatingsites zijn oplichting. Waarom? Omdat er maar heel erg weinig vrouwen zijn die een seksdate willen en als ze dat al willen, hebben ze daar meestal niet zo’n site voor nodig. Dus daar is geen markt voor. Ik ken meerdere mensen die dit als werk doen, berichtjes versturen naar mannen. De dames op de foto zijn niet degene die je bericht beantwoorden. Dat zijn gewoon medewerkers en medewerkster van de site die per berichtje een paar centen betaalt krijgen. Sommige mannen geven er duizenden euro’s uit en zitten al jaren op die site met diverse vrouwen te chatten zonder ooit een date te krijgen. Maar blijkbaar zijn een paar mooie foto’s en geile praat voldoende om ze aan het lijntje te houden. Overigens zijn ze zo’n beetje allemaal getrouwd en zijn ze ouder dan 40 en vaak wel tot ver in de 80. Dan vinden ze het nog normaal dat jonge zeer knappe meisjes van 18 jaar op hun profiel reageren voor seks. Hoe dom kun je zijn vraag ik mij dan af? Of ze weten het maar kicken gewoon op de online aandacht?

 9. Ah .zijn nu weer een nieuwe datin site. Die heet liever ervaring. No
  Ik wil een gewoon vrouw zoeken en wat komt er ? Allemaal met naak lichaam. En ik weet dat nep is maar ik wil zelf even onderzoek hoe ik die dames hun mond kunt snoeren. Ja hoor zeg zeg ik kom je nueken gelooft je dat een dame zomaar dat zegd?nou ik heb ze gezegd je wil gewoon geld hier vedienen met je oplichters partij maar op een dag ga ik echt deze oplichters ontmaskerd. Want wie slechte dingen doen loop tocht een keer tegen de lamp. Heren en dames elke site willen geld voor dating en natuurlijk ze maken ook kosten. Maar rijk worden ze zeker met datin site. Hoe minder op internet vrouwen zoeken of mannen hoe armer zo ook worden. Moet het tocht een manier om zulke site te pakken? Google en ueropa moet samen werken anders blijf deze oplichters in Google komen. Een ding alle site die op Internet is moet zijn legitimatie bewijs geven aan Google en europa zo kunt ze pakken als ze fraude plegen.

 10. Is iedereen nu echt zo dom? ?!!
  Gewoon gratis 3-dagen-account aanmaken bij lexa.
  Die hebben ze eens in de zoveel tijd.
  Mensen (mannen) zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen stommiteiten.
  Geen medelijden!

 11. IK had me een paar weken geleden aangemeld bij datingsite KNUZ .Duurde niet lang of ik kreeg een reactie van een goeduitziende man .Al snel vroeg hij of ik mailcontact wilde , kreeg toen het ziellige verhaal te horen
  dat hij uit Frankrijk naar Nederland was verhuist omdat hij zijn vr0uw en dochter had verloren ..hij een In en export bedrijf runde in Lisse ..en een nieuw leven wilde opbouwen met iemand…

  we zijn gaan mailen en skypen (zelf liet hij zich niet zien omdat hij geen cam had) heb een paar foto,s en een filmpje gestuurd wat achteraf heel dom is geweest..maar je vertrouwd zo iemand…..

  paar dagen erna moest hij ineens voor zaken naar Afrika wat ik al vreemd vond….kreeg al snel een urgent bericht dat hij was overvallen door een stel kerels en alles was ge.stolen waaronder zijn creditkaart en telefoon.. of ik gelijk maar 500 euro wilde sturen via western Union…ik heb het geweigerd en het contact verbroken…daarna kreeg ik dreigmails dat hij mijn dochter op Facebook de foto. en filmpje zou sturen en daarna mijn familie en vrienden.zelf was hij niet op Facebook…

  ik was en ben ten einde raad ben naar de politie gegaan en aangifte gedaan.ze hebben zijn mailaccount geblokkeerd en alle vrienden en familie een bericht gestuurd de mail vooral niet te openen omdat het scham is……het is nu maar afwachten wat er gaat gebeuren,,,wil iedereen waarschuwen….

  ….

 12. Ik heb een hele leuke meid ontmoet die uit roemenie komt. Ik heb haar ontmoet via badoo. Nou een tijd over en weer gechat kreeg ik haar facebook en we gingen echt daten. Na 3 dates vertelde ze dat ze haar huidige verblijfplaats moest verlaten. Ik heb haar in huis genomen. Ze vroeg wel of ik af en toe geld naar roemenie kon sturen voor haar dochtertje. Als je verliefd bent doe je dat. We zijn samen naar roemenie gegaan. Ik ben aan haar hele familie voor gesteld. Haar dochtertje was ook helemaal gek van me. Ik heb haar met kerst ten huwelijk gevraagd. Terug in nederland niks aan de hand. We waren erg gelukkig als stelletje. Maar af en toe vroeg ze ook om geld om te internet gokken. En moest nog steets geld naar roemenie gestuurd worden. Na 8 maanden kon ze nog steets geen werk vinden door de taal bariade. Haar moeder en haar dochtertje zijn in mei nog voor 10 dagen overgekomen. Dus ik was nog steets blind van verliefdheid. Tot een keer dat ik zei ik wil geen geld meer storten voor het gokken en minder geld storten naar roemenie. Het geld vloog wel erg snel uit de portomonee. Ik zei moet eerst de vaste lasten betalen. Ze rookte ook voor 250 euro in maand weg. Dus ik hield steets meer de hand op de knip. We waren nog steets gek van mekaar. Tenminste ik was de gelukkeste man op de wereld. Tot 19 juni. Voor dat ik naar mijn werk ging zegt ze nog i love you. Ik was wat eerder klaar met werken en denk stuur even appie dat ik eerder thuis kom. Was alles geblokkeerd. Whats app facebook. Ik als een gek naar huis en ja hoor. Een briefje op tafel. Sorry baby i cant together animore. Vogel was gevlogen. Ik helemaal gek. Ik kijk op de tablet in de geschiedenis. Escort hier escort daar en kinky.nl. ik kijk op kinky.nl en jaa hoor. Staat ze daar op. Ik het nummer gebeld. Met veel moeite kreeg ik haar aan de telefoon. I dont love you bla bla. En ik stuurde dus niet genoeg geld op. Al met al. Mijn leven naar de klote. Duizenden euros lichter. Bijna mijn spaarrekening op gemaakt. Blijkt dat ik 9 maanden met een roemeense oplichtster heb gewoont die ook nog eens een escort verleden hebt en alles.Ze zijn alleen op je geld uit. Ze maken je verliefd en betalen je in sex. En als het geld op is gaan ze weer opzoek naar een nieuw slachtoffer.

 13. Ik heb een relatie van 2.4 jaar mijn vriend stond op een site ik relatie uitgemaakt.hij houd bij hoog en laag vol dit niet te hebben gedaan hij heeft hun een mail gestuurd binnen een uur was het er af het was geplaatstop 9juni en op 10juni ontdekte mijn vriendin dit.is ook betaald door een ander.ik kreeg geen inlichtingen omdat ik niet getrouwd ben.het was 50 plus site zijn verschillende onder een web adres.

 14. Ben mijzelf is gaan verdiepen in deze “scam” praktijken. Wat mij opvalt is dat het toch snel duidelijk is waar je mee te maken hebt. Zou dat betekenen dat sommige mensen zo makkelijk te manipuleren zijn, dat lijkt me toch sterk gezien de “nuchtere” aard en gezond boeren verstand van de gemiddelde Nederlander. Een klein beetje onderzoek laat al zien welke malafide praktijken hier plaats vinden.

  Dit soort malafide bedrijven kijken niet hoe kwetsbaar u kunt zijn, het gaat hier om keiharde knaken (euro) die verdiend worden. De teleurstelling en boosheid van diegene die zich bedrogen voelen is natuurlijk heel begrijpelijk.

  Juridisch en strafrechtelijk is hier weinig aan te doen (vervolging) omdat ons rechtssysteem hier nog geen voorziening in heeft en een ieder zelf verantwoordelijk blijft voor zijn / haar eigen handelen. Moet ik wel zeggen dat het wel degelijk mogelijk is om dergelijke malafide ondernemingen en de betreffende uitvoerders op te sporen zijn. Het is mij gelukt om een dergelijk “scam artist” te confronteren en die leidt nu toch wel een heel benauwend leventje. Je moet dat met enige subtiliteit beantwoorden…totdat?

 15. Op Mixed Matches staat al jaren een knap uitziende donkere man die zich Happy Mind noemt. Als hij je heeft waar hij je wil hebben, gaat hij je met zielige verhalen over zijn scheiding, zijn vreselijke ex, zijn schulden en hoe zijn kinderen eronder lijden, financieel uitkleden. Hij suggereert van je te houden maar houdt jou (en anderen) vakkundig aan het lijntje. Nigeria land van de datingfraudeurs? Vast wel, maar in Almere kunnen ze er ook iets van.

  Hij heeft mooie verhalen over zijn vrijwilligerswerk voor Warchild en als bloeddonor. Wat hij niet aan je vertelt, hij heeft genitale herpes, en het boeit hem niet als jij besmet raakt “want hij heeft nergens last van”. Herpes is tot op heden ongeneeslijk. Blijf uit zijn buurt als je geen SOA wilt!!!! Ik zou willen dat iemand me voor hem had gewaarschuwd.

  Hij zegt dat een moeder van de school van zijn kinderen hem op Mixed Matches heeft gezet en dat hij er nooit meer op kijkt. Dit klopt niet. Recent reageerde hij nog toen ik onder een alias hem een interesseberichtje stuurde als test. Hij is dus gewoon nog actief op jacht naar naïeve types zoals ik ooit was.

  Mixed Matches is voor hem gewaarschuwd, maar zijn profiel blijft gewoon staan en ze reageren niet.

 16. Er zijn heel veel websites welke bewust nep profielen aanmaken. Hierbij worden deze profielen gepromoot om zoveel mogelijk omzet te genereren. Op onze website over sexdating reviews behandelen we deze.

 17. Beste iedereen,
  onbeperktdaten.nl
  onenight-stand.nl
  ZIJN BEIDE ZO NEP ALS WAT. Laat dit iedereen weten!!! Ze harken geld binnen aan abonnementsgeld of credits, maar in de praktijk komt er niks uit voort. Ze geven zelf toe dat bijna alle profielen FAKE, FICTIE, ENTERTAINMENT zijn en dat ze je daarover in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden (à 10 A4-tjes) hebben geïnformeerd. Dit moet stoppen!!!

 18. Zelfde hier, mijn vader is 74 en pas gescheiden en heeft al 2000e overgemaakt naar een 29jarige roemeense die constant zielige verhalen ophangt en tot over haar oren verliefd op hem zegt te zijn.. Hij heeft haar echter ontmoet op straat, ze verkocht de daklozenkrant. Nu bellen ze vaak en altijd vraagt ze om geld. Mn vader vindt mijn waarschuwingen “erg lief, maar gebaseerd op vooroordelen”. karina is namelijk echt anders…

  Right. Word er wanhopig van! Hoe is het inmiddels met jouw vader? Is het gelukt om hem te overtuigen?

 19. Ik zie dat Ishotmyself.nl ook door sommigen als oplichters wordt bestempeld maar dat is niet waar. Ik ben al jaren (betalend) lid en alles is eerlijk geregeld. Bij misbruik wordt ingegrepen en dat is prima. Het wordt hier ook als Dating site bestempeld maar dat is niet de primaire opzet (hoewel ik een aantal hele leuke mensen hebt leren kennen daar).

  p.s. En dat je eerst moet betalen voor de volledige functies lijkt mij gewoon commercieel maar daarmee nog niet frauduleus. Ik was de eerste jaren gratis lid en kon daarmee prima uit de voeten, pas toen ik meer foto’s ging delen (waar de site voor is), ben ik gaan betalen.

 20. Ik ben al 5 dagen lid bij tinderdatingsite.nl. hier moet je credits betalen om berichten te verzenden. Ik heb contact met veel dames en ze geven niets persoonlijks of zoals een emailadres of doen niet aan webcammen.

  Inmiddels heb ik al bij enkele door dat het nep is en dat ze steeds dingen vragen waarin ze hopen dat je credits verspilt en geld gebruikt. Naast deze site heb je ook sexysingles.nl deze is precies hetzelfde alleen met een andere naam. En opvallend is dat dezelfde dames daar ook aanwezig zijn.

  Heb het idee dat het gewoon mensen zijn die alsof doen als een persoon maar gewoon werkers zijn van een bedrijf waardoor ze gratis berichten kunnen sturen en de taak hebben om mensen te afpingelen.

  Is er niet een overzicht met al deze sites, scheelt zoeken

 21. Ik heb zojuist ook een scammer ontmaskert, oa door te google op vocational leave…En ben wel dankbaar voor sites als deze. Ook ik had een onderbuik gevoel dat er ergens iets niet klopte. Een RAF sergeant, ladiedadiedadieblablabla. Ik kwam er trouwens in eerste instantie achter door te foto’s die ik toegestuurd kreeg te googlen via google image research. Doe er je voordeel mee! En zodra ze dus beginnen over vocational leave…stop het circus!

 22. Ik word schijtziek van die nepprofielen allemaal. Ook op facebook barst het ervan. Eerst dacht ik dat het Yvon was, een oude bekende van me. maar nu blijkt Wendy dit te doen. Met die nieuwe tool kun je dit op FB zo achterhalen. En als je haar hoort praten, echt dan denk je wat een aso. Ik accepteer niemand meer, want voor je het weet zit Wendy uit Almere tussen je vrienden.

 23. Zo is I Shot Myself ook een frauduleuze sex of dating site,eerst moet je geld betalen omdat je anders voor de belangrijkste functies geen toegang hebt en als ze jou niet aanstaan dan pleuren ze je gewoon voor een aantal maanden van de site af en zetten ze je op nonactief dan hebben zij hun geld binnen en kan jij je weer opnieuw aanmelden en geld betalen.

  Deze site is dat is wel lekker profiteren en binnen halen op frauduleuze manier van mensen die zich daar aanmelden en iemand zoeken om mee te daten.

  http://www.ishotmyself.nl/

 24. Grappig dat er zoveel mannen in blijven trappen. 90% is getrouwd en ziet er niet uit en in het dagelijks leven kijkt geen enkele vrouw er voor een 2e keer naar. Maar ze denken wel dat de mooiste vrouwen op een datingsites op ze vallen? En dan al die gore foto’s nog die ze erbij sturen, je wordt er gewoon misselijk van. Ik vind het niet raar dat ze op deze manier opgelicht worden. En niet een maar echt duizenden in alle leeftijden. Mannen roepen dit over zichzelf af. Moeten ze maar beter nadenken.

 25. Ze zijn nog steeds actief op Lexa. Ze zijn idd heel verleidelijk naar je toe. Hebben telkens smoesjes om het daten te kunnen uitstellen. Tenslotte wil mijnheer kennis maken met jou maar jij moet vragen of ie vrij kan krijgen. Je moet dan nl een mail sturen naar info@raffairs.com. Daarna krijg je weer een reglement dat je moet lezen om hem idd te mogen ontvangen.
  Ben blij dat ik dit allemaal had gelezen maar ik geloof best dat er vrouwen zijn die daar intrappen…

 26. hai mijn schoonvader is opgelicht geworden door een of andere nina uit roermond niemand kent haar achter naam of adres, dus pas op voor haar ze is ongeveer 160 groot kort haar en bril dragend en rijd in een Suzuki alto

 27. 100% gelijk. Ik heb zelf gewerkt aan deze oplichters bende maar kon het niet meer aan om mensen zo voor de gek te houden. Pas ook op voor “club erotica”.

  Bewijs?
  Bekijk hun wervingsprocedure, af te nemen testen om berichten te kunnen beantwoorden, verdiensten etc op http://www.pnthuiswerk.nl

  Advies? STOP MET INTERNET DATING!
  Ik kan je alles van vertellen omdat ik zelf ook aan heb meegewerkt tot ik het licht heb gezien.

 28. Goede middag

  Voor mijn studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht ben ik op zoek naar mannen en vrouwen van middelbare leeftijd (het liefst uit Utrecht) die slechte ervaringen hebben met internet daten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: oplichting, vervelende dates of dates die zich anders hebben voorgedaan.
  Ik wil over dit onderwerp een artikel schrijven voor het vak katern. Het artikel zal niet worden gepubliceerd en u kunt er voor kiezen om anoniem te blijven. Bent u of kent u iemand die zoiets heeft meegemaakt, neem dan contact op via mail: sharon.stork@student.hu.nl

  Groeten,

  Sharon

 29. Had me ingeschreven bij een erotische dating website http://www.sexysexdate.nl is er ook zo een. Kwam er na 8 maanden pas achter dat alles puur en alleen lekkermakerij was. Heeft me totaal 6000 euro gekost. Voor wat? Geile praatjes en een beetje aandacht. Maar goed, we hebben geleerd.

  Remy

 30. Ik zit bij Relatie.nl Daar kocht ik gisteren 2/03/15 60 credits vandaag 3/03/15 heb ik daar van 2 credits verbruikt,dus zou ik er nog 58 over moeten hebben.Ik ging even naar een andere site en toen ik terug kwam stonden er in eens nog maar 4 credits
  IK zou niet weten hoe ik in contact kan komen met Relatie.nl staat nergens op de site hoe?
  Zou iemand weten waar zij te bereiken zijn,ik voel mij gedupeert,graag respons Cor.bergshoeff@live.nl

 31. Het verbaast mij totaal niet dat er onder dit artikel zo veel reacties en dat die nu al ruim 3 jaar worden aangevuld. Ook ik ben een gedupeerde en denk dat dergelijke datingsites die hier vanaf het eerste bericht al worden besproken (waar men voor moet betalen maar waar het nooit tot een afspraakje komt) echt eens een stuk beter onder de aandacht gebracht moeten worden.

  De datingfraude die het artikel beschrijft is zeker ook een probleem, maar ik denk toch dat ook aan deze andere vorm van oplichterij echt iets gedaan moet worden. De enige manier lijkt mij bewustwording, al zou het fijn zijn dat dergelijke oplichtende bedrijven die meerdere datingsites hosten ook eens worden aangepakt. Dit is niet eens alleen oplichterij, het is ook misbruik maken van menselijke gevoelens.

 32. Ik heb me ook ingeschreven, inmiddels op verschillende sites. Het is of dat de dames nooit tot een date willen komen of je sex aanbieden die ze dan ook niet nakomen of de site werkt gewoon niet of je moet voor van alles en nog wat betalen alvorens je bv. kunt terug schrijven of een profielfoto kunt bekijken en ga zo maar door………..EEN GROTE OPLICHTERIJ die hele datingsites shit

 33. Hallo allemaal,

  Ik maak me zo druk om mijn vader (72). Mijn moeder, zijn vrouw is afgelopen jaar overleden.. ik ben erg bezorgd. Afgelopen kerst (2014) ben ik erachter gekomen dat mijn vader zeer actief was op diverse sites. Degene die ik me nog kan herinneren waren:
  geilecontactjes.nl
  lexa.nl
  er waren er nog meer maar die kan ik me zo even niet meer voor me halen.

  Ik heb er wel met mijn vader over kunnen praten, en hem op het hart gedrukt er mee te stoppen, maar ik heb nog steeds het idee dat hij er actief mee bezig is. Zo hoorde ik van de week nog dat hij een studente helpt van 19 jaar die geen geld heeft om haar eigen eten te betalen, en die hij dan maar uitnodigt om te komen eten (?????). Ik kan er niet achter komen of hij haar via zo’n site heeft op gesnorkeld. Mijn vader maakt er botweg het verhaal van dat hij haar graag wil helpen. Op het moment dat ik door wil vragen kapt hij het gesprek af.

  Ik weet wel, en dat wist ik al, dat het een grote bedriegerij is. Toen ik het een en ander uit heb gezocht ben ik op diverse sites dezelfde profiel foto’s tegen gekomen.

  In hoeverre kan IK wat doen? Een tik over zijn vingers geven en als politie agentje spelen werkt natuurlijk ook niet. Maar ik zit met mijn handen in het haar omdat ik zo bang ben dat dit helemaal de verkeerde kant uit gaat… Ik heb hem al proberen uit te leggen dat (gok ik) 90% van dit alles dikke bullshit is en ze alleen uit zijn op je geld. Maar het weerwoord wat ik krijg is: ik ben een grote jongen en weet zelf wel wat ik doe…. zucht.

  In ieder geval, sterkte iedereen die dit doormaakt… Internet is mooi een medium, maar soms wil ik wel terug naar de beginjaren 90 ;)

 34. Ik heb er wel 1 gevonden waar ik een date heb kunnen krijgen. AnoniemDate.nl heb ik vorige week nog met een meid afgesproken! Heerlijk uit eten geweest en gewoon een hele leuke date! Volgende week de volgende haha!

 35. Hallo ook bij boerzoektvrouwtje.nl heb ik mijn twijfels of dit echt is. Er reageren maar 1 of 2 mensen op je profiel willen niet via de mail berichten sturen alleen via hun site waar je credits moet kopen.ze proberen je zo lang mogelijk op de site aan de praat te houden,wie kan kijken of dit idd nep is

 36. Ik sta ingeschreven op Dating Prikbord, Speedflirts, en Affaire Zoeken en heb mijn klachten over het valse systeem nu gewoon op hun bordje gelegd via hun eigen procedure om een klacht in te dienen over een van hun clienten. Ben benieuwd hoe zij zullen reageren ! Heb ook meteen aangegeven dat ik de klachten zal doorgeven aan de bevoegde instanties en aan Tros Radar en Oplichting.nl.

  Eis natuurlijk ook mijn 10 euro terug via PayPal. Waar ik nog niet achter ben is waar hun kantoor gevestigd is, waarom je ook foto’s met profiel ontvangt van afschuwlijk lelijke dames, of van rijke vrouwen die je een cadeau beloven wanneer je afspreekt ! En ook of de foto’s en profielen van de mannen ook fake zijn of juist allemaal echt omdat die allemaal de lul zijn en gebruikt worden als melkkoetjes. Dat zit er wel in. Heel verdacht is het ook, dat je ineens na een tijdje allemaal van die enthousiaste berichten krijgt dat zij heel dicht in de buurt wonen, of jou zelfs kennen van de supermarkt terwijl mijn foto er niet eens op staat ! De meesten geven aan geen seconde meer te kunnen wachten, zo bloedgeil als ze zijn.

  Je moet hun mondje ook altijd volspuiten, groot geschapen zijn, en hard aanpakken. Zij vinden zichzelf ook een slet soms. Toch zijn er ook bij die een vaste relatie willen maar ook daarmee valt nooit iets te regelen. Het is haast niet voor te stellen, dat er op elk uur van de dag personeel werkt op hun kantoor, of kan het ook zijn dat er thuiswerkers worden aangesteld, die gewoon op hun eigen computer werken.

  Voor een journalist die onderzoek zou willen plegen zoals Peter de Vries is er ook geen beginnen aan, want hoe kunnen zij deze netwerken dan opsporen ? Heb je een goed antwoord op deze vragen laat het dan snel weten. Als de moonwatcher heb ik onderzoek gedaan naar de activiteiten van de koreaanse moonsekte en daarover een boek uitgebracht in 1980 : “Jeugdsekten in NL”. En op de site van engelenmoonwatcher.web-log.nl staat mijn stuk “Moonies in Amerika”. De NATO deugt ook niet met zijn ondergrondse acties van het Gladio Netwerk in Italie en Turkije. Amerika heeft ook zijn eigen president laten vermoorden en daarna een serie getuigen geliquideerd. Op de dictator van Cuba werden meer dan 150 pogingen gepland om hem uit te schakelen, maar alles mislukte. Kennedy werd toen het nieuwe doelwit en werd beschoten van alle kanten door scherpschutters. Oswald loste geen enkel schot in Dallas, of wisten jullie dat al langer dan vandaag ? Nog de beste wensen !

 37. Hoi, ik zit nu op de gratis datingsite OkCupid. Heeft iemand daar ervaringen mee? Op zich lijkt het een goede duidelijke site maar wat me opvalt zijn de ongelofelijk vele Amerikaanse soldaten die gelegerd zijn overal maar bijna terugkomen. Ook willen ze vrij snel.mailen via Yahoo. Ik ben gelukkig heel voorzichtig en geef geen gegevens en maak al helemaal geen geld over maar hier word ook (nog niet?)om gevraagd. Graag hoor ik wie ervaring heeft met deze site.

 38. ben nu een week op http://www.Nicki.nl met 3 dames in contact geweest en je ziet aan berichten dat het fake is ondanks dat ik eerst twijfelde kwam ik met een meid in contact dat ze het financiel niet ruim had om credits te kunnen kopen gaf ik mijn mail adres om verder in contact te komen dat gebeurde niet uiteraard ik kreeg gewoon weer een mail via nicki.nl waar ik weer op moest antwoorden en zo gaat het maar door ( dus pas op wat je doet het is FAKE SPAAR JE GELD BETER OP VOOR IETS BETROUWBAARDERS )

 39. helaas gebeuren die oplichters praktijken ook op 50+ dating site, ook ik ben er ingestonken dacht een leuke man te hebben gevonden hij was nog voor zijn werk in maleisia ,hij kwam uit canada maar wilde graag weer in nederland wonen zijn moeder was nederlandse, stuurde leuke fotos van hem en zijn kleinkinderen en na e_mails wilde hij op skype na diverse pogingen zei hij dat zijn webcam stuk was wat ik geloofde, hij stuurde mij copy van de ticket naar nl en toen kwam de mail dat hij vast gehouden werd daar als hij niet direct de btw betaalde ,hij zei dat hij wel een bankcheque had maar kon die niet innen daar ik ben er helaas ingestonken en heb bijelkaar 11.500 euro overgemaakt toen mijn dochter er achterkwam ,mijn schoonzoon vond snel uit dat het waarschijnlijk een bende uit nigeria is die met gestolen profiels werkt, het copy van zijn pas was vals en ook de cheque was niet echt, heb het gemeld bij datesite en hoop dat hij verwijdert is ik ben geen lid meer

 40. ben al meer dan een jaar ingeschreven bij bangadates.nl, en heb enorm veeeeel reacties, maar telkens ik terug reageer, krijg ik niets terug, gewoon een geldspel die niks oplevert, denk dat de dating sites allemaal fake zijn

 41. Andere sites die ook absoluut niet te vertrouwen zijn en met fake profielen werken :

  soulmate2u.nl
  soulmate2u.com
  allemaalschatjes.nl

  ook hier krijg je als reactie dat ze graag via de site willen mailen, min of meer standaard berichtjes met daarin dezelfde spelfouten, of gebaseerd op nietszeggende kenmerken….. en dat wel a 1,40 per bericht of creditbundels kopen). Pure oplichting en misleiding.

  Krijgt ook extreem veel mailtjes voor een dating site! Soms wel 20-30 per dag, en vaak niet eens gebaseerd op hetgeen in je profiel staat.

 42. Je relatie is uit en op hogere leeftijd (73) is het vast moeilijk om nog een relatie te vinden.
  Dus (?) kijk je rond op internet en omdat destijds LEXA wat te tam leek. nu uitgekeken naar iets spannender.
  Kwam terecht bij buurtsexcontact en dat zag er in het begin best gelikt uit: soms zelfs TE gelikt.
  Ik viel al snel over die credits, maar de dames betaalden ook voor die credits. Kon me dat al niet voorstellen want ze bleven maar vragen en sturen. Op een gegeven moment bedacht ik dat ik als klant minimaal 75 ct per credit betaal, dat de dame 20 cent betaalt voor het versturen van mails, maar dat ze 50 ct per ontvangen mail ontvangt – zij ontvangt per saldo 30 cent/mailtje en de sitbeheerder ontvangt dan 65 cent per mailtje/
  Na het lezen van bovenomschreven klachten gingen bij mij uiteindelijk ook alle lichten branden, Had ook vaag wel gedacht dat er een antwoordploeg zou zitten en dat de dames niet bestonden. Alle afspraken die met moeite tot stand kwamen werden nl, ook weer afgezegd en dat werd steeds verdachter. Als je je bevindingen aan een dame vertelde moest je haar niet over één kam scheren. Het kostte me inderdaad klauwen met geld. Stom, duf het niemand te vertellen, maar eet er gelukkig geen boterham minder om/

 43. Sinds een tijdje werken wij samen met http://www.datingbedrog.nl Een website bordevol tips! Neem eens een bezoek en doe er je voordeel mee. Ook wij krijgen regelmatig meldingen van frauduleuze datingsites. Laat je niet verleiden door mooie foto’s en mooie praatjes. Dit gaat je veel geld kosten.

 44. Beste,
  Ben eveneens in zo’n situatie beland dat idd een vermogen kost voor veel blabla maar geen enkel concreet contact.
  Bij deze heb ik mij wel al afgevraagd…Kan men een fake profiel weten? Hoe weet je welk profiel reëel is en welke fake? Kan iemand mij daar iets op antwoorden. Thanks.

 45. Zelf actief geweest op buurtsexcontacten. Na flink wat geld armer, ben ik de foto’s gaan opzoeken met google, ook mijn eigen foto, vanuit het profiel. Tot mijn grote verbazing blijken de profielen op zeer veel datingsites terug te komen. Ikzelf op een stuk of 10, terwijl andere foto’s op wel meer dan 100 sites, inclusief vele buitenlandse sites als Russisch, Grieks, Amerikaans, noem maar op… Veel foto’s blijken zelfs terug te leiden naar professionele modellen, waarvan de foto’s waarschijnlijk illegaal van gebruikt worden. Dus vragen om meerder foto’s, met meer mensen werkt niet meer, omdat men gewoon foto’s van professionele shoots gebruikt. Ook kreeg ik regelmatig berichtjes van vrouwen die geld vroegen voor seks.

  Mijn vraag is, kunnen deze bedrijven vervolgd worden voor het misbruiken van mijn foto voor verschillende sites, waar ik niet op heb ingeschreven? en is er een mogelijkheid om hen aan te klagen wegens oplichting?

 46. Ik mail al geruime tijd op “AFSPRAAKJE” en “DATING PRIKBORD” en heb dar slechte ervaringen mee!
  Men moet z.g. Credits kopen om mails te kunnen lezen en mails te kunnen schrijven maar algemene klachten zijn dat practisch niemand ooit een date of afspraak maakt!! Het is betalen en schrijven,betalen en schrijven etc.etc. en daar blijft het bij!! Als men een afspraak wilt maken, komen er altijd weer mailtjes terug met algemene opmerkingen en vragen en “that’s it”

  Ook valt het op dat er wel heel erg snel een antwoord is op de mailtjes welke men verzend, het is niet voor te stellen dat iedereen`op welk moment van de dag aanwezig is om terug te mailen!!!!

  ALGEMENE INDRUK IS DAT ER GEWOON MANNEN OF VROUWEN NIETS ANDERS DOEN DAN VERHALEN SCHRIJVEN UIT NAAM VAN DE DAMES WAAR MEN MEE DENKT TE SCHRIJVEN.!! Het enige dat er waarschijnlijk gedaan wordt is dat men oneerlijk omgaat met de ingezonden advertenties( mailtjes al of niet met foto’s) van de dames(en/of heren)welke men binnenkrijgt!

  Kunt U mij de waarheid vertellen en of er meerder klachten zijn over deze sites?? Bij voorbaat hartelijk dank! J.van Geene

 47. Geachte,

  Ik ben een weekje aan het werk geweest op matchwereld.nl gezien ik als onderzoeksjournalist wel eens wilde te weten komen hoe de vork aan de steel zat. Eigenlijk één groot toneel die daar wordt opgevoerd door de zo gezegde leden/members. De klanten van de site betalen zich blauw aan het versturen van hun berichtjes aan hun zo gezegde aanbidsters maar worden er eigenlijk alleen maar van hun geld ontdaan. Mooie lieve woordjes van de dames die enkel er maar op uit zijn om hun zo gezegde date het hoofd gek te krijgen. Alle dagen overvolle mailbox met voorstellen, al dan niet voorzien van een foto (meestal onzedig). Bij het leggen van contact steeds dezelfde strategie. Een mailtje terug waarin de dames steeds heel veel interesse betonen, maar uiteindelijk kende ik steeds het einde van het verhaal op voorhand. Meestal is het weekend voor de dames die zich aanbieden in de mailbox van hun slachtoffers het paradijs. Als puntje bij paaltje komt en wordt gereageerd op de mail gaat plotseling na wat heen en weer gemail de date niet meer door. Dus wees gewaarschuwd en koop geen lucht in de vorm van credits. De gesprekken zijn toch maar op lucht en mooie praatje gebaseerd.

 48. Mensen opgepast voor de datingsite Foggle.nl.
  Het is een neppe datingsite met neppe fictieve profielen.

  Alle mensen worden opgelicht zelfs de operators de eerste 2 betalingen gaan goed erna krijg jij nooit je geld meer terug.
  En voor al die andere mensen, gewoon oppassen, want vriendinnen van mij zijn op deze site opgelicht geweest.
  En mannen, let op hier zal nooit een date uitkomen ;)

 49. het is inderdaad nep
  die mails zijn allemaal het zelfde
  en al die vrouwen hebben een zielig verhaal
  dat ze brandwonden hebben
  en bla bla bla
  niet in trappen het is gewoon fake

 50. Bedankt onbekend voor het melden van homeaffairs@dcemail.com van dat verhaal. Het betreft mijn moeder die ook is opgelicht,precies hetzelfde verhaal 53 jaar, woonachtend in Nederland, bij de raf en gestationeerd in spanje, toen ook hij een isaf nummer stuurde naar mijn moeder zodat hij geld van het leger kon overmaken en naar Nederland kon komen. Helaas moest er dan echter wel geld worden overgemaakt zodat hij naar Nederland kon vliegen. Steeds maar weer smoesjes voor geld en smoesjes dat hij niet naar Nederland komen. Enfin mijn moeder goedgelovig heeft helaas wel ged overgemaakt. Ze heeft nu nog wel contact met deze man en we hebben geen idee wat we nu moeten doen ?

  gr

 51. Hallo, ik heb bijna hetzelfde meegemaakt als Caro, zie haar bericht van augustus 2013 hierboven. Ik was op de site van Lexa en ontving een flirt van een leuke Engelsman, Waugh Douglas. Ik reageerde en daarna begon de correspondentie.

  Hij beweerde ook een RAF-flight sergeant te zijn, woonachtig in Den Haag, vliegbasis Uden/Volkel en hij wilde zich ook gaan vestigen in Nederland. De mails waren inderdaad te mooi om waar te zijn qua inhoud, zo lief, meelevend, sensitief, maar ook spannend. Ik bleef vragen om een eerste ontmoeting, gewoon ergens wat drinken, maar hij bleef maar door hameren op het aanvragen van verlof (apply for leave).

  Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een verlofaanvraag ingediend. 3 x raden op welk e-mailadres: homeafairs@dcemail.com. En inderdaad kreeg ik direct een mail terug (23:35 in de avond, vreemde kantoortijden…….) met de vraag om zijn ISAF nummer door te geven. Ik moet eerlijk zeggen: ik was al de hele tijd argwanend, maar wilde het sprookje eigenlijk ook wel geloven. Toen het e-mailadres ingetikt op Google en toen kwam ik op deze site. Wat een domme goedgelovige muts was ik toch. Heb hem direct geïnformeerd en niet afgewacht of er een verzoek om geld of mijn bankrekeningnr. kwam. Hij gaf wel aan een flinke bonus mee te nemen als hij met verlof ging. ja ja. Hem ook nog de vraag gesteld “why?” en hij antwoordde alleen met “i’m very sorry, please forgive me”. Dus nu einde sprookje, ervaring rijker en de volgende keer toch m’n gevoel vertrouwen.

 52. ook flirtplek.nl is onderdeel van Match 2 Connect Media Ltd. allemaal fakeprofielen.

  denk je dat je meedoet met de nieuwe generatie en in plaats van een contactadvertentie in de krant het via internet te zoeken maar dan krijg je dit soort oplichters. dit zou op 1 of andere manier aangepakt moeten worden. is er niet ergens een hacker die er plezier in heeft om dit soort sites plat te gooien, gewoon voor de fun.

 53. Ook op Lexa gebeurt het hoor! Ik ben er ook ingelopen. Hij moest voor zijn werk (offshore) naar het buitenland, vlak nadat we elkaar online “ontmoeten”. We zouden mailcontact houden. Dat ging over op telefonisch contact en we Skypten. Ik kreeg een nummer in het buitenland want daar zou hij een tijdje verblijven en dat was goedkoper voor hem. Als hij mij belde was het nummer altijd afgeschermd. We hebben bijna 6 weken gemaild en hij palmde me totaal in met zijn lieve woorden. Iedere ochtend had ik een liefdesbrief in m’n mailbox. Ik werd er verlegen van… En niks vulgairs maar echt lief. Wel in redelijk gebrekkig Engels want hij kwam uit Servië en woonde sinds 4 jaar in Nederland met zijn 2 dochtertjes. Hij was hiernaartoe gekomen nadat zijn vrouw was overleden aan kanker.

  Hij kwam maar niet terug naar huis en deed daar nogal geheimzinnig over. Na doorvragen en aandringen kwam het hoge woord eruit… Geldproblemen… Eerst wilde hij mij er natuurlijk niet in betrekken maar uiteindelijk smeekte hij me bijna om geld te sturen zodat hij naar mij en naar zijn kinderen toe kon komen… Toen ik zei dat ik hem niet geloofde was hij uiteraard héél beschuldigend naar mij toe, want ik had een hart van steen, en ik had gelogen over mijn gevoelens voor hem want anders liet ik hem nu niet vallen. Volledig inspelen op mijn gevoel… Ik heb niets meer laten horen uiteraard, maar ben blij dat ik er op tijd mee ben gestopt. Er zijn ongetwijfeld vrouwen die er wél intuinen. Ik had overigens een stuk of 10 foto’s van hem gekregen, ook waar anderen opstonden. Verder was ie online onvindbaar. Zijn naam…maar die is waarschijnlijk niet echt: Stevan A. uit Slootdorp, Noord Holland.

 54. Jullie melden je zelf aan, jullie betalen zelf de credits.
  Er staat dat er veel fictieve profielen tussen staan, dus jullie kiezen hier zelf voor.
  Sorry mannen, jullie kunnen beter naar de hoeren gaan.

 55. Beste,

  ik heb mij onlangs in geschreven op stouteafspraakjes.nl ik heb contact met een vrouw, maar ze wilt geen contact via telefoon -, mail of andere gratis sociale netwerken. Ik zou graag willen weten of zij aan mij verdiend, namelijk betaal ik €1 per berichtje. Ik vroeg me ook af hoe die vrouwen hun daar eigenlijk op inschrijven? Niet hetzelfde of de mannen wss, want wij betalen voor hun. Is er iemand die daar iets van kent? Gelieve hier op te antwoorden.

  Met vriendelijke groet

 56. Wil hier een melding maken om andere vrouwen te waarschuwen voor fraude via datingwebsite metjou.nl
  Ik stond hier ingeschreven en kreeg contact met een man Harold Nicolas (hamernus profielnaam op de datingsite) 53 jaar woonachtig in Assen, Drente leuke man om te zien en mooie emails die hij schreef te mooi om waar te zijn zo bleek later.
  Hij vertelde dat hij sergeant is bij de RAF en gestationeerd is in Spanje een huis heeft in Tilburg wat hij op dit moment verhuurd aan een Belg en van plan was om aan het eind van het jaar 21December als hij uit dienst gaat zich te vestigen in Nederland vandaar dat hij een woonplaats in Nederland had opgegeven hij wilde nl. een relatie opbouwen met een Nederlandse vrouw.
  Na enige tijd wat heen en weer gemaild te hebben zei hij dat hij een aanvraag wilde doen voor een vocational leave zodat we elkaar tussen nu en 21 december een aantal dagen zouden kunnen zien hij kon niet zo lang meer wachten jaja denk ik nu.
  Dus vroeg hij mij een aanvraag in te dienen bij homeaffairs@dcemail.com ik kreeg netjes een antwoord terug met de vraag of ik zijn ISAF nummer kon doorgeven zodat ze er zeker van waren dat wij elkaar kenden. Nummer doorgegeven weer een mail terug met een bijlage met de regels van hoe en wat en dat ik een soort van administratie vergoeding moest betalen om hem hier te krijgen en een aantal punten verder de opmerking dat zijn verlofgeld op mijn rekening gestort zou worden.
  Tja en toen kwam bij mij gelukkig de argwaan en ben ik eens gaan googelen vocational leave e wat je dan allemaal tegenkomt, verschrikkelijk!! Ik hou hem nog even in de waan en heb een mail gestuurd dat ik akkoord ga met de regels ben benieuwd wat voor bedrag hij denkt dat ik ga betalen hahaha echt niet!

  Dus bij deze je bent gewaarschuwd!

 57. Mensen, ben voorzichtig. Ik heb bij zo’n bedrijf gewerkt als chat operator. Je krijgt NOOIT een date, wij (operators) krijgen betaald per bericht. Herkenbaar: je krijgt geen date, geen telefoonnummer, ieder bericht is minimaal 75 tekens. We zien de historie en spelen daarop in, we zien ook hoeveel credits je hebt en onder welke namen je nog meer contact hebt. HET IS VOOR DEGENE DIE CONTACT ZOEKEN GROTE OPLICHTERIJ. Degene die er beter van worden zijn Zulke bedrijven met heel veel verschillende sites en de chat operator, 8 eurocent per bericht. In juni had ik er 9600. Ik heb gechat met mensen die al een jaar bezig zijn en meer dan 500 euro per maand uitgeven, daar waarschuw ik voor, diegene die alleen voor de seksdate gaan daar heb ik minder moeite mee, als het niets mag kosten dan vraag je er voor om opgelicht te worden.

 58. Het is echt vreselijk wat deze gasten doen, want het is allemaal nep deze zgn profilen,

  Om je een idee te geven vanmorgen kreeg ik een bericht met een attachment, als je

  1) rechts klikt zie je ± maak kopie van URL
  2) klik op Google images / afbeeldingen
  3) klijk op het fototoestel in de zoek balk
  4) rechts klik plakken
  5) klik op vergroot glas
  6) tadaa : daar is je antwoord : als er veel hits zijn is het nep

  hier een voorbeeld: http://tiny.cc/1tb3vw met als resultaat
  Ongeveer 62 resultaten (0,41 seconden)

  Als het wat bloter is zijn de scores vaak nòg beter *kuch* http://tiny.cc/ozb3vw met bijna 400 hits

  En dan te bedenken dat deze dames misschien geen idee hebben (zoals de laatste) dat hun foto door massa’s ranzige oplichters worden gebruikt om mensen hun geld af te troggelen, zeg maar een soort van balletje balletje (ahummm)

  volgens mij is oplichting in 0031 verboden maar dit is een soort van digitale kakkerlak versie: binnen korte tijd geven ze een site een ander likje verf, een nieuwe naam en we gaan weer heerlijk verder met het “naaien” van mensen (idd ik ben er zelf ook ingetrapt)

  Hoe kan dit gestopt worden?

 59. Wat een zooitje gelul hierboven. Je bent wel verdomde of wanhopig of dom als je er geld in steekt. Ik zie het meteen.

  Nu allemaal zielige gebroken harten of mensen die zelf ervoor gewerkt hebben…

  Ik wist niet dat er zoveel zielepoten in Nederland waren. Zeker allemaal mannen zonder ballen of niets te vertellen van de vrouw.

  Als je wat wil bereiken in het leven moet je gewoon de touwen in handen nemen en wat van je leven maken. Toch niet met een erectie sneu achter een scherm gaan zitten staren.

  Weinig mensen die begrijpen wat avontuur en gezelligheid is blijkbaar. Wanhopige zielepoten hier.

 60. het ‘personeel’ van die website werkt ook enkel maar een soort van kantooruren. Je krijgt geen mail die’s avonds laat of zelfs’s nachts is opgesteld. Je krijgt ook enkel maar mails van mensen die zich pas ingeschreven hebben. En na enige tijd vind je de standaardprofielthema’s steeds weer terug, zoals profile zonder foto want gehuwd of zo, of gevaar voor op het werk, maar ze sturen, je dan wel een mail MET foto, alsook al die vrouwen die daar op aanraden van een vriendin zitten, enzovoort. Ik heb er voor de aardigheid ook een vrouwenprofiel staan, en die krijgt ook mails van … vrouwen. En bovenal … op datingsites met ‘echte vrouwen’ krijg je gewoon niet spontaan mails van vrouwen. Zo steken vrouwen nu eenmaal niet in mekaar. Op Amerikaanse datingsites moeten nepprofielen door de site gemarkeerd worden zodat je ze kan herkennen (OK, dan wel in piepkleine font en ook niet veel meer dan een sterretje, maar toch …)

 61. wie zou mijn profiel nou steeds veranderen als ik zeg dat ze hun e-mail moeten sturen , dat heb ik staan en de admin verwijdrd het steeeds en je moet betalen als je iemand wat wil zeggen lol

  is toch duidelijk dat alles nep is maar vind het toch wel fatoe om erop te blijven want dan mogen ze moeite doen om mijn berichten te sturen

 62. Hooi allemaal,
  Helaas ben ik er ook getrapt.. oplichters zijn het,,, idd tientallen euro aan smsjes kwijt en allemaal ja eerst beter leren kennen bla bla bla.. ik zeg ze zijn nu ff de verkeerde tegen gekomen.. want ik rust niet eerder voor deze sites plat gaan… en alle slachtoffers samen staan we sterk..hoe kunnen we dit aanpakken?

 63. Hoi allemaal ben een tijdje bezig met de dating site Bangadates hebt veel geld aan besteed maar elk dame met wie je chat mail zeg precies het zelfde als de andere datings site te druk wil eerst beter leren kenen hioe je heet wat je doet bla bla bla maar intussen ben je heel wat euro:s kwijt.
  Dus voor mijn ervaring is BANGADATES een oplichter SITE.

 64. hallo allen

  ik kom uit vlaanderen, hier zeggen we op het einde van onze zinnen geen (hoor) bepaalde sex praat klinkt alles typisch nederlands, de echte namen die deze zogezegde vlaamse vrouwen geven klinken allemaal zo hollands, no offence voor de nederlanders ik bedoel gewoon maar,

  ik was een tijdje aan het chatten met een alleenstaande moeder van 2, knappe leuke dame, leek geintresseerd fototje vragen van men kids , zij heeft ook een zoon maar spreekt er nooit over ook al vraag je erna
  als je voorstelt om via prive mail te gaan (hog liever nog even via deze site lieverd, hoop dat he dat begrijpt hoor,)
  na weken vraag ik om via mobiel, ikzei haar nog dit bespaart je ook massas euro en als alleenstaande mama kun je die ook wle gebruiken, geen mobiel geen vaste lijn, en dit voor iemand van 30 met ne kleine die alleen woont yeah wright.

  dan andere vrouwen ik wil je leren kenne we zijn van inde buurt, alle leuke plekken die hier kilometrs ver bekend zijn, ja nog nooit van gehoord, als je vraagt waar ga je dan uit beginne ze over iets anders

  kan iemand me zeggen hoe betrouwbaar is deze site, mensen , vele staan er niet naakt op de helft wel ik ging er van uit n dat de naakte zoiezo fake waren maar trek ergens men conclusie terug en vermoed dat gans deze site corrupt is want als je om 12.20 snachts nog een mail stuurt en je zit al uren te mailen krijg je na een paar uur middernacht terug een bericht van haar maar de typt dan gans anders, en ik ken niet veel medische analystes in belgie die tot 04.00 u 05.00 zitten chatten en dan gaan werken

 65. Deze website is 99% fake. Het is ook onderdeel van Match 2 Connect Media Ltd
  Heb daar in een zatte bui eens op geregistreerd en tegelijk ook op stouteafspraakjes.nl. Op beide sites kreeg ik van exact dezelfde “dames” exact hetzelfde bericht. Heb met enkel van deze dames berichtjes gewisseld en het komt steeds neer op het volgende: “nou ik wil je eerst hier beter leren kennen” ook al zeg je ze gewoon effe een gratis email aan te maken op hotmail of zo, blijft het bij “nou liever hier gewoon leren kennen”.
  Overigens beweren ze van België te zijn terwijl ze woorden zoals “hardstikke” en “nou” gebruiken… geen enkele Vlaming uit België gebruikt deze woorden! Dit zijn typisch Nederlandse woorden.
  En een afspraak? Nee hoor, die krijg je nooit.
  Allemaal fake. Na enkele berichtjes had ik het wel door. Laat je niet foppen: het zijn waarschijnlijk allemaal dikke papzakken die je aan het lijntje houden om geld binnen te brengen.
  http://www.bangadates.nl
  http://www.stouteafspraakjes.nl
  Pure oplichterij.

 66. Deze website is ook onderdeel van Match 2 Connect Media Ltd.
  Er staan vele nepprofielen of je wordt aan het lijntje gehouden door de dame waarmee je contact hebt.op deze site.
  Zo ook deze dame 19sharona86 Zij is volgens haar profiel op zoek naar een relatie en woont in Viane Oost Vlaanderen.
  Zij doet zich heel serieus en geinteresseerd voor in eerste instantie,maar zodra je begint over email ,Skype of telefoonnummer zegt ze eerst je te willen hebben gezien en dan pas uit te willen wisselen.
  Als je op een date aanstuur vraagt ze telkens opnieuw om geduld te hebben en dat het wel goed komt.

  Dit is één voorbeeld uit mijn ervaring met deze site ik kan nog wel een profielnaam noemen waar precies hetzelfde voor geldt namelijk Geraldine uit Apeldoorn.
  Zij handeld op precies de zelfde manier geen email of MSN te willen geven.

  Beide dames wilden uitsluitend via de site TurboSexdates.nl communiceren en niet anders.

  Deze site is zware oplichterij al beweren ze zelf van niet dat hoe meer nieuwe mensen erop komen hoe lager het percentage fictieve profielen wordt dat is wat zij mij vertelde.

  Match 2 Connect Media Ltd. heeft zo een 200 sites in de lucht ben ik achter gekomen via google hier kwam ik achter toen ik mijn eigen profielnaam op google intikte.
  Zij maken op een slinkse manier misbruik van de profielen van de leden door ze op al hun andere sites te zetten waar je dan ook in kan loggen.
  Je kan met één inlognaam en wachtwoord op al hun sites inloggen.

 67. Heb zeer slechte ervaring met buitenlandse “dames” vooral uit SURINAME!!!
  Kreeg helaas achteraf het idee dat het hier om een grote oplichtersbende ging.
  Heeft mij aardig wat geld gekost.
  Ik zoek het liever in eigen land.

 68. Heb hier in een dronken bui een account aangemaakt op http://www.geilecontacten.nl (onderdeel van Match 2 Connect Media Ltd), waarvan ik toen nog niet wist dat het de grootste oplichterij is) en wat contact gehad met dames. Gebruik gemaakt van de betaalde sms dienst, dit was nodig om een bericht te versturen (kosten: €1.30 per bericht).. kreeg dan een 4 cijferige code die ik vervolgens moest invoeren om zo het bericht te verzenden.

  Voordat ik het wist kreeg ik weet ik het hoeveel smsjes van die fictieve dames. Heb ongeveer 25 berichtjes verzonden via de pay-per-call methode en ben daarna gestopt omdat ik door kreeg dat het een grote neppe situatie bleek te zijn. Ik word nu helaas nog steeds dagelijks ge-smst door die fictieve dames (dat kan blijkbaar omdat ik van die pay-per-call methode gebruik heb gemaakt) en ik weet niet hoe ik dit moet stoppen? Mijn vraag is nu: moet ik betalen voor al die smsjes die ik dagelijks ontvang (gemiddeld 5 tot 10 per dag), zo ja: hoe moet ik dit stop zetten? Zo nee: hoe moet ik dit alsnog stop zetten want ik wil hier echt vanaf!!

  Het is echt vreselijk, ik hoop niet dat ik hierdoor super hoge telefoonkosten ga krijgen.

  Ik hoop dat een van jullie mij hier antwoord op kan geven !

 69. Nou lijkt me dit ook wel wat naief om aan die sexsites iets uit te geven. Maar ja, mannen lopen nu eenmaal hun ding achterna. Het zijn ook geen datingsites, maar contactsites. Slim weglaten van wat je wel levert, daar lijkt het meer op. Het wekt irritatie omdat mensen pas later merken dat zij een andere productverwachting hebben, dan de leverancier van plan is te leveren. In het normale bedrijfsleven zou dit nooit werken. Die mannen komen af op iets in de etalage, horen niet dat het niet de bedoeling is het ooit te krijgen, maar alleen maar om over te praten. Wat je wel krijgt, staat niet duidelijk in de etalage, laat staan dat wat je niet krijgt.

  Is het misleiding? Ze leveren een ander product (erotisch niet-fysiek contact op afstand) dan ze suggereren (fysieke sexontmoeting). De eigenlijke dienst is het leveren van erotische gesprekken. Als je dat leuk lijkt, is er niets mis. Maar dat is vast niet wat de gekoppelde websites suggeren en waar die mannen op afkomen.

  Aan de andere kant zullen de dames ook niet altijd even goed af zijn. Bij club-sense.nl kun je als vrouw 24 euro per uur verdienen. Let op woordje ‘kun’. Het gaat waarschijnlijk om contacttijd. Dat wil zeggen dat wanneer je in drie uur netto een uur contact maakt je 8 euro uur per uur krijgt. Er staat ook bij dat de ingehuurde contactdames zelf bepalen hoe ver ze gaan. Omdat mannen contact willen hebben op hun manier en een andere productbelofte denken te hebben dan de de flirtverwachting bij de bijverdienende dames, is de vraag hoe je de contactminuten kan opkrikken door het aantal gesprekken en gesprekstijd binnen die eigen grenzen. Voor de mannen zal het zijn of de vrouwen zo lang mogelijk met ze willen praten. Dat die met een paar vriendinnen thuis op de bank zitten en zich kostelijk vermaken of intussen tv kijken, weten ze vast niet.

  De mensen achter deze websites hebben het slim gezien en zullen wel binnenlopen. Maar of het eerlijk is en of ze dat wat kan schelen is de vraag.

 70. Mensen,

  De meeste van de door u genoemde website’s werken op de volgende manier. Er wordt een website gemaakt, vervolgens worden er valse profielen op gezet, deze profielen worden inderdaad gedeeld met de andere website’s van dit bedrijf.
  Achter de schermen zitten een aantal mensen continu de mailtjes te beantwoorden, dus als je denkt dat je naar Tessa een bericht stuurd wordt die door een Henk beantwoord. Wel worden alle berichten bewaard zolang de echte lid op ingeschreven staat, al verwijder je je profiel worden ook jou berichten verwijderd. Hierdoor kunnen de mensen achter de schermen terug lezen wat jij eerder gestuurd heb. Ook worden er nooit email adressen geruild of telefoonnummers, zodra je vraagt van kan ik je niet mailen want dat is goedkoper krijg je een standaard bericht terug met de tekst, nou ik wil je eerst hier beter leren kennen, of iets in die trend. Het is allemaal oplichterij.

  Hoe ik dit weet, ik heb zelf voor een bedrijf in Nederland gewerkt die dit doet. Mensen het is allemaal fake trap er alsjeblieft niet in.

 71. @ Dave

  Hierbij een reactie op de reactie van Dave en alle andere bovenstaande. Ook ik heb me aangemeld na het lezen van deze berichten. En net als Dave kreeg ik ook het bericht van moderator Marieke Jansen. Overigens bestaat Marieke Jansen niet, en ook hiervan zijn nep foto’s gebruikt. En wel van deze dame:
  poldertube.nl/video/9442/mogen-wij-meekijken-terwijl-jij-neukt-1

  Ik publiceer deze link niet met een kwade of verkeerde bedoeling maar wil alleen hiermee aangeven dat het inderdaad gaat om klinkklare oplichtingen, en het zou toch echt wat aan moeten worden gedaan. Het lijkt me namelijk niet dat dit ongestoord eeuwig door kan gaan.

  Kevin

 72. Ook dit is een foute site. Net als alle anderen hierboven, ben ik ook geld kwijt geraakt. Omdat ik op zoek was naar was extra sex. Mooie meiden krijg je te zien. Zelf stukken jonger als dat je zelf bent. Daar hebben ze geen problemen mee. Maar toen ik meer zekerheid wilde weten en meldde dat er vaak wordt gefraudeerd, kreeg ik geen reacties meer. En… geld kwijt. Dikke shit dus!
  Ook Stouteafspraakjes.nl is van Match 2 Connect Media Ltd.

 73. ilovesexdating.nl, Ook van Match 2 Connect media,ik zag op die 2 andere vb site van posters hierboven exact dezelfde fotos op die sites, pure scam dus. Heb gisteren een account aangemaakt en heb helaas 50 euro hun kas gespekt, Zelfde voorwaarden onder paragraaf 5.3. zoals ook hierboven vermeld zag ik zojuist. Heb al 3 voorbeelden van mailverkeer die ellenlang doorgaan en nooit concreet worden , de moderator is een of andere Marieke J en op mijn vraag over hoe ik nu weet welke profielen fictief zijn of niet zei ze het volgende:

  Marieke_J verstuurde op 2012-10-28 15:19:33 een bericht aan Snoepgoed
  Welkom,

  Dank je wel voor je aanmelding en welkom op mijn Website

  Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Marieke en ik ben de moderator van deze site. Ik heb ook een profiel dan weet je tenminste met wie je te maken hebt ;-) Heb je vragen, van wat voor aard dan ook, dan kan je bij mij terecht.

  Respecteer elkaar, behandel elkaar zoals je zelf behandeld zou willen worden en hou deze site voor iedereen plezierig!
  Mocht je mij iets willen sturen, graag, ik doe alleen zelf niet mee met flirten dus als je een poging wilt wagen. Kies gerust iemand anders :)

  Xje….. Marieke

  Snoepgoed verstuurde op 2012-10-28 16:54:33 een bericht aan Marieke_Jacobs
  Hey Marieke, hoe kan ik nu zien welke profielen fictief zijn en welke niet?

  Marieke_Jacobs verstuurde op 2012-10-29 08:08:06 een bericht aan Snoepgoed
  Hey hey, momenteel zijn we bezig met het maken van een oplossing voor herkenning. Zodra die er is, breng ik je op de hoogte XXX M.

  Achteraf gezien had beter bij lexa kunnen blijven en die 50 euro kunnen spenderen voor een leuke echte date of gewoon bij echt hoge nood maar naar de hoeren.
  Wees gewaarschuwd.

  PS: Het zal er niet van komen maar het moet hoog tijd worden dat de overheid ingrijpt voor dit soort malafide praktijken.

  groeten en succes bij het vinden van een echte vrouw ;) . Dave

 74. Weer een site van match 2 connect media ltd.
  Hier wordt je ook aan het lijntje gehouden en na een bepaalde tijd lijkt het wel of er gedurende de dag een andere werkploeg komt want dat worden er opnieuw dezelfe vragen gesteld. Bijvoorbeeld een goed uitziende vrouw die zegt dat ze lerares is maar echt waanzinnig slecht nederlands schrijft. Als ik dit opmerk wordt er zeer aggressief en onvriendelijk gereageerd. Een uur later krijg ik weer mailtjes van haar alsof er niets gebeurd is……………….En natuurlijk wat afspreken gaat niet want alle vrouwen op deze site hebben het te druk, haha! Weer een site door de mand gevallen. Is er echt niets aan te doen. Ik zou deze mensen wel eens in levende lijve willen ontmoeten en zeggen (of laten voelen) wat ik van ze denk.

 75. nicki.nl is ook oplichtenrij, kreeg vandaag namelijk 2x precies hetzelfde bericht van 2 verschillende profielen binnen…

  LaravdT verstuurde op 2012-10-18 22:15:17 een bericht aan Thijs1990Single
  Ze zeggen dat je alles een keer geprobeerd moet hebben en ik moet zeggen dat ik heel benieuwd ben hoe dit nou gaat, en als ik dan iemand uit
  mag kiezen dan kies ik voor jou. Wel 1 vraag je bent toch wel echt 22 Want ik probeerde je ook te googlen maar kon niks vinden onder Thijs1990Single

  Asssie verstuurde op 2012-10-18 14:03:17 een bericht aan Thijs1990Single
  Ze zeggen dat je alles een keer geprobeerd moet hebben en ik moet zeggen dat ik heel benieuwd ben hoe dit nou gaat, en als ik dan iemand uit mag kiezen dan kies ik voor jou. Wel 1 vraag je bent toch wel echt 22 Want ik probeerde je ook te googlen maar kon niks vinden onder Thijs1990Single

  alleen de vraag is wat kan je eraan doen? ik vind dat zulke bedrijven moeten worden aangeklaagd voor zn acties, derbij is het daar 40 euro voor 50 berichten
  echt naaierrij zoiets

 76. Ik zit nu 1 week op oranjematch.nl

  maar ook hier fictieve profielen
  en nep berichten van dames die helemaal niet bestaan

  op een mailtje van zeg wil je me emailen en wat is je lievelingskleur zegt de dame of script:
  ik stuur nog geen prive berichten, ja ik weet kleur van ogen is belangrijk

  wtf
  en ze zijn dag en nacht zogenaamd online

  me vraag is zijn er wel echte datingsites want ik word echt depresief van deze onechte leugenachtige commerciele wereld

 77. Match 2 Connect Media Ltd heeft ook als producten xxxdating.nl en turbosexdate.nl, zelfde verhaal als de andere sites, profielen worden gekopieerd en overgeheveld, met als bijgevoegde optie webcamprofielen, let wel; uitsluitend inbel.

 78. Ik had een keer bij vergissing de FLIRTSPOT.NL ingedrukt voor bedrijfsgegevens.
  Daar stond het volgenede bij:

  MATCH 2 CONNECT MEDIA LTD 1ST FLOOR DEKK HOUSE ZIPPORA STREET PROVIDENCE INDUSTRIAL ESTATE MAHE SEYCHELLES

  ZAAKLEIDER BENELUX D.L. D….

  Is dit nu de oprichter van deze sites?
  die onderverdeeld zit in bijv.
  Flirtspot.nl + Bangameisjes.nl ik weet niet wat ik met deze gegevensaanmoet maar misschien kunnen we deze zware flapdrol der oplichters oppakken! ik zelf ben er nog steeds niet uit met ..ware mensen…of…fakers..
  Ik ben ook veeel geld hier aan kwijt,maar hou van een meissie op deze site FLIRTSPOT

 79. Hoi,

  Yives is ook onderdeel van deze mafketels, het is ook serieus te mooi om waar te zijn! Denk dat ze er wel goed aan verdienen. 10 euri voor het eerst geprobeerd, wel een geil fotobestand opgebouwd…..afspraakjes…helaas. Dan maar weer terug naar Match4me of gewoon de kroeg :)

  O ja Erik…je bent echt een kansloos figuur dat je op deze site jouw reactie zet. Prima dat mensen af en toe naïef zijn en nog hoop hebben dat je op een site wel de ware vindt, maar dat jij de tijd neemt om op dit onderwerp nog te reageren is pas echt kansloos! Zeker ook slechte ervaringen :) Get a f*****g life!

  Gr

 80. Trap jij erin? Laat jij je opgeilen door die uitdagende foto’s en beschrijvingen, ben jij die bezoeker die zwicht voor je primaire gevoelens. WAKE UP! . Lees de profielen door en je weet dat het 2-good-2-be-true is. Als bosjes wil geen relatie – enkel sex dames biedt men zich aan, profielen die zo onwaarschijnlijk zijn dat de nep ervanaf druipt. Een dame die zegt als secretaresse bij een advocatenkantoor te werken en met haar sexwensen open en bloot op een site staat.
  Hallo…..wakker worden, je wordt genept bij het leven en je laat het nog toe ook.
  Er zijn talloze legale wegen om aan een relatie te komen of je sexdriften te beteugelen.
  Grow up!

 81. Volgens mij zitten er een heleboel fakers en niet bestaande profielen bij flirtmessenger. Zodra je echt contact wil haken ze af of proberen meer credits binnen te halen .Geef je je eigen e-mailadres door dan ontvangen ze dit zogenaamd niet.Dus niet doen en je niet aanmelden.Bovendien hebben ze een kort geheugen en zodra je echt een afspraak wil dan haken ze af.Dit moeten ze aanpakken.
  Jaap

 82. Ik heb sinds begin februari op deze site zitten mailen met iemand en diegene heb ik vandaag voor het eerst op facebook gesproken en wat blijkt is dat diegene mij niet kent en wel een vriend heeft en diegene die dus op de datingsite met mij mailt is iemand die gegevens van die echte persoon gebruikt en het heeft mij nu al 2500 euro gekost en nog een 1300 aan telefoon kosten die nu geblokkeerd is 3800 euro heeft het mij totaal gekost, is het mogelijk door hulp een deel of dat volledige bedrag terug te krijgen ? ben dus voor bijna 4000 euro opgelicht zit nu met een grote schuld

 83. Inderdaad is hier sprake van pure oplichting. Het gaat om wel 40 sites van Match2Connect, zoals afspraakje.nl, hotdate.nl, flirtplek.nl enzovoorts. Heb lang (1 maand) intensief met wel 7 verschillende dames gemaild en ben een vermogen kwijt. De chats waren prima, maar afspreken ho maar. Smoezen als krijg gasten, vriendinnenfeestje, naar Parijs, druk en onderwijl waren ze gewoon on-line… Zeker geen geautomatiseerde berichten. Gewoon dames die thuis werken en hiermee geld verdienen. Kijk maar eens op club-sense.nl (alleen voor vrouwen). Kan wel zijn dat in de voorwaarden staat dat fysieke afspraken niet het doel zijn, maar waarom heet het dan afspraakje.nl? Heb alle dames hiermee geconfronteerd (had nog vredits over) en geen enkele reactie meer. Kortom: niet doen! En nu de vraag: hoe gaan we deze club aanpakken?

 84. Allen,

  Vaak loont het om de voorwaarden even goed te scannen, zoals bij oranjematch.nl staat:
  5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.
  5.3. Match 2 Connect Media behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

  Dus… m.i. allemaal geldklopperij!

 85. ik ben ook opgelicht door sexdatingsite xxafspraakje en sexmesnger als je credit koop mail je dan aan een geile meid en zeg je vervolgens dat ze terug moet mailen op je eigen msn maar dat gebeurd nooit wie maakt er een stop aan de overheid doet niks aan het lijk dat de overheidook mee profiteer van deze oplichting pratijken

 86. Hallo,
  Singleflirt.be lijkt mij ook oplichting. Hoewel de helpdesk aangaf (en staat ook in de voorwaarden) dat 10 % fictieve profielen is, en de rest echt, lijkt het meer 90 % fictief en 10% echt. Sowieso staan alle mooie, sexy plaatjes vooraan. En tsja, welke vrouw gaat er nu op een datingsite een foto publiceren met blote tieten.
  Hmmmm…… dan moet je toch gewoon een geile vent zijn om te hopen dat ze echt met jou (ja met JOU) sex wil.
  Ik vraag me ook af of ze uberhaupt wel NL sprekenden hebben. Soms is het echt kromme taal. Stelletje Polen die met Google Translate aan de slag zijn, dat is het.
  En dan geef je uitgebreide beschrijving van je zelf, krijg je berichtje terug dat ze het leuk vinden om wat meer van je te weten te komen. Een was echt komisch, die stuurde ik een berichtje dat ik “mijn naam” heette, vroeg ze daarna hoe ik heette, tsja
  En ja, ook ik heb 20 euro aan credits verpatst om hier achter te komen. Goeie ervaring dat wel. Toch een paar keer proberen en denken dat er nog wel iets van komt. Toch niet.

 87. Dikke oplichtingsbende is het!!! Geef jeje msn en 06 krijg je allemaal de grootste bullshit te horen. Welke chick heeft er nou geen msn en/of een 06? De knapste meiden.Meerdere malen terug gereageerd nadat ik was benaderd door een mooie meid van “jij bent lekker”.Uiteindelijk krijg je allemaal tegenstrijdige berichtjes wat erop neer komt dat ze niet willen afspreken en op een andere manier contact met je kunnen hebben.

  Dit is allemaal fake!!Allemaal gejatte foto’s en computerreacties die je erop terug krijgt!!!Ik ben 10 euro kwijt en zou het van deze oplichters die deze site hebben opgezet graag willen terug hebben!!!!Een zeer kwade gebruiker van SEXDATELAND.NL!!!

 88. Ik heb mijzelf een week geleden aangemeld op 4flirt.nl omdat ik nieuwsgierig was geworden en leuke ervaringen heb gehad met online daten. Nog maar net aangemeld kreeg ik al berichtjes van leuke dames met niets onthullende foto’s erbij terwijl mijn profielfoto nog niet eens zichtbaar was. Om toch te kunnen reageren, heb ik wat credits gekocht zodat de eerste stap kon zetten.

  Al snel kwam ik er achter dat er veel fakers op deze site zijn omdat het contact vrij oppervlakkig was, er verschillende stijlen van schrijven in de mails zaten van één dezelfde persoon en de dames alleen via dit medium contact wilde i.p.v. een goedkoper alternatief nl. je eigen mailadres.
  Ik ben mij wat meer gaan verdiepen in de achtergrond van deze site en toen kwamen de lijken uit de kast. Mijn profiel blijkt nu ineens op andere sites (zie hieronder) te staan terwijl ik me daar niet heb geregistreerd.
  De volgende sites zijn precies hetzelfde:
  xcontacten. nl
  sex-afspraakje.nl
  strakke-kutjes.nl

  Zodoende dat ik hier nu ook een bericht achter laat om mensen te behoeden voor dezelfde fout die ik heb gemaakt. Registreer jezelf NIET op deze site(s).
  Ga bijvoorbeeld naar Lexa.nl want daar heb je meer kans van slagen.

 89. Ik heb een zelfde soort verhaal als alle anderen. Heb een account gehad bij afspraakje.nl welke nog niet op de hierboven genoemde lijst staat maar wel degelijk ook onder de naam Match 2 Connect te werk gaat. Website beheerder is ook Johan. Voel me zwaar opgelicht en zou graag aan de moderator van deze site willen vragen waarom dit bedrijf Match 2 Connect Media Ltd hun smerige praktijken nog kan voortzetten? Kan hier nou helemaal niks tegen gedaan worden?

 90. Heb ook even aangemeld op Nicki.nl. Lijkt in het begin leuk en echt maar is een grote scam. Als je wil emailen dan hebben vinden ze dat te riskant. Ze willen je eerst ontmoeten. Een afspraak zit er ook niet in want als je concrete data gaat noemen wordt het ineens niets. Inderdaad foto’s vragen helpt die hebben ze vaak niet meer dan 1 of 2. Als je credits koopt dan zijn de berichten duur (tussen de 0,66 en 1 euro per bericht).

  Gerafineerd maar slim verdien model. Er zitten gewoon een aantal mensen te reageren op de berichtjes om de credits op te maken zodat je weer nieuwe koopt. Niet doen dus. Eigenlijk is dit bedrieging en vraag ik me af of er iets aan te doen is? Diegene die reageren schrijven goed nederlands dus zullen hier in Nederland of in België wonen.

 91. Deze jongen is dus ook al een tijdje bezig op http://www.datespot.nl. Raakte al vrij snel verslaafd aan al dat gemail. Goh wat leuk al die aandacht. 3 a 4 aanmeldingen per dag gemiddeld. Nu ben ik vrij nuchter persoon en dacht van is dit nu allemaal wel echt. Heb het op een gegeven moment bij 1 dame gehouden. Ik moet en zal gewoon weten of het echt is. Was het na een tijdje zat en verwijderde mn profiel. Na 2 weken begon het toch weer te kriebelen en zocht die zelfde dame weer op. Ze is er nog steeds alleen mn profiel (die exact hetzelfde is als daarvoor) word nu ineens door helemaal niemand meer bekeken. Vind dat erg vreemd. Begin steeds meer mn twijfels te krijgen. Het enige wat ik hoor is… wil je graag eerst beter leren kennen en heb op het moment weinig tijd. Dit duurt al 6 maanden. Wat ik nu van anderen graag zou willen horen is of dat dat ook een fakesite is? iemand ervaringen?

 92. Kerel in Voorschoten noemt zich makelaar verhuurder van panden. Veel geld. Maar… Papt aan met vrouwen en beloofd hen veel Goudenbergen. Dan gaat ie vreemd en pikt dan vervolgens alle spullen in van de ander en geeft niets terug. Kortom diegene zou dan alles weer opnieuw moeten kopen. Kijk dus uit als je gaat samenwonen. Registreer je met een samenleveningscontract. Stel een lijst samen wat jouw spullen zijn. Maak een testament. Als iemand plotseling overlijdt heb je dan ook nog ineens de familie op je dak. Dit voorkom je hiermee.
  Geniet van de liefde, maar hou je ogen en oren open.

 93. Goedenavond deze johan is dus nog steeds bezig ….
  kost je idd een vermogen , je krijgt eerst foto’s te zien en eerlijke profielen , hahaha..
  anyway deze pipo
  hoopt nog steeds op hopeloze gevallen je kunt nog steeds beter en goedkoper naar de wallen oid gaan , snappie ;
  zie hieronder voor melding en info , alles is nog online en actief !!!!

  heren , be aware ….!!!

  Online flirten is voor zowel mannen als vrouwen een leuke en spannende manier om in contact te komen. Flirten is heerlijk vrijblijvend en kan via deze website, bovendien ook nog eens volledig anoniem. Elke dag komen er leuke nieuwe profielen bij, laat ze niet wachten en begin direct met flirten. Wij wensen je veel plezier op Datingparadijs.eu!
  Maak je keuze uit één van de profielen Vrouw Man Leeftijd 18 – 20 21 – 24 25 – 30 31 – 35 36 – 40 41 – 45 46 – 55 56 – 99 met foto Provincie Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Friesland Flevoland Utrecht Noord-Brabant Groningen Drenthe Overijssel Gelderland Limburg Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Waals-Brabant Luik Luxemburg Namen Het Brussels Hoofdst

 94. Inderdaad lijkt het erop dat dat Match2Connect een grote oplichtersbende is! Ik ben voor de grap eens geregistreerd op Nicki.nl. Ik krijg dagelijks berichtjes van ‘dames’ waarin dan een verwijzing staat naar iets dat ik in de meerkeuze-opties van mijn profiel heb ingevuld (“ik zoek naar iemand zoals jij, met grijze ogen”). De teksten zijn allemaal anders, maar niet één reageert op de vrije tekst die ik in mijn oproepje heb geplaatst. Zelfs nu ik met hoofdletters en uitroeptekens heb opgenomen dat ik alleen terugreageer op reacties met een bepaald woord in de eerste zin, krijg ik alleen maar van die ‘geautomatiseerde’ teksten.

  Mijn conclusie: er zitten geen echte vrouwen op die site. Alle foto’s zijn zo van internet geplukt (ik herken er een aantal), de profielen zijn verzonnen en bij elk profiel is van te voren een standaardreactie opgesteld. Vervolgens mailt het systeem op willekeurige momenten één a twee van die voorgebakken reacties per dag naar alle mannen die zich registreren en plettert daar op een slimme manier een paar details uit diens profielen in. Zo lijkt het al snel alsof ‘de vrouw’ je profiel echt heeft bekeken en om een reactie terug te kunnen geven moet je natuurlijk dik betalen. Ik denk dat ze een goede boterham verdienen als 10% van de registrerende mannen erin trappen, zeker als ze dezelfde scam op nog eens 9 andere websites schaamteloos herhalen. Zet er één of twee moderators op die de arme drommels die reageren verder aan het lijntje houden en de meter blijft lopen.

  Ik denk dat dit stiekum echt een hele grote oplichterij is die in de vele duizenden euro’s per maand kan lopen. Hoe krijgen we dit gestopt??

 95. De mensen van Match 2 Connect Media Ltd zijn volgens mij allemaal oplichters.

  Ik ben zelf gister member geworden bij kristien.nl en nu zag ik net dat op lovemii dezelfde profielen staan. Heel opmerkelijk. Ik heb het idee dat er een paar personen aan de touwtjes trekken en op alle berichten die binnenkomen antwoorden en zo de cash opstrijken. 1 grote scam!

  De dames die je hier spreek willen allemaal alleen maar via die website berichten sturen en veilige opties die je oppert dat ze een tijdelijk emailaccountje aan maken om anoniem te kunnen mailen, worden afgedaan met allemaal slappe smoezen, zodat jij steeds die euro per bericht blijft betalen.

  Ik ben benieuwd naar meerdere ervaringen en hoop met dit bericht mensen te kunnen waarschuwen.

 96. Hey Robin.
  Verwijder je profiel op de dating site. Want het is zo nep als het maar nep kan zijn. Voorheen heette het bedrijf Exitus Holding Ltd. Maar nu Match 2 Connect Media Ltd. Volgens de website ligt het bedrijf gevestigd in Mahé Seychelles. Kijk maar even op Google Maps.
  Ik heb al heel wat geld aan deze nep site verspild. Ik heb me vandaag weer aangemeld met dezelfde foto en dezelfde profielnaam. Maar diegene waarmee ik berichtje uitwisselde kende me niet meer! En nog geen maand geleden!
  Dus gebruik je geld ergens anders voor en trap hier niet in. Ik kreeg het ook niet voor elkaar om een afspraak te maken, een date. Want ze had het continue te druk met haar werk.
  Maar veel succes op andere datingsite, zoals http://www.knuz.nl of http://www.relatiefront.nl

  Mvgr. Christoph

 97. Beste Robin,

  Bedankt voor je reactie. Eerlijk gezegd hadden wij nog nooit van Lovemii.nl gehoord. Dat Lovemii een product is van Match 2 Connect Media Ltd is inderdaad ook onze conclusie. Deze bedrijfsnaam googelend zien we dat meerdere datingsites onder dit bedrijf vallen, waaronder

  flirtzoeken.nl
  letsflirt.nl
  flirtwereld.nl
  oranjematch.nl
  flirtrelatie.nl
  flirtwereld.be
  flirtwereld.com
  nicki.nl
  flirt-direct.nl
  kristien.nl

  Op zich is het aantal sites dat zij onder beheer hebben geen goed teken. Verder hebben wij ook geen bedrijfswebsite gevonden. Nu willen deze twee zaken niet alles zeggen maar opvallend is het wel.

  Op fakerslijst.nl komt bijvoorbeeld de website flirtwereld.nl wel voor (http://www.fakerslijst.nl/faker/bekijk/4479/www.flirtwereld.nl.html) maar deze inzending is van een consument en niet door fakerslijst zelf geplaatst.

 98. Beste,

  Onlangs heb ik mij ingeschreven op de site love.mii.nl. Bij deze datingsite kun je een bericht sturen naar iemand anders sturen. Hiervoor moet je, wat uiteraard niet zo gek is, betalen. Je kunt een bepaald aantal ”credits” inkopen. Dit heb ik dan ook gedaan. Betaling gaat via iDeal.

  Desalniettemin ben ik erg argwanend ondanks dat ik via internet nog nergens klachten over deze site heb vernomen.

  Lovemii.nl is een product van Match 2 Connect Media Ltd.

  Graag verneem ik dan ook van u of u weet of deze site betrouwbaar is en welke ervaringen/klachten of anderszins u hiermee heeft.

  Alvast bedankt voor de informatie!

  met vriendelijke groet,

  Robin V

Plaats een reactie