Dating Oost

Datingoost.nl is een internet datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een leuke relatie tussen de 25 en 80 jaar. Deze datingsite richt zich vooral op singles die in het Oosten van het land wonen. De ervaring leert dat veel (dus niet alle) mensen in het Oosten graag daar blijven wonen.

Het aantal singles dat naar de Randstad wil verhuizen voor een nieuwe liefde blijkt relatief klein. Daarom vervult Dating Oost een leuke dating-functie in die regio van het land, net als Wytegearre dat in Friesland doet. Bezoek Wytegearre.nl.

Dating Oost streeft er naar niet de grootste, maar wel de beste datingsite te worden, wat veelbelovend is. Verder doen zij aan relatiebemiddeling voor mensen van 25 tot 80 jaar en is er zelfs een singlescafé 45+ aanwezig. Bezoek DatingOost.nl

Wat is er zoal mogelijk op datingoost.nl

Eerst moet je jezelf inschrijven, waarbij al meteen duidelijk wordt dat het hier om een echt serieuze datingsite gaat, omdat ze allerlei informatie vragen wat dit doet vermoeden. Verder is het singlescafé een erg leuke plek om foto’s te bekijken, maar niet alleen dat, ook is er een heuse agenda aanwezig, waar je de singlesparties en de bijbehorende date en dergelijke kunt vinden. De foto’s die je ziet zijn van de singlesparties die worden georganiseerd, wat al sinds 2004 gebeurt. Je kunt dus heel erg leuke afspraken met elkaar maken en er is een nieuwspagina waar je allerlei nieuwtjes en andere berichten kunt lezen.

Het is een datingsite die er veel aan doet om goede dates tot stand te laten komen. Er wordt bemiddeld, zodat de afspraken vlekkeloos zullen verlopen en daarnaast zijn de feestjes voor singles natuurlijk ook een groot voordeel, want op die manier kun je mensen ook op een geheel andere manier leren kennen, zonder de website ertussen, maar wel via datingoost.nl mogelijk gemaakt. Inschrijven is niet gratis, maar voor slechts 49,95 per jaar is het goed te doen, zeker in vergelijking met veel andere datingsites.

Contactinformatie Dating Oost

Geen adres vermeld op de website
Website: www.datingoost.nl
Telefoonnummer: 0546-492899
E-mail: info@DatingOost.nl

Eindoordeel datingoost.nl

Het is echt te merken dat datingoost.nl er alles aan doet om inderdaad de beste datingsite van Nederland te worden. Goede coaching, een duidelijk opgezette website en feestjes voor singles die goed worden georganiseerd en duidelijke overige informatie die op de website te vinden is.

Ben je op zoek naar een leuke, serieuze en vooral ook volwassen relatie?  Door je bij datingoost.nl in te schrijven lijkt het ons slechts een kwestie van tijd voordat dit mogelijk is geworden. Een prima site om je bij aan te melden en ook om in de gaten te houden.

Ervaringen met DatingOost.nl

Zijn er lezers die al lid zijn (geweest) van deze Oosterse datingsite? We lezen je graag je ervaringen terug onder dit bericht. We waarderen het ook als je hier onder via het sterren-systeem een review kunt achterlaten.

c-date banner

4 gedachten over “Dating Oost”

 1. Na lang twijfelen heb ik me nu bijna weer 4 jaar geleden lid gemaakt van Dating Oost. De beste 50 euro die ik ooit besteed heb. Omdat ik al snel mijn grote liefde vond. We zijn nu al 4 jaar dolgelukkig met elkaar en sinds afgelopen April wonen we samen.
  Vaak zeggen we tegen elkaar = LANG LEVE GETTY van Dating Oost.
  Want het blijft een wonder dat we mekaar hebben gevonden en dat we zo goed bij elkaar passen.

 2. Ik zei altijd dat ik never nooit zou gaan betalen voor een datingsite. Maar de 50 euro besteed aan Dating oost zijn de beste 50 die ik ooit heb uitgegeven.
  Niet lang nadat ik mij had aangemeld heb ik de ware liefde gevonden. Wij zijn nu al bijna 4 jaar zeer gelukkig met elkaar en zijn in 2022 samen gaan wonen.
  Ik ben Dating Oost nog steeds zeer dankbaar dat we mekaar gevonden hebben.

 3. Al maanden lang zie ik de zelfde gezichten op deze site, van 1. T/M 7. En een app zou ook wel handig zijn, al met al, het komt niet erg flitsend over, een beetje uit de tijd. DOE UW VOORDEEL MET MIJN AANBEVELING.

 4. Dating oost heeft niet veel profielen op de site, dus snel uitgekeken. (Zelfs in een zoekgebied van -/+ 5 jaar). En meerdere “profielen” van mensen die géén relatie meer zoeken, waarvan het profiel verwijderd zou moeten worden.

Plaats een reactie