Contact

Als u tips, aanmerkingen, kritiek, verbeterpunten of andere informatie voor ons hebt houden we ons van harte aanbevolen. Tips over typo’s, dode linkjes en verwijderde Youtube-video’s krijgen we ook graag binnen. Ook beheerders van sites voor singles in de brede zin van het woord mogen ons mailen om ons op hun site te wijzen; wellicht voegen we uw dienst of website onder voorwaarden toe. Ook zijn single en dating-gerelateerde persberichten welkom. Onze contactgegevens staan hier onder; even verder lees u meer over onze disclaimer.

Contactgegevens

De website datingsite-ervaringen.nl is onderdeel van

Als u een reactie of aanmerking op een specifiek artikel hebt kunt u ook aan het einde van het artikel een comment achterlaten; deze worden altijd eerst door ons gelezen en zo nodig wordt er contact met u opgenomen. Let er in dit geval wel op dat u een geldig e-mailadres invult, anders kunnen we u niet benaderen.

Gastblogs

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve gastblogs. Mocht je een post willen schrijven die relevant is voor deze website kun je contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres. Denk aan artikelen over relaties, liefde, dating, et cetera. Gastbloggers krijgen de gelegenheid een verwijzing naar hun eigen website te plaatsen.

Disclaimer

De website maakt gebruik van cookies (lees de volledige disclaimer over onder andere cookiegebruik hier)

We hebben ons best gedaan volledige informatie weer te geven binnen onze artikelen. Vooral bij de beschrijvingen van datingsites (de reviews) kunnen achterhaalde gegevens staan, bijvoorbeeld maar niet uitsluiten met betrekking tot de ledenaantallen en kosten van deze sites. Hoewel wij ons best doen deze gegevens zo zorgvuldig mogelijk weer te geven valt niet uit te sluiten dat sommige informatie niet meer up-to-date is. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade (hetzij financiële, hetzij andersoortige schade) door foutieve informatie. Wij raden u altijd aan zélf goed de algemene voorwaarden van sites waar u zich eventueel inschrijft door te nemen.

Wij behouden ons het recht voor comments te weigeren. Reacties worden altijd eerst gelezen door een moderator. Als u binnen uw reactie naar een andere website linkt is dat in principe prima; deze dient echter wel van een bepaald niveau te zijn en dient uw reactie te ondersteunen.

Speciale dank gaat uit naar sites die gratis stockphotos, afbeeldingen en/of icoontjes beschikbaar stellen. Sites waar we met veel plezier gebruik van hebben gemaakt:
sxc.hu
smashingmagazine.com

Plaats een reactie