Lovoo Dating app review : Leer nieuwe mensen kennen

De dating app Lovoo is een leuke manier om mensen te vinden net als jij. Ben je op zoek naar een date of vrienden met dezelfde interesses als jij? Via het Lovoo hashtag systeem vind je singles die zelfde hobby’s of liefhebberijen hebben als jij. Je kunt de Lovoo dating app gratis installeren.

Lovoo logo

Selfies zijn op Lovoo minder belangrijk; foto’s die laten zien wat voor een persoon jij bent des te meer!

We lezen op de site: “Wat het ook is, of je nu van #zonnen houdt, een #feestbeest bent, of gewoon helemaal gek bent op #pannenkoeken – gooi het eruit en leer via LOVOO mensen in je omgeving kennen met dezelfde interesses!” bron: lovoo.com

Hoe werkt de Lovoo Dating app?

Duidelijk is dus dat dit niet alleen een datingapp is, maar ook een fijne manier om nieuwe kennissen op te doen. Hoe dit werkt? Maak foto’s en plaats hier duidelijke hashtags bij (vergelijkbaar met Instagram) zodat singles met dezelfde interesses jouw plaatjes makkelijk kunnen vinden. Klikt het? Dan neem je contact met elkaar op. Chatten kan natuurlijk ook, dus elkaar berichten sturen en wachten tot de ander het bericht gelezen heeft is niet nodig.

Lovoo review screenshot

Hier links zie je hoe de radar-functie van de app werkt. Zie gelijk wie er in jouw omgeving gebruik maken van de app. Zoals je ziet is de tekst hier in het Duits; deze app komt oorspronkelijk uit Duitsland. Echter is Lovoo.com prima in Nederland te gebruiken.

Live Radar

Met de Live-radar zie je gelijk wie er in jouw omgeving of woonplaats nieuwe foto’s heeft gedeeld. Je kunt je aanmelden met je Facebook account. De app is beschikbaar voor zowel android als iPhone. Hoeveel Nederlanders er precies gebruik maken van Lovo is niet bekend. Het feit dat er een geheel Nederlandse website is ontwikkeld stemt hoopvol. Op de site staat dat de gratis app wereldwijd al door meer dan 38 miljoen users wordt gebruikt.

• Kijk op de Live-radar om te zien welke interessante mensen er op dit moment in je buurt zijn
• Speel match en vind mensen om mee te chatten, vriendschappen mee aan te gaan of om verliefd op te worden
• Ontdek nieuwe singles en foto’s met hashtags die jij ook gebruikt.
• Upload je eigen foto’s en laat singles jouw persoonlijkheid zien.

Wat kost Lovoo?

De app is gratis, maar er zijn wel betaalde VIP-lidmaatschappen. Daarmee unlock je meer functies. Je dient 17 jaar of ouder te zijn om deze datingapp te gebruiken. Check Lovoo.nl

De kosten zijn nogal onduidelijk, of althans er zijn veel verschillende extra’s die geld kosten. Check altijd de actuele kosten, onderstaande kan verouderd zijn:

  • 300 Credits € 3,99
  • LOVOO-VIP € 11,99
  • 550 Credits € 5,99
  • Match-Booster € 0,99
  • VIP € 24,99
  • Magic Key € 1,99
  • Chat-Booster € 2,99
  • 2500 Credits € 16,99
  • Unlock lists € 1,99
  • VIP € 6,99

Ervaringen met Lovoo Dating

Hopelijk heb je wat aan deze korte review gehad. Er valt natuurlijk vele meer te vertellen over deze datingapp, maar leuker is om het zelf te ondervinden. Als er lezers zijn die de Lovoo app al gebruiken dan lezen we graag jouw ervaringen terug. Alle reviews en ervaringen verzameld vormen een mooi beeld over Lovoo. Gebruik jij een andere dating app? Laat het ons weten!

Alternatieve Dating Apps

Andere dating apps zijn Inner Circle, gericht op urban jonge hoger opgeleiden. Bij de Breeze dating app ga je na een match gelijk de agenda trekken om op date te gaan. Je gaat dus niet eerst chatten.

c-date banner

Plaats een reactie