Vijftigplusdating.nl: datingsite voor 50plussers

Vijftigplusdating.nl richt zich – zoals de naam misschien al enigszins doet vermoeden – op singles van 50 jaar en ouder. Het doel is hierbij niet direct om mensen van een levensmetgezel te voorzien, maar vooral om nieuwe contacten op te doen.

Hoe ouder men wordt, hoe lastiger het kan worden om nieuwe contacten op te doen. Het is daarom mooi dat er dergelijke initiatieven op de wereld zijn gezet. Inschrijven is gratis bij Vijftigplusdating

Over de website Vijftigplusdating.nl

De datingsite bestaat al ruim elf jaar, is duidelijk opgezet en werkt erg intuïtief. Vooral voor de wat oudere vijftigplusser is dat erg prettig.

De website is een van de grootste in Nederland actieve websites voor deze doelgroep, en heeft elke week weer een groot aantal nieuwe leden. Bovendien is aanmelden gratis; iets wat uiteraard ook mooi meegenomen is.

*** Direct naar de website van vijftigplusdating.nl: klik ***

Foto Website

voorpagina vijftigplusdating

Hoe veilig is de website?

Op een datingsite heb je vaak met vertrouwelijke gegevens te maken. Daarom is het van belang dat je gegevens in goede handen zijn. Op vijftigplusdating.nl lijkt dat zeker het geval te zijn.

Allereerst worden alle profielen met de hand gecontroleerd. De kans op fake profielen is dus nihil.  Bovendien maakt de website gebruik van het COMODO Hackerproof keurmerk. Je weet dus zeker dat de verbinding tussen jou en de website veilig is. Bovendien wordt de website regelmatig geüpdate en van de nieuwste beveiligingen voorzien.

Hoe meld ik me aan?

Het aanmelden op de datingsite werkt erg gemakkelijk. Het enige wat je in hoeft te vullen, is je geslacht, waarnaar je op zoek bent, je e-mailadres, een gebruikersnaam, een wachtwoord en een geboortedatum. Vervolgens krijg je een e-mail die je dient te bevestigen en dat is het al.

Je profielpagina

Je profielpagina is eigenlijk je persoonlijke etalage. Zet er op wie je bent, wat je doet en wat je in een (gespreks)partner zoekt. Zo voorkom je teleurstelling aan beide kanten, en weet je dus zeker dat je in contact komt met mensen die echt interesse in je hebben. De kans op een klik is dan veel groter.

Bovendien werkt de zoekmachine dan ook veel beter, zodat je zelf op zoek kunt gaan naar de man of vrouw van je dromen! De website is daardoor erg goed in het vinden van contacten met wie je mogelijk een klik zou kunnen hebben. Aanmelden is gratis bij Vijftigplusdating

Wat kost vijftigplusdating.nl?

Het aanmelden is gratis, maar zodra je berichten wil gaan sturen dien je hier voor te betalen. De kosten zijn gemiddeld voor een datingsite. Je kunt kiezen uit perioden van een jaar, of 1, 3 of 6 maanden. De kosten variëren hierbij tussen de € 9,50 en € 29,50 per maand.

De voordelen en de nadelen van de ze 50plus datingsite

Om voor jou de afweging of je wel of geen account aan zult maken iets te vereenvoudigen, zetten we enkele voor- en nadelen voor je op een rijtje.

De voordelen:

 • Het is heel eenvoudig om een account aan te maken, iets wat bovendien gratis is
 • De website werkt erg prettig, is duidelijk en heel overzichtelijk
 • De gegevens lijken goed te zijn beveiligd
 • Je kunt een duidelijk profiel invullen om de voorgestelde matches zo goed mogelijk te laten zijn
 • De profielen worden handmatig gekeurd

De nadelen van de website:

 • Het gebruik maken van de volledige website kost geld
 • Er is geen mobiele app voor de website beschikbaar

Conclusie

Onder de streep zijn we aardig te spreken over vijftigplusdating.nl. De website is duidelijk, werkt erg eenvoudig en het grote aantal beveiligingsmaatregelen zorgt voor een veilig gevoel. Helaas moet er wel voor de website betaald worden, maar dat is eigenlijk op elke datingsite zo. Ze moeten toch ergens geld mee verdienen. Bezoek Vijftigplusdating.nl. Voor meer 50 plus dating reviews kun je onze zustersite 50-dating.nl bezoeken.

Mocht je zelf opmerkingen of vragen over vijftigplusdating hebben, laat het dan weten via de reactiemogelijkheid hieronder!

c-date banner

4 gedachten over “Vijftigplusdating.nl: datingsite voor 50plussers”

 1. Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

 2. Kijk uit bij deze site. Ze zijn niet aangesloten bij Thuiswinkel.org. Ik heb na 3 dagen geannuleerd, geen respons na 2 weken en 5 emails. Weinig profielen op deze site, voor zover ze echt zijn.

  Kortom: niet doen. Kies een andere site!

 3. graag zou ik een vrouw willen ontmoeten die er leuk uit ziet en ook aardig is Verder mailen we dan wel met elkaar over van alles en we maken dan vanzelf wel aan de praat over van alles en nog wat.

Plaats een reactie