Seniorengeluk Dating voor ouderen

Bent u op zoek naar een datingsite speciaal voor senioren? Naast 50plusmatch.nl (lees onze recensie) is Seniorengeluk een van de bekendere datingsites voor ouderen. In principe is iedereen vanaf 45 jaar oud welkom, maar het zwaartepunt ligt rond de 60 jaar. Bezoek de website Seniorengeluk.nl

Datingsite Seniorengeluk

De gemiddelde leeftijd van de Nederlandse bevolking wordt steeds hoger. In 2012 is zelfs dertig procent van de mensen 50 plusser, en dit percentage is nog steeds groeiende.

Het aantal single senioren neemt hiermee ook met rasse schreden toe. De 50 plussers van nu kunnen inmiddels uitstekend overweg met internet en andere moderne communicatiemiddelen als smartphones en tablets.

Internet dating is tegenwoordig dus iets voor alle leeftijden, en steeds meer senioren kiezen voor online dating om een nieuwe relatie te vinden of vriendschappen op te doen. Voor senioren, en zeker voor weduwes en weduwnaars, wordt het vaak moeilijk geacht om op hogere leeftijd nog met een nieuwe relatie te starten. Het is in het dagelijkse leven vaak ook niet zo simpel om veel nieuwe single ouderen te leren kennen. Deze datingsite voor 50 plussers biedt uitkomst.

Werkwijze SeniorenGeluk

Na de gratis inschrijving werkt deze site eigenlijk net als algemene sites al Lexa en Be2. U vult een uitgebreid profiel in, waarin u aangeeft wie u bent en waar u naar op zoek bent. U voegt een of meerdere foto’s toe (digitaal, uitleg staat op de site) en kunt vervolgens op zoek gaan naar mogelijk geschikte partners. U kunt hierbij zoeken op bijvoorbeeld leeftijd, geslacht et cetera.

Als u interesse heeft in een single 50 plusser kunt u een tekstbericht sturen (alleen bij betaald abonnement) of alleen uw interesse kenbaar maken met een interesseberichtje. In principe wijkt 50 plus dating niet echt af van online dating voor jongere doelgroepen. Meer informatie over de kosten van Senioren Geluk vindt u verderop in dit artikel.

Mocht u ergens niet uit komen kunt u op “Veelgestelde Vragen” klikken waar over verschillende thema’s ene korte uitleg wordt gegeven. Mocht ook dit niet afdoende zijn kunt u contact opnemen met de klantenservice. Twijfelt u nog? Op de website kunt u verschillende succesverhalen lezen van koppels die elkaar via deze dienst hebben leren kennen.

Seniorengeluk, dating voor oudere singles. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op hun website.

*** Direct naar de website van Seniorengeluk.nl: klik ***

Foto Website

Cijfers en Kosten Seniorengeluk.nl

Aantal Leden: onbekend, maar ongeveer 4000+ nieuwe inschrijvingen per maand. Dit ziet u bovenaan de site.
Man/Vrouw verhouding: is niet bekend gemaakt
Kosten Seniorengeluk.nl (betaald abonnement cq full VIP member):
Deze datingsite werkt met een systeem waarbij u credits koopt om contact te kunnen leggen. De VIP credits kosten zijn als volgt:

 • 15 dagen VIP-toegang voor €14,99 (=150 Credits)
 • 30 dagen VIP-toegang voor €24,99 (=300 Credits)
 • 90 dagen VIP-toegang voor €49,99 (=900 Credits)

U kunt betalen via een Online machtiging, Creditcard (alleen MasterCard en Visa), iDEAL of via een offline overboeking. Opzeggen en afmelden: VIP Credits worden automatisch nieuw besteld, maar u kunt dit tegengaan door binnen uw account het zogenaamde opwaardeerplan te wijzigen. Er worden dan geen nieuwe credits meer bijbesteld, en u mag de VIP credits die u nog heeft gewoon nog verbruiken. Uw profiel volledig verwijderen doet u door binnen uw account naar “Instellingen” –>”Mijn account” en “Uitschrijven” te gaan. Of maak gebruik van de dienst 123opzeggen.nl voor een officiële brief.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenja (profielfoto )ja (ook evt. extra foto's)
Interesse bericht sturenja (standaardbericht)ja (ja, standaardbericht)
Tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenjaja
Profielen bezoeken / Zoekfunctieja (zoekfunctie beperkt)ja (uitgebreide zoekfunctie)
Persoonlijkheidstest doennvtnvt
Mobiel daten / Appnvtnvt
Chatbox toegangneeja
Op trefwoorden zoekenneeja
Zien wie je profiel bezocht hebbenneeja

Bedrijfs- & Contact Informatie

Onderdeel van Safe Dating Networks.
Postadres: Postbus 38218, 6503 AE Nijmegen
Telefoonnummer: 0900-1441 (55ct per minuut), www.seniorengeluk.nl

Bijzonderheden

 • Alleen voor 45 plussers. Geen maximumleeftijd.
 • Gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag
 • Het aantal vrijgezelle senioren neemt flink toe en internet wordt door hen vaker gebruikt voor het vinden van contacten
 • Naast 50plusmatch de grootste én meest actieve datingsite voor ouderen.
 • Serieuze partnervoorstellen en een telefonische klantenservice.
 • Met een kosteloze inschrijving kunt u al vrij veel: foto’s plaatsen en zoeken, et cetera.
 • Onderdeel van Safe Dating Networks, waar ook bijvoorbeeld DatingEasy, Stedendating en Alleenstaande-Mamas.nl onder vallen.

Reacties over Seniorengeluk 50 kunt u kwijt in een commentaarformulier dat u verderop op deze pagina aantreft. Reviews en particuliere recensies maken het voor anderen makkelijker om de juiste site te kiezen. Meer lezen over datingsites voor 50plussers? Lees ook eens onze review van 50plusmatch.nl, eveneens een datingsite voor ouderen.

c-date banner

5 gedachten over “Seniorengeluk Dating voor ouderen”

 1. heb net ingeschreven en seniorengelluk gemachtigd om het geld eenmalig af teschrijven,kan ik niet meer op de site komen wegens een runtime error,vind ik vreemd.Ligt dat aan mij of aan de site?

 2. Ik weet hoe het komt dat er ook *jonkies* te voorschijn komen op senioren geluk. Ik stond daar nml ook ingeschreven en vroeg mijn afspraakje of hij veel reacties kreeg op senioren geluk.. hij keek me stom aan en vroeg waar ik het over had. Ik stond dus ingeschreven bij senioren geluk en hij vond me bij alleenstaande mama’s of zo… m.a.w. senioren geluk, alleenstaande mama’s en alleenstaande papa’s en nog meer verschillende site’s maken samen 1 grote groep. Google maar eens naar Safe Dating Networks dan kom je ze allemaal tegen.

  Vr gr

 3. Seniorengeluk is alleen voor 45-plussers. Hoe komt het dan dat er jonge vrouwen op staan die soms maar 24 jaar oud zijn of nog jonger?? Ook 30-plussers kom je tegen. Dat is dan toch niet juist, als deze site alleen voor boven de 45 jaar bestemd is……

 4. Heb zowel doyou als deze site geprobeerd en beide hebben me redelijk bevallen. Groot voordele is dat op een site voor een “wat ouder publiek” geen of weinig neppers lijken te zitten. Jonge blommen die zich aandienen pik je er ook zo uit als zijnde fake.
  Zeer prettig contact gehad met enkele dames als met de klantenservice van senioren geluk

Plaats een reactie