EliteDating app voor Hoger Opgeleide Vrijgezellen

Wil je gratis gebruik kunnen maken van de EliteDating app? Dan heb je een kosteloze inschrijving bij EliteDating nodig.

Elitedating app

De website van EliteDating was jaren geleden genomineerd voor de beste website van het jaar en niet voor niets. Het uiterlijk, de navigatiemogelijkheden en inhoud van EliteDating zijn behoorlijk goed. Bezoek hun website.

Zoals op de website te lezen is, richt Elite Dating zich vooral op hoger opgeleiden en is 89% van de leden ouder dan 25 jaar. Als je je registreert, doorloop je eerst een uitvoerige vragenlijst over jouw persoonlijkheid, je hobby’s en je wensen.

Op deze manier bemiddelt EliteDating voor jou op basis van je persoonlijke voorkeuren en psychologische persoonlijkheid, maar je kunt natuurlijk ook zelf actief op zoek gaan naar andere singles via deze datingsite.

screenshot elite dating app

Daten via je smartphone is nu ook mogelijk met de EliteDating app

Ook EliteDating (voorheen eDarling) kon natuurlijk niet achterblijven met een mobiele applicatie. Deze datingsite heeft de mobiele app op de markt gebracht waarvan je gebruik kunt maken als je een geregistreerd Premium-EliteDating lid bent.

De gratis applicatie kun je in een mum van tijd op je smartphone installeren, zodat je voortaan alle contacten en berichtjes binnen handbereik hebt. Nu hoef je niet telkens thuis je computer aan te doen om te kijken of je een nieuw berichtje binnen hebt. Nee, check gewoon je berichten als je in het cafe zit, in de wachtkamer van de tandarts of tijdens je vakantie. Met de app van deze matchmaking site komt het vinden van die leuke date zo wel heel dichtbij. Ontmoet duizenden andere vrijgezellen gewoon via je Android of iOs toestel.

Met de mobiele website en gratis app van EliteDating kun je waar en wanneer je maar wilt profiteren van onder andere de volgende voordelen:

Matches via EliteDating

Op basis van een wiskundig model worden vrijgezellen die het beste bij jou passen aan je gekoppeld. Dagelijks krijg je nieuwe voorstellen van potentiële partners, ook op je app. Vind je partnervoorstellen prettig? Lees dan ook de pagina over PartnerSelect relatiebemiddeling.

Naar eigen zeggen heeft deze datingsite voor serieuze singles in Europa meer dan veertien miljoen leden. De kans dat er dus een gegadigde voor jou tussen zit, is erg groot. Nadeel van deze datingsite: ze zijn vrij duur. Als je een goedkope datingwebsite zoekt kun je bete e en andere zoeken.

Zoals de meeste dating apps de mogelijkheid hebben om elkaar een real life bericht te sturen, kan dat natuurlijk ook via de EliteDating app. Maar de site gaat een stapje verder: als je op hetzelfde moment met een potentiële partner bent ingelogd via je mobieltje, dan kun je een push notificatie ontvangen. Deze functie informeert je wanneer iemand rechtstreeks contact met je zoekt. Op deze pagina lees je de review over de Elite Dating website, dus niet zozeer de app.

Alternatieven zijn e-Matching, Parship en de nieuwe dating app Breeze, die met name populair is onder 20ers en 30ers. Wat zijn jouw ervaringen met de EliteDating app? We horen ze graag. Laat ze achter in de comments.

c-date banner

Plaats een reactie