Dating Aanbiedingen

Op deze pagina vind je actuele aanbiedingen van datingsites. Soms stunt een datingsite bijvoorbeeld met een aantal dagen of een week gratis daten (dus gebruik maken van alle functies onder te betalen). Een ander verdubbelt bijvoorbeeld weer je abonnement, of biedt een tijdelijke korting. Aanbiedingen van datingsites lopen vaak maar voor een bepaalde periode, dus wees er op tijd bij.

E-matching Aanbieding: 1 week gratis daten

In verband met Covid-19 biedt datingsite e-matching nieuwe leden de mogelijkheid een week lang gebruik te maken van alle betaalde functies van de website. Bezoek e-matching.nl.

E-matching is de datingsite waar HBO’ers en academici een vaste relatie vinden. Bekend van de slogan: ‘Durft u het aan?’ Maak nu gebruik van deze aanbieding of lees eerst meer over deze datingsite in onze review. De looptijd van deze Corona-actie is momenteel nog onbekend.

e-matching aanbieding

Match4me Aanbieding: 3 Dagen gratis Full Membership testen

Datingsite Match4me, gericht op hoger opgeleiden, biedt nieuwe leden de mogelijkheid om 3 dagen gratis gebruik te maken van hun site. De looptijd van deze actie is nog onbekend. Schrijf je in op Match4me.nl. Wil je eerst meer weten over Match4me.nl, lees dan onze review-pagina.

match4me 3 dagen gratis

Verlopen aanbiedingen van datingsites

De looptijd van de onderstaande dating aanbiedingen is inmiddels verlopen. Je kunt dus niet langer gebruik maken van deze acties. Houd deze pagina in de gaten; deze zal ge-update worden met niet dating kortingsacties en -aanbiedingen.