Dating Tips

Online dating is leuk, spannend maar voor veel singles ook best wel moeilijk. Hoewel je veilig thuis achter je computer, tablet of mobiel zit is internetdaten feitelijk niet heel erg anders dan “versieren” in het echte leven: je moet een goede indruk maken, als je iets verkeerds zegt wordt dat niet gewaardeerd en net als in de kroeg, tennisvereniging of discotheek geldt: om een echte duurzame relatie te vinden moet je ook een beetje geluk hebben. We hopen dat we met deze dating tips kunnen helpen om succesvol te internetdaten.

Dating Tips: bereid je goed voor & vergroot je slaagkans

Je kunt het lot een handje helpen door goed voorbereid te zijn op internetdaten. Op deze pagina vind je links naar enkele artikelen die we hebben geschreven.

dating tips

Stap voor stap lopen de verschillende fases van het internetdaten langs. De concurrentie op datingsites kan, zeker voor mannen groot zijn. Als je de volgende adviezen ter harte neemt heb je alvast een kleine voorsprong. Houd in het achterhoofd dat de vrouwen & mannen die zich inschrijven op een datingsite daadwerkelijk op zoek zijn naar een date en dus in principe openstaan voor contact.

Lees de dating tips en adviezen voor de volgende 6 stappen, en je vergroot je slaagkans, en dus het plezier dat je aan het hele traject beleeft, aanzienlijk:

  • 1. Het kiezen van de juiste datingsite.
  • 2. Je profiel op zo’n manier samenstellen dat je opvalt. Tips over foto’s & profielteksten.
  • 3. Advies hoe je het beste kunt zoeken op een datingsite.
  • 4. Berichten sturen. Wat moet je wel en wat kun je beter niet doen?
  • 5. Afspreken: dating tips voor de eerste date.
  • 6. Vervolg-afspraken. Eerste date geslaagd? Hoe nu verder te gaan.

Heb je je al ingeschreven bij een datingsite? Begin dan bij stap 2. Ben je niet helemaal zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt en heb je nog geen betaald abonnement afgesloten? Start dan bij stap 1 om te kijken of een andere dienst misschien beter bij jouw behoeften past. Wil je weten welke datingsites er zoal zijn? Je kunt ze hier vergelijken (lees daarvoor de reviews) en indien gewenst ook aanmelden: Overzicht van Nederlandse Datingsites. Bekijk ook het overzicht van de 3 beste datingsites.

We helpen graag

Mocht je wat aan onze dating tips hebben gehad zouden wij het enorm waarderen als je onze Datingsite-Ervaringen.nl Pagina zou willen liken op Facebook. Daarmee help je onze site maar blijf je ook op de hoogte van nieuwe posts op dit weblog. Ook zijn we te volgen op Twitter, volg @singlenieuws voor de laatste nieuwtjes op het gebied van liefde, seks, dating & relaties. Tot slot wensen we je een hoop plezier met het doorlezen van onze raad, en heel veel succes met je zoektocht naar een leuke date!

Nog een keer samenvattend ons aanbod van gratis artikelen, met wat aanvullende informatie:

Overzicht van artikelen met tips voor online daten

Datingsites zijn er in allerlei soorten, groottes en voor verschillende doelgroepen. Bepaal of je graag op een grote site actief bent, met veel keuze maar mogelijk met minder aandacht voor jou. Of heb je toch liever een kleiner aanbod en sta je meer in the picture? Ben je hoger opgeleid en wil je alleen een partner met een zeker niveau? Overweeg een dienst voor hoog opgeleiden. Wil je zelf kunnen zoeken of wil je dat een dienst vóór jou denkt en aan de hand van een test op jou toegespitste partnervoorstellen doet? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Artikel Stap 2: Hoe je profiel zo goed mogelijk samen te stellen?

Het profiel is je visitekaartje; besteed je er weinig aandacht aan dan kun je er van op aan dat je weinig reacties zult krijgen. Met je datingprofiel heb je juist de kans je van anderen te onderscheiden. maak daar gebruik van. Ook een (serie) goede foto(‘s) is onontbeerlijk als je succesvol wilt zijn op een relatiesite.

Artikel Stap 3: Efficiënt zoeken naar potentiële dates.

De aanblik van duizenden (beschikbare!) mannen of vrouwen kan je even doen duizelen. Ga niet in het wilde weg zoeken, maar maak voor jezelf een lijstje met zoekcriteria. Kies een aantal eigenschappen waar je partner écht aan moet voldoen en het zoeken wordt al een stukje eenvoudiger. Wees ook niet te veeleisend, dan sluit je misschien leuke mensen bij voorbaat buiten. In dit artikel gaan we dieper in op het zoeken in het ledenbestand en geven we dating tips met betrekking tot het selecteren van een aantal potentiële dates.

Artikel Stap 4: Over berichtjes en inhoudelijk reageren.

Het moeilijkste van internetdaten is misschien wel het verzinnen van originele, maar wel vanuit jou zelf komende bericht-teksten. Voordat je in he echt met elkaar afspreekt gaat er echter wel een aantal berichten heen-en-weer zenden vooraf, dus deze fase kun je niet zomaar overslaan. Hoe je goede berichten schrijft en de aandacht weet vast te houden lees je in op deze pagina.

Artikel Stap 5: Het eerste afspraakje: hoe bereid je je voor en hoe gedraag je je?/li>

Spannend! Je hebt eindelijk met iemand afgesproken elkaar ergens te ontmoeten. Natuurlijk hebben jullie een leuk plekje uitgezocht waar je de gelegenheid hebt met elkaar te praten, en doen jullie iets wat jullie beiden leuk vinden, toch? Nee? Lees alles over je eerste date en wat geschikte locaties en activiteiten zijn voor een eerste ontmoeting.

Artikel Stap 6: Vervolgafspraakjes. Hoe nu verder?

Leuke eerste date gehad? Als de andere partij dat ook vindt kun je met recht spreken van een geslaagde date en moeten jullie snel nog eens afspreken. Hoe nu verder? Blijf je nog naar andere dates zoeken op internet of wacht je of dit een succes wordt? Over het “vervolgtraject” lees je in dit artikel een hoop meer. Veel succes met onze dating tips gewenst en feedback horen we graag.

Speeddating

Ben je helemaal niet van plan om te internetdaten maar ben je hier gekomen omdat je op zoek was naar tips voor speeddating? Dan heb je geluk, want ook daar hebben we enige tijd geleden een artikel aan gewijd. Lees onze adviezen voor een succesvolle speeddate-avond op deze Speeddating Pagina.

speed date

Alle artikelen boordevol handige adviezen stellen wij geheel gratis beschikbaar. Wij vinden het prettig als online dating prettig verloopt; dat is ook in ons belang, want zonder internetdating zou deze website niet bestaan. Heb je zelf nog goede dating tips voor succesvol daten waar wij niet aan gedacht hebben? Je kunt ze achterlaten in de comments. Van tijd tot tijd schaven we onze artikelen bij en jouw input helpt ons daar bij.

1 gedachte over “Dating Tips”

  1. Ik wil dit afzeggen lidmaatgeld bij NOVALNET AG. Dank u grt Patje Sorry hoor

Plaats een reactie