Niet tevreden?

Klachten over Datingsites. Misschien heeft u al een tijd ingeschreven gestaan bij een bepaalde datingsite en bent u niet tevreden over de gang van zaken. U kunt ontevreden zijn over het aantal reacties dat u kreeg, of klachten hebben over de klantenservice.

Mogelijk staat u gewoon bij een verkeerde datingsite ingeschreven; bij dit soort sites is niemand tevreden. Er zijn namelijk veel oplichters actief binnen de datingbranche. Als u niét bij 1 van de grote datingsites staat ingeschreven kunt u op fakerslijst checken of de service waar u gebruik van maakt vermeld wordt. Daar kunt u dan waarschijnlijk ook meer datingklachten vinden.

Een overzicht van sites waar wij een review over hebben geschreven kunt u op deze pagina terugvinden. U kunt onder elke review uw eigen ervaringen achterlaten. De Top 3 datingsites in onze ogen staat hier.

Klantenservice benaderen

Sommige mensen hebben moeite om de juiste contactinformatie van hun datingsite te vinden. Soms staat deze inderdaad met kleine lettertjes in bijvoorbeeld de algemene voorwaarden. We hebben van alle datingsites die we hier bespreken de contactinformatie gevonden. U kunt bovenin de naam van uw site in het zoekveld ingeven en vervolgens op het bijbehorende artikel klikken; halverwege de pagina vindt u de contactinfo.

In uitzonderlijke gevallen hebben we de contactinformatie niet kunnen achterhalen; stuurt u ons in dat geval een mailtje, dan gaan wij er nog eens achteraan.

Fakers, scammers en oplichters

Fakerslijst.nl geeft een overzicht van fakers die op datingsites nep-advertenties plaatsen. Fakers zijn malafide organisaties die via fake reacties bezoekers naar hun betaal sites lokken. Let altijd goed op of u met fakers te maken hebt. U vindt de Fakerslijst op internet door te googelen.

Het gaat hier vaak om oplichters die u willen laten betalen voor nep datingsites waar u alleen maar nep-reacties op krijgt. Zo krijgen mannen die er lid worden en nog niet eens hun profiel hebben gevuld al allerlei spannende berichtjes en voorstellen van dames die er lid zouden zijn. Dit is echter puur bedoeld om u geld uit de zak te kloppen: oplichting dus. Deze vrouwen bestaan helemaal niet, of worden betaald om zoveel mogelijk reacties naar mannen te sturen. Vrouwen moeten ook opletten voor kwaadwillende mannen uiteraard.

Het TROS Radar Forum is ook een goede bron om meer te lezen over verschillende foute datingsites en oplichters. TROS Radar test ook datingsites en dating apps om de zoveel jaar.

Gratis Datingsites

Er zijn natuurlijk enkele gratis datingsites, maar u moet zich wel realiseren dat “gratis” per definitie een hoop fout volk aantrekt. Er is geen drempel voor fakers, neppers, scammers, viezeriken en andere types die niet serieus op zoek zijn naar een relatie, maar alleen uw geld of in uw bed willen. Een betaalde dating service kost dan wel wat geld, maar geeft u vaak meer voldoening en serieuze dates dan een gratis datingsite. Goede gratis datingsites zijn bijvoorbeeld Knuz en Date.nl. Meer info over de kosten van betaalde datingsites vind u in ons kostenoverzicht.

Klachten over Datingsites

Als u bij een correcte datingsite staat ingeschreven maar toch ontevreden bent over de verleende service, én er met de klantenservice niet uitkomt kunt u kijken of uw datingsite is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Sinds vorig jaar hebben enkele datingsites zich hierbij aangesloten, zodat u als consument meer rechten heeft.

U kunt natuurlijk ook overwegen u gratis in te schrijven bij een betere datingsite; rechts ziet u onze top datingsites in de verschillende categorieën. Een gratis inschrijving geeft u vaak al een goed idee hoe goed een site in elkaar steekt. Dit voorkomt mogelijk ontevredenheid en klachten achteraf. Bij een gratis lidmaatschap is er ook geen man overboord als u niet tevreden bent met de dating service of vreest met oplichters of fakers te maken te hebben.

Aanmerkingen of suggesties? Zoek contact met ons

Contact zoeken met datingsite-ervaringen.nl? Lees meer over onze contactgegevens en privacy policy op deze pagina.

Neem bij problemen met een datingsite altijd contact op met de site zelf; wij kunnen u hier helaas niet mee helpen. Uw review stellen we uiteraard wel op prijs! Tip: als u bij het invulveld van een klacht kunt aanvinken dat er ook een kopie van de tekst naar uw eigen e-mailadres wordt gestuurd, vink deze dan aan. Zo heeft u een bewijs dat u uw klacht of opmerking hebt ingestuurd.

Reviewsites over Dating

Tot slot onze bevriende pagina’s en sites, waar u ook informatie over online daten kunt vinden als u ontevreden bent met uw datingsite; neem er gerust een kijkje: Voor alternatieve dating services verwijzen we u graag naar onze top10 van datingsites. Andere goede reviewsites zijn Datingwebsites en 24 Dating.

Directe links naar onze reviews zijn aan de rechterzijde van onze website te vinden.

4 gedachten over “Niet tevreden?”

 1. HET BEDRIJF HOWLOGIC O.M EXPLOITANT van Findedating ! Om problemen te voorkomen probeer
  ik binnen de termijn van het contract van één maand prijs A€40 op te zeggen omdat de ik veel klachten over howlogic gelezen heb Bijvoorbeeld het grote aantal
  nep profielen (( heb ik inmiddels
  ook ervaren ik heb dan ook ontdekt
  dat je middels watsapp totaal/ nooit/never niet!! met een ( echt NEP!?! profiel ))kunt WATSAPPen
  Daarnaast heb ik in de uitleg van contract voorwaarden gelezen
  ((en HOWLOGIC duidelijk aangeeft
  als er eventueel schade is ontstaan door mede account,s gebruikers BV
  Valse nep profielen of schade aan uw mobiele telefoon computer,s
  En HOWLOGIC stelt zichzelf
  TOTAAL niet verantwoordelijk in dergelijke situaties maar (probeert-
  hier op Te letten en aandacht te besteden ingesloten ,(, veroorzaakt
  ondermeer door Reclame
  door andere veel datingsites 2De 3De etc – bedrijven Waar je jouw klachten kunt indienen Die een partners overeenkomsten hebben met HOWLOGIC KFC,,(( als je die SITES ,met hun contract met voorwaarden Nu ééns Héél rustig doorneemt:. , constateer je &, lees je het volgende ALLE PARTNER GENOOTSCHAPPEN zijn opgericht
  En G*” exploiteert door (Notabene
  ,, HOWLOGIC ZELF!!!!
  en de voorwaarden voor eventuele
  schade,s !! uiteraard gelijk zijn
  En omdat ik bij mijn eerste poging
  om M’n contract te beëindigen wat mij nog steeds niet gelukt is
  kreeg ik als antwoord NEE DE EXPERTISE VAN HOWLOGIC VIND
  HET NIET EERLIJK ,,als het om de ,,,privacy wetgeving van de klant gaat ,,,oneerlijk te behandelen
  En de zogenaamde partner
  schappen. die 2De 3De etc partijen
  daar delen zij de informatie naar eigen goeddunken ((Betreft de schade opgelopen door derden partijen )) Doormiddel van eigen goeddunken elkaar over & weer te gebruiken,,En deze vaste info wordt zonder toestemming van de klant
  simpelweg veranderen. )( je hebt/bent
  zelf verantwoordelijk in de regel
  voorwaarden zodoende steld Howlogic zichzelf niet verantwoordelijk voor schade door
  Etc ))
  tenslotte info van de
  contract/ leden ongeacht welke sites gecontroleerd G,exploiteert door HOWLOGIC naar i gebruiken prive
  info onderandere voor commerciële
  winst met mogelijke schade voor
  de klant info door HOWLOGIC zelf zoals je bewerkte foto,s profielen
  om deze op de 2de 3de partijen
  te plaatsen
  voor eventuele positieve recensies
  ikzelf heb nog nooit N account ingeschreven bij een SEKSITE
  ik ben dan ook ( geen ervaring
  van, met) contract afgesloten
  Bij de nep en bedonderd worden door de site
  van dat bedrijf H.,,,, ,,ic,,)) genaamd
  mijn geheimpje je mobiel crasht van de kijk ééns ()!geile heete Annie wil met je of lekkere Petra mèt berichtje,s ze houd,, geilt als Etc met De resencie,s
  (! eigen handig gebrouwen door,,
  ,, duidelijk we weten Het nu WEL,,dat ene vervelende Bedrijfje etc ÉTCETERA
  PS bij de verschillende genootschappen
  staat dat je een opzegtermijn hebt
  van 14 dagen voor het beëindigen
  van. contact zoniet DOKKE omdat je niet optijd hebt gereageerd maar bij Findedating is dit slechts 24uur ??; MESCHIEN krijg je daarom heel veel problemen met de automatise afschrijving,,
  ÈN OMDAT HÈT MIJ NOG niet gelukt is om mezelf te verlossen
  inclusief De geniaaste DIE ALLERBESTE Psygoloog Kan vinden op MARKTPLAATS
  ga ik opnieuw een mail sturen naar
  HOWLOGIC beschreven middels
  het gebruik van Oa E.U wettelijke
  regelgeving advocaat klachten indienen enzovoort Enz, etc
  Beste mede lotgenoten
  ik wens iedere vrouw man dame
  een goede tijd van bewust zijn
  succes met vriendelijke groet
  ikzelf erwin

 2. wordt nooit lid van mdates, belachelijk duur en je komt er niet meer vanaf, ondanks herhaalde verzoeken om mijn account te verwijderen. doe het niet

 3. Ik vind dat alle dating sites eens goed onder de loop genomen moeten worden.Sta nou een aantal weken op diverse sites. Prijzen veel te duur, en van je betaling afkomen word je knap lastig gemaakt.

  In de app kun je overigens wél makkelijk premium regelen. ;-)

  Heb ook het idee dat veel nep profielen mij liken en mij zo naar premium te lokken. Ik heb dat getest met gegevens in mijn profiel te zetten die verwijzen naar bijv. Facebook of Instagram. Uitkomst….niet 1 volg verzoek via deze manier dus dat zegt genoeg.

  Via mijn virusscanner Norton kreeg ik ook de melding dat mijn gegevens gehackt waren bij Badoo en de gegevens over internet gingen.
  Lekker betrouwbaar dus allemaal.

  Ik vind dat er meer en strengere regels moeten komen voor dating sites.Mensen worden enorm misleid en onnodig veel geld afhandig gemaakt.

Plaats een reactie