Niet tevreden?

Klachten over Datingsites. Misschien heeft u al een tijd ingeschreven gestaan bij een bepaalde datingsite en bent u niet tevreden over de gang van zaken. U kunt ontevreden zijn over het aantal reacties dat u kreeg, of klachten hebben over de klantenservice.

Mogelijk staat u gewoon bij een verkeerde datingsite ingeschreven; bij dit soort sites is niemand tevreden. Er zijn namelijk veel oplichters actief binnen de datingbranche. Als u niét bij 1 van de grote datingsites staat ingeschreven kunt u op fakerslijst checken of de service waar u gebruik van maakt vermeld wordt. Daar kunt u dan waarschijnlijk ook meer datingklachten vinden.

Een overzicht van sites waar wij een review over hebben geschreven kunt u op deze pagina terugvinden. U kunt onder elke review uw eigen ervaringen achterlaten. De Top 3 datingsites in onze ogen staat hier.

Klantenservice benaderen

Sommige mensen hebben moeite om de juiste contactinformatie van hun datingsite te vinden. Soms staat deze inderdaad met kleine lettertjes in bijvoorbeeld de algemene voorwaarden. We hebben van alle datingsites die we hier bespreken de contactinformatie gevonden. U kunt bovenin de naam van uw site in het zoekveld ingeven en vervolgens op het bijbehorende artikel klikken; halverwege de pagina vindt u de contactinfo.

In uitzonderlijke gevallen hebben we de contactinformatie niet kunnen achterhalen; stuurt u ons in dat geval een mailtje, dan gaan wij er nog eens achteraan.

Fakers, scammers en oplichters

Fakerslijst.nl geeft een overzicht van fakers die op datingsites nep-advertenties plaatsen. Fakers zijn malafide organisaties die via fake reacties bezoekers naar hun betaal sites lokken. Let altijd goed op of u met fakers te maken hebt. U vindt de Fakerslijst hier
Het gaat hier vaak om oplichters die u willen laten betalen voor nep datingsites waar u alleen maar nep-reacties op krijgt. Zo krijgen mannen die er lid worden en nog niet eens hun profiel hebben gevuld al allerlei spannende berichtjes en voorstellen van dames die er lid zouden zijn. Dit is echter puur bedoeld om u geld uit de zak te kloppen: oplichting dus. Deze vrouwen bestaan helemaal niet, of worden betaald om zoveel mogelijk reacties naar mannen te sturen. Vrouwen moeten ook opletten voor kwaadwillende mannen uiteraard.
Het TROS Radar Forum is ook een goede bron om meer te lezen over verschillende foute datingsites en oplichters.

Gratis Datingsites

Er zijn natuurlijk enkele gratis datingsites, maar u moet zich wel realiseren dat “gratis” per definitie een hoop fout volk aantrekt. Er is geen drempel voor fakers, neppers, scammers, viezeriken en andere types die niet serieus op zoek zijn naar een relatie, maar alleen uw geld of in uw bed willen. Een betaalde dating service kost dan wel wat geld, maar geeft u vaak meer voldoening en serieuze dates dan een gratis datingsite. Goede gratis datingsites zijn bijvoorbeeld Knuz en Date.nl. Meer info over de kosten van betaalde datingsites vind u in ons kostenoverzicht.

Klachten over Datingsites

Als u bij een correcte datingsite staat ingeschreven maar toch ontevreden bent over de verleende service, én er met de klantenservice niet uitkomt kunt u kijken of uw datingsite is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Sinds vorig jaar hebben enkele datingsites zich hierbij aangesloten, zodat u als consument meer rechten heeft.

U kunt natuurlijk ook overwegen u gratis in te schrijven bij een betere datingsite; rechts ziet u onze top datingsites in de verschillende categorieën. Een gratis inschrijving geeft u vaak al een goed idee hoe goed een site in elkaar steekt. Dit voorkomt mogelijk ontevredenheid en klachten achteraf. Bij een gratis lidmaatschap is er ook geen man overboord als u niet tevreden bent met de dating service of vreest met oplichters of fakers te maken te hebben.

Aanmerkingen of suggesties? Zoek contact met ons

Contact zoeken met datingsite-ervaringen.nl? Lees meer over onze contactgegevens en privacy policy op deze pagina
Neem bij problemen met een datingsite altijd contact op met de site zelf; wij kunnen u hier helaas niet mee helpen. Uw review stellen we uiteraard wel op prijs! Tip: als u bij het invulveld van een klacht kunt aanvinken dat er ook een kopie van de tekst naar uw eigen e-mailadres wordt gestuurd, vink deze dan aan. Zo heeft u een bewijs dat u uw klacht of opmerking hebt ingestuurd.

Tot slot onze bevriende pagina’s en sites, waar u ook informatie over online daten kunt vinden als u ontevreden bent met uw datingsite; neem er gerust een kijkje: Voor alternatieve dating services verwijzen we u graag naar onze top10 van datingsites. Een andere goede reviewsite is Datingwebsites. Directe links naar onze reviews zijn aan de rechterzijde van onze website te vinden.