Lentekriebels? Relatieplanet start spectaculaire voorjaarsactie

Single en last van lentekriebels? Datingsite Relatieplanet biedt een spectaculaire voorjaarskorting aan op abonnementen. Indien je al langer twijfelt of online dating iets voor je is en Relatieplanet als geschikte kandidaat ziet (lees bijvoorbeeld onze uitgebreide review) is dit misschien een goed moment om je er eens in te schrijven.

lentekriebelsWaarom? Iedereen die zich 2 t/m 4 maart gratis inschrijft en vervolgens een betaald abonnement neemt bij Relatieplanet krijgt hier op tot 30% korting (zie onder). Deze voorjaarsactie geldt voor alle abonnementsvormen; het maakt dus niet uit of je een kortlopend of bijvoorbeeld een jaarabonnement neemt. Het percentage korting dat je krijgt verschilt per abonnementsduur.

1 maand van 27,95 naar € 22,50
3 maanden van 42,95 naar € 29,95
6 maanden van 62,95 naar € 49,95
12 maanden van 85,50 naar € 75,00

Alleen inschrijven en vrijblijvend rondkijken kan natuurlijk ook. Om gebruik te maken van deze actie dien je je vrijdag of komend weekend kosteloos in te schrijven en vervolgens voor het einde van de actieperiode een betaald abonnement af te sluiten. Relatieplanet is de grootste datingsite van Nederland, en werd in 2011 dan ook verkozen tot meest populaire datingsite tijdens het Website van het Jaar Gala.

Lente Actie Relatie.nl

Ook concurrent Relatie.nl houdt met het voorjaar in het achterhoofd een speciale actie. Bij hen krijg je geen korting op het betaald lidmaatschap (inschrijven is ook bij Relatie.nl overigens gratis) maar kun je wanneer je een abonnement afneemt kiezen uit een welkomstcadeau: een Gratis vliegticket of Vakantiecadeaubon t.w.v. € 25,- of € 50,-. Inschrijven bij deze datingsite doe je op Relatie.nl

Het voorjaar is een belangrijke periode voor datingsites, en we vermoeden dat er binnenkort ook andere sites zullen zijn met speciale aanbiedingen, kortingen en acties. We houden je op de hoogte van eventuele kortingcodes en andere actie-aanbiedingen. Andere datingsites vergelijken doe je op op onze vergelijkingspagina.

c-date banner

Plaats een reactie