Happn App lijkt veel op populaire datingapp Tinder

Happn is een dating app en is een directe concurrent van een andere app genaamd Tinder. Happn app maakt een groei door in Nederland, want inmiddels heeft deze app al 220.000 gebruikers in ons land, waarvan meer dan heft iedere maand gebruik van de app maakt. Dat is een behoorlijke groei voor Happn.

Happn wordt veel vergeleken met met Tinder

Happn is eigenlijk een Franse app en er zijn veel vergelijkingen met de Tinder app te maken. Zo kun je mensen die in je omgeving zijn gewoon liken en kun je net als op Tinder een gesprek met die persoon beginnen, zodra je een like terug hebt gekregen.

happn app logo

Toch zit er wel een verschil in deze optie en dat is de zoekradius. Via Happn zie je namelijk alleen mensen die minder dan 250 meter bij je in de buurt zijn of zijn geweest. De kans dat je elkaar dus letterlijk tegen het lijf kunt lopen is hierdoor natuurlijk bijzonder groot en dat maakt het gebruiken van deze app natuurlijk ook weer extra aantrekkelijk.

Het idee van de Happn app is dan ook dat je iemand die een match is of die je gewoon leuk vindt wel op straat tegen kunt komen maar niet aan durft te benaderen, gewoon via de app wel durft en kunt benaderen. Uiteraard moet hij of zij dan ook gebruik van de Happn app maken. Onlangs heeft Happn ook een nieuwe functie, want je kunt een ingesproken berichtje aan je gemaakte contact versturen. Een stem zegt een heleboel over een persoon. Op deze manier is het ook makkelijker om een totaalplaatje over je eventuele date te kunnen vormen.

dating app

Volgens iPhoned maken er in totaal 10 miljoen mensen gebruik ban dating app Happn, wat een ongelooflijk aantal is dat voorlopig alleen maar blijft groeien en niet alleen in Nederland.

Veel inwoners van ons land maken dus gebruik van Happn en hoewel de cijfers bij lange na nog niet hetzelfde zijn als die van Tinder, waar ruim 50 miljoen mensen gebruik van maken, is het wel duidelijk dat er een enorme opmars gaande is. Het is sowieso leuk om te zien dat er meer concurrentie voor Tinder komt, zodat je als gebruiker ook meerdere opties hebt waar je bij het zoeken van een leuke date via een handige app gewoon gebruik van kunt maken.

Houd je niet van eindeloos swipen? Overweg dan Breeze; bij deze dating app ga je gelijk daten in plaats van eerst chatten. Agenda’s worden getrokken en pas als jullie elkaar zien worden de eerste woorden gewisseld :)

Happn App geduchte concurrent voor Tinder Dating

Happn is dus een geduchte tegenhanger van Tinder, die je zeker eens uit zou kunnen proberen. Gewoon om te vergelijken, of om je kansen op een leuke date een heel stuk groter te maken.

De website van Happn vind je hier. Als er lezers zijn die al ervaringen hebben met de Happn App (of met Tinder, dat mag natuurlijk ook) dan lezen we graag terug wat je van deze datingapp(s) vindt. Welke is beter? Tinder of Happn? Wat is jullie favoriete datingapp of houden jullie het vooral bij de oldschool datingsites als Lexa en e-Matching?

c-date banner

Plaats een reactie