RichMeetBeautiful: Nieuwe datingsite voor rijke, succesvole mannen en mooie jonge vrouwen

Sinds kort in Nederland actief: een datingsite waar welgestelde, succesvolle mannen en (jonge) knappe vrouwen elkaar treffen: RichMeetBeautiful.com

Daarnaast is er een datingsite waar je kunt bieden op dates met (mooie) vrouwen: Date4cash.nl. Of, als je zelf een mooie vrouw bent, geld kunt verdienen met daten.

In België is RichMeetBeautiful al langer actief. Vanaf heden is de datingwebsite RichMeetBeautiful echter ook in Nederland beschikbaar. RichMeetBeautiful is een datingwebsite (gratis inschrijving mogelijk) waar rijke en succesvolle mannen in contact kunnen komen met mooie, jonge vrouwen.

Deze financieel stabiele mannen worden door het bedrijf getypeerd als ‘Sugardaddy’s. Deze Sugardaddy’s zijn volgens de website van RichMeetBeautiful  ‘Succesvolle mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Ze zijn gedreven, en genieten van mooi gezelschap aan hun zijde.

Geld is geen probleem, dus zijn ze erg gul bij het verwennen van een Sugarbaby. Sugarbaby’s zijn op hun beurt ‘Aantrekkelijke mensen  die zoeken naar de verfijnde dingen in het leven. Ze appreciëren exotische reisjes en geschenken. Sugarbaby’s krijgen de kans om een luxueuze levensstijl te ervaren en rijke mensen te ontmoeten’.

banner RichMeetBeautiful

Een ‘regeling’

Via de website van RichMeetBeautiful kunnen Sugardaddy’s en Sugarbaby’s elkaar ontmoeten. Als het goed klikt kunnen zij hun verwachtingen met betrekking tot een eventuele relatie met elkaar bespreken en een regeling treffen. Deze regeling houdt in dat er afspraken worden gemaakt over de voorwaarden waaronder men een relatie aangaat. De man kan bijvoorbeeld bepaalde diensten vragen terwijl de vrouw financiële voorwaarden kan stellen. Een andere bekende Sugar Datingsite is SeekforSugar.com.

Aanmelden bij RichMeetBeautiful

Iedereen die zichzelf als een potentiële Sugardaddy of Sugarbaby ziet kan zich aanmelden bij RichMeetBeautiful. Ook maakt het niet wat uit je relationele status is. Of je nu single bent of getrouwd, iedereen is welkom. Het lidmaatschap is gratis. Meteen na het aanmelden kun je een profiel maken en andere profielen bekijken. Als je op een ander profiel wilt reageren moet je wel over een Premium lidmaatschap beschikken. Meld je zelf aan.

Een omstreden reclamecampagne

richmeetbeautiful

In België heeft RichMeetBeautiful een reclamecampagne waarbij het bedrijf adverteert op grote vrachtwagens. De campagne roept studenten op om zich aan te melden bij de datingwebsite. Via RichMeetBeautiful kunnen zij zich vervolgens laten koppelen aan een Sugardaddy. Op die manier kunnen zij dan wat geld bijverdienen. Deze campagne veroorzaakte veel onrust, zowel bij het grote publiek als in de politiek.

In Brussel en Leuven zijn de advertenties inmiddels verboden en de politie heeft de vrachtwagens van de weg gehaald. Minister-President Rudi Vervoort van het gewest Brussel zegt hierover tegen Het Nieuwsblad: “Het is een smerige publiciteitscampagne die losbandigheid bij jongeren en prostitutie bij studenten bevordert.”

RichMeetBeautiful in Nederland

Binnenkort kunnen we de reclamecampagnes van RichMeetBeautiful ook in Nederland verwachten. In eerste instantie zal het bedrijf zich op de belangrijkste vijf studentensteden gaan richten. Of de campagne in Nederland net zoveel onrust zal veroorzaken als in België valt niet te voorspellen. Dat de site veel vrouwen die rijke mannen zoeken zal aantrekken, dat moeten we afwachten.

Ervaringen met RichMeetBeautiful.com

Ben jij van de sugardaddy dating, in welke vorm dan ook? En heb je gebruik gemaakt van deze datingsite voor rijke mannen en jonge knappe vrouwen? We lezen graag jouw ervaring terug op datingsite-ervaringen.nl. Een andere site in dit genre is Suiker Arrangement. Ook hier staat sugardating centraal. Als je hier al eens gedate hebt kun je ook een reactie achterlaten natuurlijk.

c-date banner

1 gedachte over “RichMeetBeautiful: Nieuwe datingsite voor rijke, succesvole mannen en mooie jonge vrouwen”

  1. Ik heb even gekeken maar wat een lelijke mannen. Han moet je als vrouw wel heel wanhopig zijn

Plaats een reactie