Bieden op een eerste date! Date4cash komt met nieuw datingconcept

In de Verenigde Staten bestond het concept al enige tijd (we schreven er al eerder over) maar nu is dit datingconcept ook in Nederland van de grond gekomen: bieden (en betalen) voor een eerste date. Datingsite date4cash.nl laat haar leden bieden op een eerste date met een man of vrouw van hun keuze. Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar deze site voor betaal-dates en legden de oprichter enkele vragen voor. In dit artikel staan affiliate links naar Date4Cash.

Datingsite-ervaringen.nl: hoe kwamen jullie op het idee voor Date4Cash?

Date4Cash website
de website van date4cash

“Ik kreeg veel klachten en ontevredenheid te horen van vrienden en kennissen over de reguliere datingsites. Mannen kregen vaak geen reactie op hun berichten van dames die ze leuk vonden maar kregen wel reacties van dames waar ze weinig mee hadden.

Aan de andere kant worden leuke dames overspoeld door reacties waardoor zij door de bomen het bos niet meer zien. Date4cash.nl lost dit probleem op door geld te gebruiken als middel om te laten zien hoe serieus je echt bent. “

Hoeveel leden hoopt Date4Cash over een jaar te hebben, en hoe hopen jullie potentiële leden te bereiken?

Wij zitten op dit moment op ongeveer 1500 leden en hopen dat we in het zelfde tempo door blijft groeien. Het zou mooi zijn als we over een jaar tegen de 10000 leden aan zitten. Omdat de site 100% gratis is verwachten we dat mensen zich makkelijk zullen inschrijven. De beste reclame is die van mond tot mond en dat is ook hoe we onze doelgroep willen bereiken. Door kwaliteit en service te bieden onderscheiden we ons van de rest. Bezoek date4cash.nl

Denken jullie dat ook mannen betaald zullen worden voor een eerste date of zullen dit vrijwel altijd de vrouwen zijn?

Wij zien dat er op dit moment voornamelijk word geboden door mannen. Mannen zijn hier makkelijker in en zullen eerder geneigd zijn een bod te plaatsen. Vrouwen zullen dit pas doen als ze zeker zijn van hun keuze. Ik ben ervan overtuigd dat het aantal biedingen op een eerste date met een man zal stijgen in de toekomst.

Sommige mannen zullen, ondanks jullie uitgebreide uitleg, veronderstellen dat er ook voor seks wordt betaald. Wat raad je vrouwen aan te doen die hier tijdens de date mee geconfronteerd worden?

Belangrijk is om voordat je een bieding accepteert duidelijk af te spreken wat je wel en wat je niet wil. Communicatie is ten alle tijden mogelijk met diegene die op je heeft geboden. Dus spreek het van te voren duidelijk af zodat je tijdens de date niet voor vervelende situaties komt te staan.

Dankzij jullie betaalsysteem kunnen jullie precies zien hoe veel dates er hebben plaatsgevonden. Dit laten jullie ook zien op de site. Dit is vrij uniek voor een datingsite. Blijft dit zo? En wordt dit nog uitgesplitst in mannelijke en vrouwelijke betaalde dates?

De date teller zal blijven omdat dit aangeeft hoeveel betaalde dates er geweest zijn. Uiteraard zijn er veel meer dates geweest dan de teller aangeeft maar die zijn zonder biedingen tot stand gekomen. Splitsing tussen mannelijke en vrouwelijke betaalde dates is nu nog niet interessant maar wellicht dat we dat in de toekomst gaan toevoegen.

Kunnen jullie in drie zinnen aangeven wat een dater van date4cash.nl mag verwachten?

Doordat je een bod kan plaatsen voor een eerste date trek je direct de aandacht naar je toe en kun je daten met mensen waar je anders geen date mee zou krijgen. Het is wel de bedoelingen dat als je biedt je na acceptatie van je bod ook daadwerkelijk betaald, doe je dat niet dan ben je kennelijk niet serieus en weet de dame in kwestie dat ze beter verder kan kijken. Na acceptatie van het bod staat de teller weer op nul en kun je weer nieuwe biedingen ontvangen. Bezoek Date4Cash.nl

Zou jij betalen voor een date?

Zou jij geld over hebben voor een eerste date met een man of vrouw die normaal gesproken misschien niet zo snel met je uit zou gaan? Zou jij tegen betaling uitgaan met iemand, en wat zou het minimale bedrag zijn dat je zou willen ontvangen? RichMeetBeautiful is een vergelijkbare datingsite.

Denk je dat betaaldates in Nederland net zo succesvol worden als het Amerikaanse whatsyourprice.com? Trekt een dergelijke site vooral rijke mannen en vrouwen die een man met geld zoeken aan? We lezen je reacties graag! Bekijk ook eens ons artikel over de datingsite Top 25 van de verschillende vergelijkingssites

c-date banner

3 gedachten over “Bieden op een eerste date! Date4cash komt met nieuw datingconcept”

  1. Er is geen duidelijk comtact adres. Als je een email stuurt naar info@date4cash dan krijg je een bericht dat het niet afgeleverd kan worden. Als een date niet doorgaat dan kun je dat aangeven en krijg je je geld terug, aldus de beschrijving. Maar hoe dan? Je kunt niemand bereiken. Heb dus t gevoel dat ik mijn geld kwijt ben. Dus niet doen, tot nader bericht.

  2. Ik ben opzoek naar eenzame oudere vrouwen waar het uiterlijk niet belangrijk is ze hoeven en willen ontvangen van mij tegen een kleine vergoeding de avond of zelfs nacht van hun leven krijgen van een halfbloedje en alles is bespreekbaar ik kan ontvangen maar ook verplaatsen ben discreet en eerlijk

Plaats een reactie