EliteDating, dating voor singles met niveau en ambitie

Voor Singles Met Niveau: dat is de slogan waarmee datingsite EliteDating adverteert, onder andere op televisie. De site mikt op de stabiele, gemiddeld tot goed opgeleide, ambitieuze single man en vrouw.

EliteDating is ooit (toen nog als eDarling) opgericht in Duitsland, en inmiddels in flink wat landen actief, waaronder nu ook Nederland. Net als bijvoorbeeld Parship en Be2 maakt deze relatiesite gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

logo elitedating

Aan de hand van de testresultaten krijg je partnervoorstellen voorgeschoteld; je gaat dus niet zélf in het ledenbestand op zoek naar dates, zoals bij veel andere datingsites het geval is.

Dit scheelt een hoop tijd en wellicht dat het matchingsysteem betere potentiële dates weet te traceren dan jijzelf. We laten je in onderstaande recensie graag kennismaken met deze dienst. Bezoek de website van EliteDating

Aanmelden en korte registratieprocedure

elite dating

Inschrijven is gratis. Om je in te kunnen schrijven bij Elite Dating klik je op de website aan of je een man of vrouw bent en welk geslacht je toekomstige partner moet hebben. Ook vul je je e-mailadres in waar een bevestigingsmail naar toe wordt verstuurd. Klaar? Klik dan op “Doe de persoonlijkheidstest”. Vervolgens kies je een lastig te raden wachtwoord.

Je komt nu in het scherm “Algemene Informatie” waar je je basisgegevens invult. Denk aan leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, maar ook enkele andere vragen dien je hier te beantwoorden. Hoe belangrijk is bijvoorbeeld de leeftijd en het opleidingsniveau van je toekomstige partner? Veel aandacht wordt besteed aan het invulveld Beroepen. Dit is geen vrij tekstveld maar je kunt vrij precies je eigen beroep selecteren. Dit maakt het matchen nauwkeuriger. Ook etniciteit, aantrekkelijkheid en religie komen aan bod. Wat goed is aan deze matchmakingsite is dat je naast je voorkeur ook kunt aangeven in hoeverre deze voorkeur echt belangrijk voor je is.

De wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest van Elitedating

startscherm elitedating

Om je geschikte partnervoorstellen voor te stellen is het bij EliteDating noodzakelijk de persoonlijkheidstest in te vullen. Deze test bestaat uit een aantal stellingen en vragen die meer duidelijkheid scheppen over jouw karakter. Neem lekker de tijd om deze test zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden.

Als voorbeeld enkele stellingen waar je op moet antwoorden: “Ik breng het gesprek vaak op een hoger niveau”, “Ik kom meestal voor mijzelf op” et cetera. Telkens zijn er 7 antwoordmogelijkheden, variërend van “klopt helemaal niet” tot “klopt helemaal wel”. Klik links op de foto om meer vragen te kunnen bekijken. Mocht je op een gegeven moment hulp nodig hebben bij deze persoonlijke test kun je direct chatten met de klantenservice.

De volgende stap is de Zelfbeschrijving, waarbij je weer aan de hand van stellingen aangeeft in hoeverre elk van een aantal eigenschappen op jou van toepassing is. Voorbeelden van karaktereigenschappen: Warm, Onderdanig, Afstandelijk, Introvert, Ambitieus, Vrijgevig, Spiritueel et cetera. Op een gegeven moment moet je ook 4 karaktereigenschappen selecteren die je vrienden jou toe zouden dichten.

Verderop in de test krijg je stellingen voor je neus die meer te maken hebben met hoe jij in relaties staat en wat je binnen relaties belangrijk vindt. Ook krijg je veel vragen over je sociale vaardigheden en voorkeuren. Tot slot geef je aan in hoeverre je bepaalde aspecten belangrijk vindt in een partner (denk aan seksualiteit, ambitie, aantrekkingskracht en communicatieniveau). Met al deze informatie kan eDarling aan de slag om geschikte partners te zoeken die aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Een foto uploaden (profielen met foto’s zijn 8 keer zo populair als profielen zonder foto’s) kan via uw computer of via Facebook.

Je overzichtspagina en Partnervoorstellen

overzichtspagina elitedating

Nu je de test hebt afgerond kom je op je persoonlijke overzichtspagina terecht (klik links voor een vergroting). Bij EliteDating ga je niet zelf lukraak via een zoekfunctie op zoek naar leuke dates, zoals dat op bijvoorbeeld Relatieplanet en Lexa wél het geval is. Nee, eDarling geeft jou op basis van je test gerichte partnervoorstellen.

Onder het tabje Partnervoorstellen kun je je mogelijke matches bekijken. Let wel: met een gratis lidmaatschap kun je geen foto’s bekijken; hiervoor is een betaald abonnement noodzakelijk. Wel kun je de rest van het profiel gewoon lezen en hierdoor een goede indruk van jouw matches krijgen. Je kunt eDarling nog een handje helpen door onder het tabje Zoekcriteria nog wat meer in te vullen. Je kunt hier bijvoorbeeld de minimum- en maximumleeftijd van je gewenste partner aangeven, en hoe veel kilometer je partnervoorstellen bij jou vandaan mogen wonen.

Onder Mijn Profiel kun je je profielteksten wijzigen en additionele foto’s uploaden. Heb je serieuze interesse in een van de partneraanbevelingen? Klik binnen een profiel op 1 van de 3 contactmogelijkheden. Zo kun je 5 standaardvragen versturen die de ander kan beantwoorden, een zelf geschreven tekstbericht versturen, of een “Glimlach” zenden, om alleen je interesse kenbaar te maken. Als de man of vrouw in kwestie ook interesse in jou heeft stuurt hij of zij ongetwijfeld iets terug.

Onze conclusie over Elitedating

EliteDating is een zeer uitgebreide matchmaking site met een aardige persoonlijkheidstest. Duitse Gründlichkeit in optima forma. Wij vinden deze datingsite vooral geschikt voor singles die de losse datingfase achter zich hebben gelaten, zeg 30 jaar en ouder. Als je per sé zelf via een zoekfunctie dates wilt benaderen is deze site minder geschikt. Wat datingsites met persoonlijkheidstest betreft heeft Parship er een serieuze concurrent bij. De website zelf vonden wij prettig navigeren, weinig op aan te merken. Het Handboek maakt online dating voor de minder ervaren internetgebruiker erg eenvoudig. Het prijsniveau (zie onder) is wel wat aan de hoge kant.

*** Direct naar de website van EliteDating: klik ***

Foto Website

elite dating

Cijfers en Kosten Elitedating.nl

Aantal Leden: 240.000 Nederlandse single vrouwen en mannen.
Man/Vrouw verhouding: 52% mannen, 48% vrouwen. 18% is jonger dan 30 jaar oud. 26% is tussen de 30 en 40 en nog eens 26% tussen de 40 en 50 jaar oud. 29% van de leden bestaat uit 50-plussers.
Kosten EliteDating (betaald abonnement cq full member):

 • Prijs voor 1 maand: € 119.90
 • Prijs voor 3 maanden: € 178.50 (gemiddeld € 59,50 per maand)
 • Prijs voor 6 maanden: € 209.40 (gemiddeld € 34,90 per maand)
 • Prijs voor 1 jaar: € 298,80 (gemiddeld € 24,90 per maand)

Om een Premium-lidmaatschap af te sluiten kun je de volgende betaalmethodes gebruiken: PayPal, Credit Card (Mastercard en VISA), iDEAL, Mr. Cash en een gewone bankoverschrijving. Bij een jaarabonnment geldt tevens de Niet Goed Geld terug Garantie (lees altijd de voorwaarden).

Uitschrijven: Je kunt je lidmaatschap binnen ten laatste 7 dagen voor afloop van je lidmaatschap opzeggen. Deze opzegging kan schriftelijk, per fax, per email, via je profielopties, telefonisch en via de chatfunctie geregeld worden. Hiervoor dien je je persoonlijke veiligheidscode te gebruiken. Deze vind je onder “Mijn lidmaatschap”. Of maak gebruik van de dienst 123opzeggen.nl voor een officiële brief.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenneeja
Interesse bericht sturenjaja
Tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenjaja
Profielen bezoeken / Zoekfunctieja (geen zoekfunctie)ja (geen zoekfunctie)
Persoonlijkheidstest doenjaja
Mobiel daten / Appnee (App bestaat nog niet in NL)nee (App bestaat nog niet in NL)
Chatbox toegangjaja

Bedrijfs- & Contact Informatie

Affinitas GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland
Klantenservice: Telefoonnummer: 0900 – 4441144 (15 ct/min). Belgische leden bellen 0800-38006 (geen gesprekskosten)
Faxnummer: 020 – 8940850. www.elitedating.nl

Bijzonderheden

 • Gerichte partnervoorstellen, geen browsing mogelijkheden door alle profielen.
 • Gehele website is SSL-gecodeerd, wat surfen op de site veilig maakt. Veiligheid staat voorop.
 • Meer dan 75% van de leden zijn hoger opgeleid. Serieuze, ambitieuze doelgroep
 • Klantenservice is te bereiken via chat. Geen dure telefoonnummers. Als je liever belt of mailt (met bv. vragen of klachten) kan dat natuurlijk ook.
 • EliteDating is naar eigen zeggen de snelst groeiende matchmakingsite van Europa, en geeft veel aandacht aan haar klantenservice.
 • Date mobiel! Je kunt gebruik maken van de app (iPhone, Android, iPad) of van de mobiele website.
 • Heeft verschillende wetenschappelijke benaderingen d.m.v. samenwerking met de Universiteit Groningen en diverse erkende publicaties.
 • Met succes actief in veel verschillende (Europese) landen, waaronder ook Duitsland en België.

Mocht je al ervaring hebben met EliteDating dan zouden wij het zeer waarderen als je een review kunt achterlaten. Wat zijn de sterke en zwakke punten van deze datingsite? Wat vond je van de persoonlijkheidstest? Op deze website proberen we zoveel mogelijk datingsite recensies te verzamelen, zodat iedereen een bewuste, goed doordachte keuze voor een dienst kan maken.

c-date banner

36 gedachten over “EliteDating, dating voor singles met niveau en ambitie”

 1. Helaas nep.
  Op andere dating sites heb ik veel succes dus daar ligt het niet aan. Op EliteDating gewoon weg geen reactie van partnervoorstellen. Totaal fake.

 2. ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, slecht!!!!!!!!!!!!!!
  Geen contact mogelijk. Niets klopt. Krijg alleen maar likes zonder foto,(als je foto aanvraagt werf je voor hun ook weer nieuwe klanten) Belachelijk dit echt. Ongelooflijk veel spijt en schande dan ze bestaan.

 3. Elitedating zou beter illegaal verklaard worden.

  Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating.

  1) Veel te veel fake profiles. Zou kunnen dat het zelfs door de managers van EliteDating gebeurt om echte klanten wijs te maken en verleiden tot een overschrijving.

  2) De zoekcriteria werk TOTAAL niet naar behoren. Dus een andere contractbreuk.

  3) Klantendienst is van NUL-kwaliteit.

  Het is jammer dat sommige mensen zo misbruik maken van het feit dat singles op zoek gaan naar een partner.

 4. Waardeloze site!
  Helaas was ik te laat om op te zeggen ( de proeftijd is maar 2 weken), en nu zit ik er 6 maanden aan vast. Je krijgt geen voet aan de grond om een oplossing te vinden, bijvoorbeeld het abonnement naar 3 maanden omzetten, en de enige die reageert op je mails is ene Likha…. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
  * je krijgt nauwelijks nieuwe profielen te zien
  * je kunt alleen de leeftijd en afstand aangeven
  * bij je profiel komt te staan dat je Kaukasisch zoekt (?)
  * blijkbaar is een zoekprofiel van een man tussen 53 en 59 en binnen 50 km een te beperkt profiel (?)
  * je krijgt ongevraagd ook profielen uit Duitsland en Belgie; dit kun je niet uitzetten
  * je profiel is maar beperkt in te vullen. Je mag aangeven of je iets belangrijk vindt ( leeftijd, opleiding of inkomen), maar vervolgens kun je er niets mee en wordt er ook niets mee gedaan
  * weinig mogelijkheden om op de site tussen beschikbare mannen te kijken, je bent afhankelijk van wat de site voor jou selecteert
  * erg duur, zeker in vergelijking met goede andere sites
  Niet doen dus! Het ruikt naar oplichting!
  Geen enkele belofte die ze doen komt uit!!
  Pas op dus!

 5. Elisha. Je hebt hellemaal gelijk, een waardeloze site, jammer dat ik dit gedaan heb !!!! Ga dit zeker nooit meer doen.

 6. Elite dating is alleen maar geldmakerij.
  1. Je kan niet zelf je partner kiezen, die wordt je voorgeschoteld.
  2. Afstand kennen ze ook niet: tot 100 km wordt dan van Brugge naar Emmen: ~400 km
  3. Men krijgt geen reactie van mensen aan wie men een berichtje stuurt, daar ze het
  niet eens lezen, betekent dat ze niet hebben betaald.
  4. Bij de persoonlijkheidstest MOET men alle vragen beantwoorden, ook al heeft men
  geen antwoord van enige betekenis
  5. Wanneer “men” weet, dat er geen passende matches zijn (vooral qua afstand) wees
  dan tenminste zo eerlijk dat te laten weten !!!
  Schande voor elite dating, waar niets elitair te bespeuren valt, wel geldgier. FOEI

 7. Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo’n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug “geen interesse”, als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. NIET doen.

 8. Waardeloze website en compleet passieve gebruikers. Je kan beter je berichten op een briefje schrijven en tussen de klaagmuur steken, dan heb je meer kans op een antwoord. Misschien heb je meer success als je je profiel op golddiggers afstelt…

 9. Geachte Elite Dating,
  Een punt van zorg is dat “kandidaten” zich mooier voordoen dan het is. Dat kan buitengewoon teleurstellend zijn voor beide partijen.
  Bijvoorbeeld foto’s plaatsen van 5 jaar geleden.
  Geen significante foto’s tonen. Bijv. een vrouw van 90+kg wordt “voordelig” getoond
  ZO word je voor de gek gehouden. Vanmorgen had ik zo’n situatie in Oostende. Innig contact en bij de eerste visuele ontmoeting zie ik een vrouw van 95kg (+- 5). Ook de EDating foto leek in werkelijkheid nergens naar.

  Ik voelde mij genaaid omdat ik 360Km voor Jan Doedel heb afgelegd, onwetend als ik was.
  Ik neem mijn verlies, maar ik heb de volgende suggesties.
  1. De kandidaat hoort behalve lengte ook een gewichts-categorie op te geven.
  2 Het inzenden van verouderde foto’s kan consequenties hebben.
  3 Het geven val onjuiste informatie kan ook consequenties hebben.
  Wat die consequenties zijn laat ik aan jullie, maar te denken valt aan verwijderen van het profiel of wat dan ook (door jullie te bepalen).

  Ik wil alleen maar duidelijk maken, dat Dating GEEN vrijblijvende bezigheid is. Daar is dat te belangrijk voor..
  Met vriendelijke groeten,
  Gerrit

 10. halo ik heb het ook maar eens geprobeerd
  wat een ramp zeg betalen maar geen enkel reacties
  dus heb me vorig jaar uitgeschreven wat de rekening loop gewoon door bellen maar enkel Engels Nederlands niet vrij met andere woorden geld geld en geen waar dus doe er niet aan mee het is GELD
  diefstal van de mens die iemand wil zoek een groot opgezet spel

 11. Deze datingsite is nep en je wordt genept met de betaling. Adverteren met maandelijks 20 euro en vervolgens krijg je een rekening van 229 euro want je hebt een jaarabonnement afgesloten.
  Vervolgens wil je je beroepen op je herroepingsrecht en krijg je de melding dat omdat je je aankoop via Itunes hebt aangeschaft, zij niks voor je kunnen doen. Vreselijk genept voel ik me.

 12. Slechte opvlakkige site! Geen niveau! Zonde van je geld!
  Abonnement genomen en kwam er na veel schrijven en betalen er eindelijk van af. Ze verzinnen elke keer een reden dat je niet kunt opzeggen.

 13. De slechtse dating site ooit. Geen zoekmogelijkheid. Kan alleen maar voorstellingen krijgen – een per 2 weken en zonder foto! Verspilde geld

 14. Elite darling: Vergeten aan het eind van het jaar op te zeggen. Nu een nota voor 129,90. Dit zijn de kosten voor 1 extra maand. Van mijn wensen wordt niets aangetrokken, voorstellen voor mannen aan de andere kant van Nederland. Zelf zoeken is niet mogelijk. Echt een waardeloze datingsite!

 15. Ik ben een paar maanden lid geweest en had vrij snel contact met iemand die ik dacht dat betrouwbaar was. Na lang zoek ben ik er achter gekomen dat nep was en hoog w.s piraterij. Ik dacht dat de leden goed gecontroleerd werd etc.
  Dames oplet want er zit nep leden hier tussen..ik had diegene snel door en hoop na mijn mail dat hij met zijn praktijk stopt.

 16. LET OP met eDarling, als je op het einde van je lidmaatschap (in mijn geval een jaar) niet minimaal een week voor het verlopen hebt opgezegd wordt je automatisch aangeslagen voor een maand lidmaatschap voor het volle (a-sociaal dure) tarief van 129 euro. ik was in correspondentie om eventueel te verlengen voor een heel jaar, maar die keuze krijg je gewoon niet meer! heb nu een duitse incasso achter mij aan met de nodige kosten. Praktijken zullen best juridisch correct zijn, maar ze stinken naar misleiding en oplichting. Hier zit een groot duits concern achter wat speculeert op deze incasso’s. OPPASSEN dus! De site zelf heeft me ook bar weinig gebracht overigens, je bent helemaal afhankelijk van de voorstellen die je van hun krijgt, je kunt zelf niet zoeken. Als je nog moet kiezen, dan is dit GEEN aanrader! Toon.

 17. Ik ben al een aantal weken lid van E-darling.
  Soms zie je leuke dames , die jouw tekst niet kunnen lezen omdat ze
  nog geen full member zijn, maar daar blijft het ook bij …eigenaardig.
  Aan de andere kan heb ik een paar leuke dates overgehouden aan deze site,
  ook uit mijn naaste omgeving en binnenkort weer een .
  Maar inderdaad, je moet wachten op wie E-darling naar voren schuift als kandidaat,
  daar zitten dames bij die heeeel ver weg wonen.

 18. ik woon in ede nl en krijg partners toegewezen uit het weten bv rotterdam of uit het zuiden bv maastricht of uit het noorden bv groningen of uit het oosten bv Enschede maar niks of niemand uit de buurt hier zijn hier geen dames die een partner zoeken ik woon in ede dat ligt in gelderland bij arnhem wageningen veenendaal maar daar komt niks vandaan jammer en dan vraagt u heeft het geholpen dat iemand wat geschreven heeft NEEE NOG STEEDS NIET maar ik heb wel de volle mep betaald

 19. Je afmelding gooien ze weg en dan schrijven ze doodleuk nog meer geld af. Bovendien is deze site VEEL te duur ivt de concurrentie. Bovendien levert ze nauwelijks leuke contacten op en al helemaal geen dates, in tegenstelling tot de concurrentie.

 20. Tuig dat je alleen maar geld afhandig wil maken.
  Reageren niet op klachten en stellen doodleuk dat je hebt verlengd terwijl je meerdere keren hebt uitgeschreven en dreigen daarna met incassokosten.

 21. hallo
  ik heb reeds 3dates gehad via deze site op 2weken, en heb vrij weinig last van nepprofielen. af en toe zit er miss wel eentje tussen maar valt op zich goed mee. Krijg normale reacties van vrouwen al is het soms wel een tijdje wachten op een reactie maar dat heeft nix met de site zelf te maken. al bij al ben ik wel tevreden over de site en denk ik wel dat ik binnen de 6maanden dat ik lid ben, een deftige partner ga tegenkomen. :-)
  en nee ik ben niet ingehuurd door deze site!

 22. Zeer slechte site. Tijdje lid geweest gratis je kan er niks mee want je moet betaald lid zijn. Dat heb ik gedaan maar mensen reageren niet. Het is puur geld klopperij

 23. E Darling ik vind het pure oplichting, ik heb nog geen enkele normale reactie ontvangen na 3 maanden hoezo de site voor hoger opgeleiden begin er maar niet aan het is echt weg gegooid geld !!!

 24. je zou echt denken is goed maar alle mannen houden je een paar weken aan het lijntje en dan gaan ze vervelend doen worden volgens mij betaald door eDarling. Echt een zooitje. En nog iets ze zijn al zes maanden in een storing je kunt ze ook niet bellen voor klachten.

 25. Eerst gratis lid en dan krijg je heel veel mail om je te bewegen betalend lid te worden.

  Gedaan en toen was er nog weinig lol aan, je kunt niet zelf zoeken naar een partner, moet wachten tot je weer een voorstel krijgt waarbij blijkt dat dit absoluut niet jouw gewenste partner is…..
  Veel voorstellen vanuit buitenland terwijl ik aangeef iemand te zoeken binnen 50km rond mijn woonplaats!!!

  Vul je in dat je geen roker wilt en wat krijg je???? Rokers dus…..
  Sjonge, ik ben daar snel weg wat een verspilling van geld en teleurstellend

 26. Een en al misleiding op een buitengewoon geraffineerde manier. Begint al op de homepage met de suggestie dat je je gratis kunt inschrijven. Vervolgens de gescheiden aan te klikken algemene voorwaarden en gedragscode. ( hoe doortrapt ! ) en zo voort enz.
  Consumentenorganisaties doe wat aan deze vorm van massaoplichting.

 27. Iemand heeft mijn mailadres gebruikt om me in te schrijven. Ik ben absoluut niet op zoek naar een partner (ik heb een vriendin die me een maand geleden een zoon geschonken heeft) en ik blijf maar partnervoorstellen krijgen. Tot nu toe zit ik aan 19 mails op 2 dagen tijd. En dit allemaal zonder ook maar 1 bevestiging van mijn mailadres uit te voeren.

  Mails sturen naar support@edarling.nl blijven steevast onbeantwoord en op hun telefoonnummer is al dagenlang “een technische storing”. Is er geen dienst waar ik hiervoor terecht kan? Dit is ronduit frustrerend!!
  Partner met stijl en niveau? Dit getuigd van géén stijl!

 28. deze datingsite doet zich o.m. voor als christelijke datingsite omdat zij ook die doelgroep binnen wil halen, maar deze datingsite is alles behalve christelijk. en bovendien niet eerlijk om je anders voor te doen dan je als datingsite bent.
  het profiel geeft veel verwarring en het lijkt er heel veel op dat deze datingsite zogenaamde nepprofielen gebruikt om mensen vooral bezig te houden en daarmee zo lang mogelijk als betalend lid binnen wil houden. ook de prijs is buiten elke verhouding ver van de kwaliteit die zij levert.
  ook klachten en mails aan het team worden niet of slecht behandeld.
  kortom: deze datingsite is meer gericht op geld binnenhalen, dan de man en vrouw bij elkaar brengen.

 29. geen goede ervaringen mee, leuk dat wetenschappelijk vragenlijstje, maar de leden zijn heel erg inactief
  en de antwoorden op profiel zijn standaard en nietszeggend
  in begin zag nog wel leuk uit, en daarom 3 maanden besteld, maar na 2 weken had ik er genoeg van en wilde geld terug voor de resterdende 2 maanden (dus 3 maanden omzetten naar 1 maand abbonement)
  NOU DAT KON DUS NIET, stelletje geldkloppers (ik hoop dat deze review jullie die 30 euro waard was edarling)
  waardeloos niet aan beginnen

 30. Edarling is een en al fake. Mooie site, op het oog goede test maar alle vrouwen die worden voorgesteld zijn nep-profielen van niet bestaande vrouwen. Zeer duur en dus geldklopperij.
  NOOIT aan beginnen.

 31. Niet aan beginnen, doffe ellende, al sluit je een automatisch aflopend contract, ze blijven incasseren en houden zich bij klachten oost indisch doof.

 32. ben al in geschreven en ze zeggen steeds dat het niet klopt.
  weet het nu niet meer.
  beging met mijn email adres ja zeggen ze die hebben we al maar kom er toch niet in.ben moedeloos en anders hoeft het niet meer

Plaats een reactie