Knuz Gratis dating

Online dating voor singles die daar liever niet voor betalen; Knuz doet het gewoon en de site zit nog uitstekend in elkaar ook. Je hebt dezelfde opties als bij betaalde datingsites en in sommige opzichten bieden ze zelfs meer. Zo is het zoeksysteem zeer uitgebreid (je kunt op vrijwel alles zoeken, ook op bijvoorbeeld stad) en er is een forum, een goed functionerende chatbox en een singles-agenda.

knuz logo

Verder heeft de site een uitgebreide sectie met datingtips waarmee je geholpen wordt optimaal te daten. Mobiel daten doe je via de iPhone of Android app, en ook deze worden kosteloos beschikbaar gesteld. Het is niet voor niets dat deze datingservice genomineerd is voor Website van het Jaar 2011 in de categorie Dating.

Hoe kan een datingsite gratis zijn?

“Gratis dating, kan dat wel?” vraag je je misschien af. Om een uitgebreide site als deze draaiende te houden zijn natuurlijk inkomsten nodig, maar zij halen deze uit advertenties die je op de site tegenkomt. Deze zijn echter niet storend aanwezig en je kunt deze gewoon negeren (of uitschakelen tegen een kleine vergoeding, zie onder.) De filosofie van deze datingsite is dat online mensen ontmoeten geen geld zou moeten kosten en vooral leuk moet zijn. Voor mensen die louter op zoek zijn naar dates die snel tussen de lakens moeten belanden is geen plaats; alleen voor echte dates en leuke vriendschappen wil deze site zich inzetten.

Sinds juli 2008 is Knuz overgenomen door de moedersite Relatieklik, wat ook al een volledig kosteloze datingsite is. De site is sindsdien in een moderner jasje gestoken, waardoord zij beter aan de behoeften van de moderne internetter voldoet. Ook is Knuz inmiddels flink acties op Facebook, Hyves en Twitter. De site is in vergelijking met vroeger sneller, beschikt over meer opties maar heeft toch haar vertrouwde look-and-feel weten te behouden.

*** Direct naar de website van Knuz: klik ***

Foto Website

Cijfers Knuz.nl


Aantal Leden: 140.372 actieve leden, waarvan ruim 26.000 de laatste maand hebben ingelogd. De laatste 3 maanden waren dit er zelfs 43.000
Man/Vrouw verhouding: 59% is man, 41% is vrouw.
Zoals al eerder vermeld hoeft er voor geen enkele van de vele opties van Knuz betaald te worden. Daten kost dus niets. Wel zijn er wat extra opties (die je om goed te kunnen daten niet per sé nodig hebt) waar wel voor betaald moet worden. Het gaat hier om credits die je voor relatief lage bedragen kunt aanschaffen. In onderstaande tabellen hebben we voor de volledigheid alle mogelijkheden nog eens weergegeven.

ActiviteitGratis Lidmaatschap
Foto's bekijkenja
Knuzkus (interessebericht) sturenja
Tekst berichten sturenja
Reageren op berichtenja
Foto(s) plaatsenja
Profielen bezoeken / Zoekfunctieja
Persoonlijkheidstest doennvt
Mobiel daten / Appja, App voor iPhone & Android
Chatbox toegangja


Extra opties: voor kleine bedragen kun je credits kopen die je kunt inzetten om bijvoorbeeld beter vindbaar te zijn voor andere singles, of om de reclame op de site (ze moeten hun service immers draaiende houden nietwaar?) uit te schakelen. Voor basisfuncties van de site heb je deze niet nodig. Een credit kost 1,30 euro per stuk (voor Belgen 1,50) en kun je eenvoudig afrekenen met je mobiele telefoon of via iDEAL. Als je meerdere credits tegelijk koopt gelden de volgende bonusregelingen:
– Bij 5 tot 10 credits ontvang je 1 extra credit.
– Bij 10 tot 20 credits ontvang je 3 extra credits.
– Bij meer dan 20 credits ontvang je 7 extra credits.
OptieAantal Credits
Melding plaatsen in lichtkrant1 credit
Wijzigen van je nickname1 credit
Knuz bannervrij en beter vindbaar4 credits
Omhoog plaatsen van je profiel in zoekresultaten1 credit
Sneller contact met klantenservice (binnen 12 uur)1 credit
Je bezoekersstatistieken resetten1 credit
Je bezoeken op andere profielen resetten1 credit
Een bericht op het prikbord plaatsen1 credit

Bijzonderheden

 • 100% gratis, alleen voor extra, niet noodzakelijke opties moet worden betaald
 • Doet qua opties niet onder voor betaalde sites, integendeel.
 • Lichtkrant, Prikbord en Singles Agenda voor extra aandacht.
 • Genomineerd voor Website van het Jaar 2011.
 • Al jarenlang actief; site wordt continu verbeterd.
 • Zeer uitgebreid zoeksysteem en veel profielopties.
 • Foto-overzicht met foto’s van willekeurige leden.
 • Actief op Social Media.

Je ervaringen met Knuz lezen we natuurlijk graag terug. Ook de bevindingen van singles die zowel bij gratis als betaalde datingsites lid zijn of zijn geweest horen we graag. Zijn er grote verschillen die je hebt ervaren bij het online daten op deze sites? Wat zijn je overwegingen om te kiezen voor een betaalde dan wel gratis datingsite? Jullie reviews zijn zeer welkom. Meer lezen over datingsites waar je niet voor hoeft te betalen? Lees ons uitgebreide artikel over gratis dating

c-date banner

19 gedachten over “Knuz Gratis dating”

 1. Klopt helemaal hoor, veel fake en absoluut ook oplichters die foto’s van anderen gebruiken. En er wordt niets aan gedaan na melding van een nepprofiel en dat is eigenlijk nog het allerergste…

 2. Ik zoek een vrouw van af 50j tot 65j. Eerlijk betrouwbaar aardig spondaan liefdevol geven en nemen samen alles dellen tv samen op de bank gezellig tv drankje lachen stoeien knufel kusje.

 3. Knuz is een bende site.Je krijgt veel reacties sommige mensen dan en dan is iedereen fake of ze willen niet of je wordt geblokkeerd.De meesten zoeken sex en als je ook niet akkoord gaat dan beginnen ze met dwingen.nette vrouwen moeten beter van die Knuz afblijven.De meeste mannen voordoen zich als nette mannen omgekeerd ook denk ik.En daarna vertellen ze dat ze wel samen wonnen en kinderen hebben en een zaak hebben maar kunnen niet scheiden vn de vrouw.Of liegen ze de vrouw is ziek wat erg man.Dat heb ik 2 keer hier meegemaakt man uit utrecht die sex zoekt en heftig liegt over alles.De meesten zoeken alleen maar sex en gewoon chatten om hun problemen te vertellen haha zoek psycholoog beter want niemand hier kan je helpen.Heeft een kleding zaak in utrecht en dat lokt ze je uit met praatjes en kleding.Ik had meteen gemerkt en weg was ik.Ik laat niemand en geen enkele man misbruik van me maken want ik ben geen speelgoed ik ben opzoek naar een relatie en niet sex relaties.Knuz moet echt mensen gaan screenen want de site is goed met goed bedoelingen en leuke naam ,maar de mensen die zich aanmelden op de site zijn verkeerd,oplichters bekende marokaan hier die ook op veel andere datingsite zit met witte pet,Zaken man van utrecht met weinig haar en een bril die reist met zijn zwarte auto door heel nederland Gert Jan,gescheiden mannen die nog problemen hebben,getrouwde mannen,fakers,lesbische,homos die liegen,macho men,rokkenjagers,sexverslaafden,gold diggers en van alles en nog wat.Dus Knuz heeft goeie bedoelingen en graties geweldig maar de rotte appels verotten de hele site.ECHT JAMMER

 4. Helaas een grote fake bende, profielen welke zo uit de koker v.d. systeembeheerder van Knuz komen. Berichtenverhouding: 10:2 waarvan die twee werkelijk niets inhouden, behalve je verder de poel in lokken! Zonde van de tijd of de moeite… triest, man

 5. Ik kan me totaal NIET vinden in bovenstaande negatieve reacties! Ik ben sinds een aantal weken ingeschreven en ik vind het een goede, betrouwbare datingsite. Ik krijg meerdere reacties per week die gewoon van ‘echte mensen’ afkomstig zijn.

  Ik heb inmiddels een paar leuke ontmoetingen gehad. Nog niet de ware, maar dat is het risico vam online-dating. Fakeprofielen zijn wellicht makkelijker aan te maken (het is een gratis datingsite, dus je kunt ongelimiteerd je gang gaan), maar ik ben er nog niet één tegengekomen! Mijn oordeel is erg positief dus. Bereikbaarheid van de site is erg goed (alleen ’s nachts kortoonderhoud). Ik snap echt al die negatieve reacties niet!

 6. knuz is net als vele andere sites weer een vleeskeuring site. Ben zeker geen lelijke jongen maar krijg geen reactie wat ik ook doe of schrijf. De gene die het willen proberen op knuz sterkte daarmee, ik ga wel een andere site zoeken die wel serieus is

 7. er is ook een site waar alleen klachten over deze site staat vul maar in knuz klachten de helle site knuz is nep ik ben daar ook gratis lid van geweest en de site is hellemaal niet gratis er zijn wel kosten die berekenend kunnen word alleen daar moet ej wel zelf om vragen je kunt credits in kopen

 8. Wát een “professional” is die moderator toch! Sinds september een stuk of 5 berichten gestuurd, met de vraag waarom het account van mijn nichtje (dat ik voor haar beheer) opeens was verwijderd. Eerst vriendelijk en daarna wat minder vriendelijk.

  Uiteindelijk is de maat dan een keer vol en kies ik wat meer publiciteit. Te beginnen met wat kritiek plaatsen op de Knuz-pagina op Facebook.

  Terwijl je al een half jaar op antwoord wacht, is de moderator opeens snel met reageren en durft ze te beweren dat ze altijd netjes en snel reageert op email.

  Daarna verwijderd ze snel de kritiek van Facebook, maar je krijgt uiteindelijk wél een reactie per email. En wát voor een reactie: “Knuz is niet een dienst voor mensen buiten Nederland. We geven de mensen uit Rusland ook geen reactie. Het is een Nederlandse datingsite.”

  En dat, terwijl je een NL man bent die een vraag stelde over het profiel van een buitenlands familielid, dat opeens was verwijderd. Maar dan nog, wat is het probleem om even een (standaard)bericht te sturen, als je een profiel verwijderd of op zijn minst een reactie als er vragen over komen.

  Wél apart dat er veel buitenlandse profielen op Knuz zijn en je ook alle landen van de wereld kan invullen als woonplaats als je een profiel aanmaakt, maar dat onze moderator dat wél als reden heeft om een profiel te verwijderen.

  De moderator geeft hoog van zichzelf op. Ze kan zo goed multitasken maar communiceren is niet haar sterkste kant. Voordeel is dan dat het hun eigen site is, maar als het je geen moer interesseert en je bent er niet goed in, ga dan wat anders doen i.p.v. je met zaken bezig te houden die je niet snapt!

 9. ja,het is een rotsite.dat mag je ook verwachten van een gratis site…ja,veel fakers,maar die vind je ook volop op betaalde datingsites.
  maar knuz is bagger,omdat het 9 van de 10 keer onbereikbaar is.site ligt erg vaak plat.ik kom er alleen voor de chat,maar kan daar alleen op als de site het doet….
  kortom: BAGGER !!!!

 10. de mannen op knuz zijn nog steeds hetzelfde….sommige kijken wel 8 keer per dag op je profiel…maar laten geen bericht achter….dan denk ik…wat wil je nou!!!!!!!!!!

 11. Knuz zuigt, het ziet er niet uit, het is een rommel en een bende. ruim 300.000 leden en 500 online? das nog geen procent. Ik citeer Doet qua opties niet onder voor betaalde sites, integendeel.

  hahha, me reet

 12. bestaat knuz eigelijk nog wel krijg steeds de melding pagina verlopen.
  erg best werkt het natuurlijk ook niet berichten die je verstuurt komen veelal niet aan
  en de de dames tonen ook wenig intresse (onbeschoft)
  doei

 13. Lees op andere vergelijkingssites dat er veel en grote problemen zijn met bereikbaarheid. Kan er nu zelf de hele middag al niet op terecht. Had al eerder gemerkt dat de site soms erg traag is en opeens andere resultaten toont dan volgens je zoekcriteria.

  TIP: als je met iemand via Knuz contact hebt, spreek dan zo snel mogelijk een e-mailadres uit zodat je rechtstreeks kan mailen.

 14. De site ligt er al van af gisterenmiddag uit.
  Dit is na mijn idee veel te vaak het geval

 15. Knuz heeft zijn beste tijd wel gehad het zit er vol met fakers oplichters controlle is er blijkbaar niet meer.

Plaats een reactie