Be2 Dating met persoonlijke test

Be2 behoort tot de grotere online datingsites van Europa, met ruim 26 miljoen leden verdeeld over verschillende werelddelen.

Het precieze aantal Nederlandse leden is niet bekend, maar Be2.nl behoort ook in ons land tot de grotere datingsites (al zijn ze lang niet zo groot als Lexa en e-Matching), en heeft geen specifieke doelgroep.

be2 logo

Zij richten zich op het bemiddelen voor singles die op zoek zijn naar een ‘serieuze langdurige relatie’. Het serieuze karakter van deze datingsite komt tot uiting in de gratis persoonlijkheidstest die elk nieuw lid voorgelegd krijgt.

Be2 vermeldt op hun website dat meer dan 40% van de singles met een volledig lidmaatschap via hun service een nieuwe vaste partner vindt. Verder garanderen ze premium leden minimaal contact te krijgen met tien andere singles.

Gratis inschrijven bij Be2.nl met persoonlijkheidstest

Be2: Aanmelden en registratieprocedure

persoonlijkheidstest Be2

Het aanmelden bij Be2 is geheel kosteloos. Alleen als je later besluit Premium Member te worden moet je betalen. Het de aanmeldprocedure is als volgt: je bezoekt de website, en geeft aan of je een man of vrouw bent, en welk geslacht je nieuwe partner moet hebben.

Je verzint een gebruikersnaam (kies een nickname in plaats van je echte naam), vult een lastig te raden wachtwoord in waarmee je voortaan inlogt, en vult tot slot je e-mailadres in.

Hierna kom je in het scherm dat je hier links ziet (klik aan om te vergroten). Je persoonlijkheidstest begint hier. Probeer zo spontaan mogelijk te antwoorden, goede of foute antwoorden bestaan bij een dergelijke test namelijk niet!

be2 728x90 banner

De Be2 persoonlijkheidstest

vragenlijst Be2 voorbeeld

Op basis van deze test krijg je na afloop je partneraanbevelingen voorgeschoteld. De test bestaat uit vragen in verschillende categorieën. Je begint met een aantal vragen die vaststellen in hoeverre je rationeel of juist emotioneel van aard bent.

De volgende set stellingen gaat over traditionele instelling vs. progressieve instelling, eigenschappen en gedrag, et cetera. in sommige gevallen is het mogelijk meerdere antwoorden aan te vinken.

Links zie je enkele voorbeeld-stellingen die je met een cijfer 1 (niet waar) tot 6 (absoluut waar) moet beantwoorden. Nadat je de test hebt afgerond (dit duurt ongeveer 15 minuten) dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals haarkleur, kleur ogen, lengte en scholingsniveau.

Als je dagelijks per e-mail updates wilt ontvangen van nieuwe singles die bij jou passen, kun je dit hier aanvinken. Upload een foto van jezelf, of doe dit op een later tijdstip.

De overzichtspagina

startpagina

In je eigen startscherm kun je zien voor hoeveel procent je je eigen profiel hebt ingevuld. Je kunt als je wil hier ook nog aanvullende vragen beantwoorden om een nog beter beeld van jezefl te schetsen.

Let op; hoe vollediger je bent, hoe meer reacties je doorgaans mag verwachten. Bovenin kun je navigeren naar de pagina “Premiumlid” waar wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van een volledig lidmaatschap en hoe veel dit kost (zie ook onder).

Onder Mijn Lijst vind je voor jou relevante partneraanbevelingen, kun je je favoriete singles bijhouden en zien wie jouw profiel recent bezocht hebben. Verder kun je zoeken naar geschikte dates, eventueel door de meer uitgebreide zoekfunctie te gebruiken.

e-matching banner

In je inbox vind je je inkomende en uitgaande berichtjes; deze is aanvankelijk uiteraard leeg, op een welkomstbericht van de datingsite na. De snelheid van de website is dik in orde, en het opslaan van je uitgebreide zoekopdracht is erg praktisch. Een groot nadeel van deze datingsite is dat je als gratis lid alleen maar wazige foto’s te zien krijgt.

Gratis inschrijven bij Be2.nl met persoonlijkheidstest

De website van Be2

Be2.nl website
de website van Be2

Cijfers en Kosten Be2

Aantal Leden: meer dan 26 miljoen, verdeeld over enkele landen.
Man/Vrouw verhouding: 57% is vrouw, 43% man.
Kosten Be2 (betaald abonnement / full membership):

 • Prijs voor 1 maand: € 39.95
 • Prijs voor 6 maanden: € 179,40 (gemiddeld € 29,90 per maand)
 • Prijs voor 1 jaar: € 358,80 (gemiddeld € 29,90 per maand)

Als u naderhand een betaald abonnement wilt afsluiten kunt u betalen met Mastercard en Visa. Waarschijnlijk ook met iDEAL of per incasso maar dit staat niet duidelijk op de site. Check altijd de meest actuele tarieven op de website zelf. Bovenstaande kan verouderd zijn.

Be2 opzeggen: zo meldt u zich af voor Be2.nl

Opzeggen en afmelden kan via de volgende methodes: een brief aan: Be2 S.a.r.l. Klantenservice / Opzegging, 291, Route d’Arlon, L-1150 Luxemburg, Luxemburg. Ook kunt u dat doen per fax: +31-20-8907910 of per email: klantenservice@be2.nl. Of maak gebruik van de dienst 123opzeggen.nl voor een officiële brief.

Houd er rekening mee dat u tenminste 14 kalenderdagen voor uw huidige overeenkomst afloopt opzegt. Een overeenkomst wordt automatisch verlengd.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenja, onscherpja
Interesse bericht sturenneeja
Tekst berichten sturenja, 1 bericht naar 1 aanbevolen partnerja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenja (5)ja (5)
Profielen bezoeken / Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doenjaja
Mobiel daten / Appnvtnvt
Chatbox toegangnvtnvt

Televisie reclame van Be2.nl

Bekijk op Youtube de commercial van datingsite Be2. Deze tv-reclame is al een tijdje niet meer uitgezonden, maar nog wel op Youtube te vinden.

Bedrijfs- & Contact Informatie

Hoofdkantoor be2 S.à.r.l.
Adres: 291, Route d’Arlon
L-1150 Luxembourg
Luxembourg, www.be2.nl

Parship banner 728x90

Bijzonderheden

 • De site geeft tips hoe u uw profiel kunt verbeteren.
 • Zij garanderen u contact met ten minste 10 andere Premium leden als u zelf volwaardig lid bent.
 • De klantenservice staat indien nodig altijd voor u klaar. Snel, direct en gratis. Er zijn ook minder positieve geluiden over de klantenservice leesbaar in de comments hier onder.
 • Be2 houdt net als veel andere datingsites een singles / dating weblog bij.
 • U bepaalt wie wanneer uw foto’s mag bekijken.
 • Relatiecoaches helpen premium leden met het online daten.
 • Niet overtuigd? Lees recente love stories op hun succesverhalen pagina.
 • Dure datingsite, en klachten over opzeggen van het Be2 abonnement

Alternatieven voor Be2

Er zijn meer datingsites met een persoonlijkheidstest. Lees ook de reviews over Elite Dating en Parship. Voor hoger opgeleiden is e-Matching.nl een prima keuze.

Ervaringen met Be2.nl

Recensies kunt u achterlaten onderaan deze post. We zijn benieuwd naar uw ervaringen met deze datingsite. Als u aanvullingen hebt voor onze informatie kunt u die ook aangeven. Reviews helpen andere singles weer bij het kiezen van de juiste dating service.

c-date banner

18 gedachten over “Be2 Dating met persoonlijke test”

 1. Ben al maanden bezig om van lidmaatschap af te raken. Doen niets? Helpen niet. Alleen krijg je incassobureau op je afgestuurd. Schandalig. Pure oplichting, raad het af. Blijf er bij weg !

 2. Hier word veel over het geld gesproken dat je kwijt bent,maar ik wou het eens hebben over de dames
  die op de site staan.Er staan veel profielen op die niet bestaan.Heb je dan eindelijk een leuk contact
  vraagt de persoon in kwestie of je 700€ over wilt maken want ze is in een ziekenhuis opgenomen en kan de rekening niet betalen.
  Dan dien je een klacht in en? daar doet Be2 niets mee,sterker nog die zelfde persoon staat vrolijk onder een andere foto weer op de site.
  Begin er niet aan want het is een grote oplichters bende.

 3. Kijk goed uit voor je een premium lidmaatschap neemt. Doe eerst een maand. Het is praktisch onmogelijk om op te zeggen binnen de wettelijke bedenktijd. Als je voor 6 maanden hebt betaald krijg je niets terug.

  Bedenk ook goed: het adres van de site is in Luxemburg. Heel moeilijk om dan je wettelijke gelijk te krijgen. Ook moeilijk om je uit te schrijven, bij velen werd alsnog geld geïncasseerd. De zogeheten klantenservice is klantonvriendelijk. En je krijgt ongevraagde foto’s met een mededeling dat je erom zou hebben gevraagd. De site doet maar wat op eigen initiatief. Ik raad deze site ten stelligste af!

 4. Prijs voor 6 maanden EUR 179.40, automatische verlenging van 6 maanden EUR 215.40

  Als je be2 wilt stopzetten moet je dit doen:
  1 Log in om je be2 Premium profiel.
  2 Klik op het tabblad “Mijn profiel”.
  3 Klik op “Instellingen”.
  4 Klik op de link waar u uw persoonlijke abonnement options. “U Kunt hier kan veranderen uw Met Premiumlidmaatschap Beheren en Meer informatie Vinden”.
  5 Als je nog wilt de automatische verlenging van uw Premium-lidmaatschap te stoppen, gaat u door te klikken op de link onderaan de pagina.
  6 Klik op de link onderaan de pagina.
  7 FAQ: Klik op “Premium lidmaatschap en betaling” (staat rechts)
  8 Klik nu op “Betaling”
  9 Mocht u verder door te klikken op de link onderaan de pagina
  10 Ga verder door op de groene knop “Volgende”
  11 Vul eventueel reden in om Premium Lidmaatschap te stoppen. Klik vervolgens op de groene knop “doorgaan”
  12 Om uw Premium lidmaatschap op te heffen vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in.

 5. zodra ergens voor betaald moet worden zal geen site jouw aan een partner helpen en als je nergens voor hoeft te betalen valt de keuze heel erg tegen. conclusie datingsites was eens een oplossing nu een melkkoe.

 6. Be2 is veruit de slechtste datingsite.
  Ik word helemaal plat gemaild met de bekende oplichters vanuit het oosten van Europa.
  Geen serieuze profielen aangetroffen, ik ben voor 150 euro behoorlijk de boot ingegaan.

 7. Wat fijn deze positieve reakties te lezen. Helaas kan ik dit niet delen en zijn mijn ervaringen ronduit negatief. Vorig jaar per email opgezegd maar nooit een reaktie ontvangen.

  Onlangs toch weer €190,00 afgeschreven. Ik heb dit door de bank laten terugboeken. Om het netjes af te sluiten een paar keer een email gestuurd en zelfs een aangetekende brief. De enige reaktie(s) die je krijgt zijn dreigementen dat een deurwaarder wordt ingeschakeld. Dus nogmaals, kontakt is niet mogelijk en voor mij voelt het aan als een oplichtersbende.

 8. Zeer slecht kontakt als je een vraag hebt ………. wazige foto´s die niet van de dames zelf blijken te zijn …………geen verschil als je premium lid wordt ……… foto´s blijven wazig en berichten zijn niet mogelijk.
  Ik heb mijn geld terug gevraagd ……. maar of dat lukt … ?????

 9. Wil u aub geen gegevens meer plaatsen op de dating site over mij,en mij ook geen mails meer sturen
  ik ben en word GEEN lid.
  Dank

 10. Beste ik ben nu echt op alle bekende methoden bezig om mijn contract met Be2 te beindigen in ieder geval om mijn automatische verlenging tijdig ongedaan te maken Helaas lukt niets officieel adres ( retour afzender adres onbekend), mail geen mogelijkheid, fax geen antwoord/bevestiging wel een zeer uitgebreide overeenkomst met de nodige ingebouwde hindernissen die door mij zijn geaccepteerd ( knap stom van mij)
  Hoe kom ik hier vanaf

 11. Ben wel vaak bij andere review sites geweest en ik moet zeggen dat het hier heel overzichtelijk is. Je weet wat er te wachten staat en wat de stappen zijn voor registratie etc.

 12. Mijn ervaringen met be2 zijn erg positief want ik heb al contact met een paar leuke mensen. Ik vind het ook eigenaardig dat mensen de voorwaarden niet goed lezen. Je weet toch dat er bij de meeste online diensten dezelfde voorwaarden gelden?

 13. Beste A.W. Kardol,
  Ik raad u aan een mailtje te sturen met uw wens naar: klantenservice@be2.nl; stuur ook een kopie naar uw eigen email-adres. In het artikel hier boven leest u ook hoe u eventueel per brief of per fax kunt opzeggen.
  Hopelijk bent u hiermee geholpen.

 14. Lees dat veel mensen een betaald abonnement afsluiten en snel spijt krijgen. JE weet toch als je de voorwaarden leest dat er een wettelijk verplichte bedenktijd is he? dit staat in hun voorwaarden

  “Bedenktijd

  De klant kan de overeenkomst binnen zeven werkdagen zonder opgave van redenen ontbinden in tekstvorm (bijv. brief, fax of E-mail). De termijn van zeven werkdagen gaat in direct na de totstandkoming van de overeenkomst, maar niet voordat be2 aan haar wettelijke informatieverplichtingen als bedoeld in artikel 7:46c lid 2 BW heeft voldaan. Voor de inroeping van de bedenktijd is een tijdige verzending van de ontbindingsverklaring voldoende.”

  Dus doe er je voordeel mee

 15. Eens met wimbreda, pushen is zelfs op agressieve af, allerlei wegen om je over te halen om maar betaald lid te worden. Ook abonnement tarieven dusdanig dat je op zijn minst voor 6 mnd kiest (dus ook zeker van dat hun database redelijk gevuld blijft! helaas
  , maar dat geld voor (bijna?) alle datingsites, geen mogelijkheid om 1 maand tegen een laag bedrag uit te proberen. Je hebt vaak gevoel dat de singels als ideale melkkoetjes gebruikt worden!

 16. Zeer vervelend dat be2 zélf het initiatief neemt namens anderen mailtjes en interesse kenbaar te maken. Vind dit niet kunnen, al heeft het me 1 x wel tot superleuk contact gebracht.

 17. Het sprak mij aan dat be2 zelden genoemd wordt als een bekende datingsite dus kon mij voorstellen dat de meeste leden hier gericht op zoek waren geweest naar een specifieke site. Toen een vriendin ook lid bleek te zijn was ik om voor het betaald abonnement.
  Ik ben nu inmiddels al14 maanden gelukkig met mijn Bert

Plaats een reactie