Nederlandse singles hebben veel seks

Single zijn is niet altijd leuk, maar als het op seks aankomt hoeven we met de meesten geen medelijden te hebben. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de Nederlandse singles weinig gebrek aan seks hebben. Meer dan de helft van de singles heeft zelfs tot 10 keer per maand seks, zo rolde er uit het onderzoek. Tot 10 keer kan natuurlijk ook 0 of 1 keer zijn, maar goed. Exacte cijfers zijn niet bekend gemaakt.

Het onderzoekje is gehouden in opdracht van de erotische webwinkels Pabo.nl en Christine le Duc. 10.000 Nederlanders werden ondervraagd over hun seksuele gewoontes, hun ervaring met verleiden en verleid worden en aanverwante zaken. Niet geheel toevallig bleek uit de enquête ook dat de meerderheid van de respondenten vindt dat bij het verleiden een cadeautje hoort. En laten de webshops van Pabo en Christine le Duc nu net vol staan met leuke erotische Valentijnsdag aanbiedingen. Goede getimed en een prettige uitslag, het is ze gegund.

Seksleven van Singles

Terugkomend op het seksleven van singles: een groot deel heeft dus met enige regelmaat seks; 33% heeft zelden of nooit seks. 10 Procent daarentegen belandt dan weer 11 tot 20 keer per maand tussen de lakens.

Andere zaken die uit het onderzoek naar voren kwamen: Nederlanders houden van fantaseren, en denken daarbij het liefst aan bekenden. De heren hebben eerder de neiging aan de partner van vrienden te denken dan de dames. Mannen en vrouwen die geen relatie hebben laten hun fantasie het liefst de vrije loop over collega’s. Sowieso heeft de werkplek een seksuele aantrekkingskracht op mensen. Zo heeft een op de vijf vrouwen “het” wel eens op het werk gedaan. Bij de mannen ligt dit een stuk lager: 12 procent.

Denk jij dat singles echt zo vaak seks hebben of zullen ze het wat overdreven hebben? Koop jij een spannend cadeautje voor Valentijnsdag? De onderzoeksresultaten verschenen eerder op telegraaf.nl/vrouw

c-date banner

Plaats een reactie