De Lexa Reclame: wat bekent nu die Beste Date Garantie?

De laatste tijd is de nieuwe Lexa commercial weer veelvuldig op televisie te zien. In deze reclame wordt gesproken over de “Lexa Beste Date Garantie”, maar deze garantie wordt verder nauwelijks toegelicht. Wat is nu precies die Beste Date Garantie en wat zijn precies de voorwaarden? Wij zochten op wat Datingsite Lexa.nl nu precies bedoelt met deze slogan.

lexa logo

“Beste Date” betekent uiteraard niet dat Lexa er voor zorgt dat je een avond hebt die je nog nooit eerder met een afspraakje hebt beleefd. Voor de invulling van dates ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk.

Wat betekent deze garantie dan wel? Dit schrijft de datingsite op haar website: “Als jij binnen 6 maanden geen leuke date vindt krijg je je geld terug!”. Zo, dat klinkt goed, nietwaar? Als je tijdens je lidmaatschap geen bevredigende, laat staan leuke date weet te organiseren krijg je gewoon je geld terug. Zo zit het helaas niet helemaal. Aan deze garantie zijn enkele voorwaarden verbonden.

Voorwaarden Beste Date Garantie

De Niet-goed-geld-terug garantie is alleen van toepassing op een abonnement van 6 maanden. Singles met een 3 maanden abonnement kunnen dus géén gebruik maken van deze regeling. Ook dien je geen betalingsachterstand te hebben. Uiteraard moet je zelf wel je best doen contact te leggen met andere single mannen of vrouwen en proberen een date te realiseren. Van de Lexa site:

“U dient te laten zien dat u serieus een date zoekt door onze diensten actief te gebruiken gedurende de bovengemelde 6-maanden periode, waarbij “actief gebruik” het volgende betekent: u dient binnen 10 dagen na de datum waarop u een Full Membership van zes maanden bij Lexa.nl afsloot een persoonlijke advertentie en tenminste drie foto’s te plaatsen die voldoen aan hetgeen is gesteld in onze algemene voorwaarden, alsmede een waarheidsgetrouw profiel, waarbij alle velden volledig zijn ingevuld, en deze allemaal online te onderhouden – wijzigingen zijn uiteraard toegestaan mits geen onderbreking plaatsvindt – tot tenminste 6 maanden na de datum waarop u een Full Membership van 6 maanden bij Lexa.nl afsloot”.

Verer zijn er nog wat regels met betrekking tot de regelmaat waarmee je inlogt op je account enzovoort enzovoort. Het volledige pakket aan voorwaarden is te lenze op de site van Lexa. We raden je aan om deze goed door te nemen als je het vermoeden hebt gebruik te willen gaan maken van dit aanbod.

Claimformulier

Naast bovenstaande voorwaarden dien je je, om je geld terug te krijgen als je 0 leuke dates weet te scoren, aan een bepaalde procedure te houden. Zo is er een speciaal claimformulier dat je in moet vullen. Toegegeven: het heeft wat voeten in de aarde, maar aan de andere kant is Lexa voor zover wij weten de enige datingsite die een soort niet-goed-geld-terug garantie geeft. Meer informatie en onze review over deze dienst kunt u lezen op deze pagina.

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar de ervaringen van singles die reeds gebruik hebben gemaakt van de Beste Date Garantie. Je verhalen lezen we graag terug. Valt het jou ook op dat datingsites de laatste tijd steeds meer reclame maken op televisie? Welke reclamespotjes zijn het leukst en welke juist irritant? Laat het ons weten!

c-date banner

4 gedachten over “De Lexa Reclame: wat bekent nu die Beste Date Garantie?”

 1. wat me het meest bevreemdt van deze website is het volgende:
  1 Lexa
  2 Meetic
  3 Ourtime
  deze 3 website zijn alle 3 bij elkaar gevoegd wordt je Lid van de 1 krijg je ook profielen te zien van alle anderen. Ze doen voorkomen of het 3 verschillende websites zijn. Sinds de Nederlandse Lexa is overgenomen door het Franse Meetic is het een rommeltje, de diversen lid mogelijkheden zijn te veel. Als andere websites geven meer om de betalende leden daar kan je bv kosteloos reageren als je niet lid bent maar de ander wel. Dit is een gebrek bij de Meetic groep .

  Moderators die hier zijn die een eventuele klacht krijgen van een lid wordt de andere partij gedreigd te worden ontbonden, maar beter ook luisteren naar dat andere lid want 2 kijven 2 schuld lekker makkelijk om een ander in een hoek te drijven
  Wie zijn die Moderators, ook betalende leden of, dat wordt niet gezegd

  Algemeen DE Meetic groep mag wel eens veranderen want de website. De aankleding is niet overzichtelijk als ook verwarrend en saai. In 2004 was het qua vormgeving exact het zelfde als 2022, dus SAAI

 2. Ik wil niet zo hard als mark ordeelen maar ga wel grotendeels mee met zijn kwaadheid.
  Maak een gratis profiel aan en krijg reactie, maar je kan pas reageren als je betaalt.

  En als je betaalt heb dan is het klaar, de profielen die gereageerd hadden bestaan niet meer
  en als je zelf reageert krijg je maar van een kwart een af wijzing, de rest reageert niet.

  Je Profiel aan passen is ook bijna onmogelijk en een contract van 3 of 6 Maanden word altijd automatisch verlengt dus goed opletten !!
  Maar beter is … niet aan beginnen !!!
  Gooi je geld in het water en je hebt meer lol en minder frustratie

 3. Nu klink je echt zo boos dat het eng is….. zou je echt een relatie willen? Je klinkt gekwetst maar ik voel me eigenlijk gekwetst door wat je zegt.
  Dr Pat Allen of John Gray is mss een goeie bron voor je.

 4. lexa net als andere datingsites is focktup
  echt waar vrouwen zijn in het echte leven (reallive)
  al terughoudend afwachtend veeleisend en preuts
  en nu gaan ze ook nog is terughoudend afwachtend
  veeleisend en preuts op datingsites zijn
  op die sites vrouwen kijken alleen maar naar het uiterlijk
  wijk je ook maar een beetje af word er op je gespuugd
  en word je zwaar uitgespuugd en genegeerd op al
  die sites er is daarom bij mij nu al zo,n verschrikkelijke
  haar naar al die vrouwen ontstaan als het om
  vriendschap liefde gaat , begrijp ik nu wel waarom
  er mannen zijn die vrouwen verkrachten dit lokken jullie zelf
  uit dames door niet bereikbaar te willen zijn voor een
  vriendschap / liefde voor de gewone man en alleen maar
  veeleisend terughoudend preuts en afwachtend
  en ook nog is sexy rondlopen over straat in winkels
  en met wat voor muil jullie ook rondlopen er kan geen lachje vanaf
  en de dames denken ook niet na
  ze leiden allemaal aan het my way ore the highway syndroom

Plaats een reactie