Nieuw: De Flirtweek van Lexa. Actief singles ontmoeten

Onderzoek wijst uit dat de overgrote meerderheid (82%) van de singles denkt dat sociale interactie helpt om aan een date te komen. Om die reden introduceert de grootste datingsite van Nederland, Lexa.nl, iets nieuws: de Flirtweek.

flirtweek

Het idee van zo’n flirtweek is dat er tal van samenkomsten worden georganiseerd waardoor singles bij elkaar komen. Lexa heeft op dit moment ook al iets dergelijks, namelijk de Lexa events. Hierbij worden door het hele land activiteiten georganiseerd waar singles aan mee kunnen doen.

Geen standaard speeddating-events

Deze bezigheden zijn totaal anders dan de standaard single-bijeenkomsten waar je nu misschien aan denkt. Je denkt wellicht aan gedwongen 1-op-1 conversaties, speeddates waarbij je 5 minuten aan elkaar veroordeeld bent, heel cliché naar de bioscoop, of tal van andere rampscenario’s. Niets is echter minder waar.

Lexa doet er alles aan om de leden een spannende maar vooral ook ontspannende date te bieden. Je kunt andere singles leren kennen tijdens een van de vele workshops, bijvoorbeeld over het maken van cocktails of het maken van graffiti tekeningen, maar ook tijdens actievere bezigheden als rollerskaten in een rollerdiscotheek of tube-gliden en après-skiën in Snowworld, Zoetermeer.

Lexa LoveGeist Onderzoek

In het Lovegeist onderzoek komt naar voren dat de meeste singles tot 35 jaar denken dat het meedoen aan sociale activiteiten bijdraagt aan het ontmoeten van nieuwe mensen. De singles menen dat dergelijke vormen van gezellig samenzijn helpen om ontmoetingen meer betekenis te geven en je in contact kunnen brengen met andere singles die op je lijken, waar je het wellicht goed mee kunt vinden. Dit kan ook via single reizen, die steeds populairder worden.

Daarbij leren dergelijke events je te ontdekken hoe anderen in elkaar zitten en hoe je meer van je eigen persoonlijkheid kunt laten zien. Maar bovenal is het natuurlijk vooral ook erg gezellig.

lexa logo

De Flirtweek

Lexa speelt op deze leermomenten in door de genoemde Flirtweek te introduceren, en tal van mogelijkheden te bieden om in een leuke setting in contact te komen met serieuze singles. Dat is nodig, want volgens Lexa kan de Valentijnsdag normaliter erg gedwongen en geforceerd overkomen, en het alleen zijn sterk benadrukken. “Met Lexa.nl is 14 februari niet meer alleen een dag voor stelletjes; singles kunnen nu  Flirtweek gaan vieren,” zo zegt de directeur van Lexa.nl, Stefan van den Berg.

De Flirtweek wordt geheel in stijl afgesloten met een actieve Valentijnsloop op zaterdag 14 februari in het Vondelpark in Amsterdam. Dit event start aan het begin van de avond en eindigt met een fantastische afterparty met diverse DJ’s. Maak je geen zorgen of er ook een activiteit bij jou in de buurt is: ze zijn over het hele land verspreid. Voldoende mogelijkheden dus voor een leuk en gezellig eerste contact. Het hoeft toch allemaal niet zo geforceerd?

Meer weten over de datingsite Lexa? Lees dan het artikel met alle functies van Lexa, kosten en andere nuttige zaken.

c-date banner

Plaats een reactie