VARA zoekt singles die willen meewerken aan Single Thema Avond

Voor de thema-avond van de VARA duikt presentator Frank Evenblij in de wereld van alleenstaand Nederland. We hebben inmiddels al 2,7 miljoen singles en in 2050 zijn dat er naar alle waarschijnlijkheid maar liefst 3,5 miljoen!

Vara SinglesWie zijn de singles van Nederland en wat hebben ze met elkaar gemeen? Of juist helemaal niet? Zijn alle singles heftig op zoek naar iemand of hebben anderen daar helemaal geen behoefte (meer) aan? Hebben we de lat in onze zoektocht naar de perfecte partner zo hoog gelegd dat bijna niemand meer aan het plaatje van de perfecte partner kan voldoen? Zijn singles gelukkiger of juist minder gelukkig dan mensen met een partner?

Om antwoord te krijgen op deze vragen praat Frank met verschillende singles over hun persoonlijke ervaringen en opvattingen.

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om daar aan mee te doen! Lijkt het je leuk om hierover mee te praten? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en wat informatie over jezelf (liefst met foto erbij) naar nina.huisman@vara.nl

Singles en dating is een thema dat de VARA kennelijk bezighoudt. Enkele weken geleden dook het televisieprogramma RAMBAM, eveneens van de VARA, al in de online datingwereld. RAMBAM bracht toen aan het licht dat sommige datingsites met nepprofielen werken.

c-date banner

2 gedachten over “VARA zoekt singles die willen meewerken aan Single Thema Avond”

  1. Is dit van 2013 of van vorig jaar? Misschien handig om nieuwsartikelen van een datum te voorzien.

    Reactie Redactie: dit is inderdaad van vorig jaar.

Plaats een reactie