Date Disasters: Blunders tijdens je eerste afspraakje

Iedereen die een keer op date is geweest kent het wel: date blunders. Van die enorm ongemakkelijke situaties tijdens een date, waardoor je op dat moment het liefste als sneeuw voor de zon zou willen verdwijnen. Vaak kun je er zelf niet eens wat aan doen en had je het dus ook niet kunnen voorkomen. Datingsite Lexa zette voor ons de ergste date blunders tijdens een (eerste) afspraakje voor je op een rijtje.

Lexa is verantwoordelijk voor meer eerste dates dan welke andere datingsite dan ook. Wil je meer over ze lezen? Bekijk dit artikel. De grootste fouten en ongemakkelijke date blunders zijn:

voruw denkt na over date blunders

Een scheet laten

Het laten van een scheet in bijzijn van een jongen is voor veel meisjes een absolute “no go”. Toch hebben wij dames ook last van opgehoopte gassen en dan kan het wel eens gebeuren dat er tijdens een onverwachte beweging eentje ontsnapt.

Je kunt in zo’n geval drie dingen doen. Bekennen dat je per ongeluk een wind gelaten hebt, de schuld afschuiven op het meisje naast je, of net doen alsof je totaal niet doorhebt waarom hij je zo gek aankijkt. Onze tip: maak een grappige opmerking. Het is heel menselijk. Of er na je eerste date ná deze blunder nog een vervolgafspraakje in zit, tja… Dat valt nog te bezien natuurlijk. Dit is wel een van de meest classic dating fouten overigens; hopelijk blijft het je bespaart.

Ongemakkelijke stiltes

Dit is er eentje waar jij niet altijd invloed op hebt. Het kan gebeuren dat je voor de eerste keer met iemand afspreekt en dat het akelig stil blijft. Op elke vraag die je stelt krijg je wel antwoord, maar daar is ook alles mee gezegd. Wanneer jij niets zegt, merk je al snel dat er helemaal niet gesproken wordt. Onze tip: het kan natuurlijk aan zijn zenuwen liggen dus je moet ook zeker niet direct wegrennen. Geef hem nog even. Na drie kwartier nog geen verbetering? Hou het dan lekker voor gezien.

Lippenstift op je tand

Lippenstift staat mooi, maar niet op je tanden. Wanneer jij dus tijdens jouw date, meerdere malen je allermooiste glimlach tevoorschijn tovert om vervolgens op het toilet te zien dat je voortanden onder de rode smurrie zitten, kun je wel door de grond zakken. Gelukkig voor jou dat veel jongens dit niet eens zien. Onze tip: steek nadat je lippenstift hebt opgedaan je vinger in je mond en haal deze langs je lippen. Zo haal je de restjes perfect weg.

En wat zijn jouw date blunders?

Wat zijn jouw ergste date blunders? Ben jij iemand die een stilte ongemakkelijk vind of is het ook wel prettig als je niet continu hoeft te praten? We lezen jouw leukste date blunders of ongemakkelijke situaties graag terug in de comments.

c-date banner

1 gedachte over “Date Disasters: Blunders tijdens je eerste afspraakje”

  1. Humor vind ik erg belangrijk! Onlangs leuke man leren kennen via https://presspink.com. Als jij iemand aan het lachen kunt maken dan is er al meteen een basis voor een leuk contact. Vermeld niet op je profiel dat je gevoel voor humor hebt, maar laat zien dat je humor hebt. De perfecte manier om te laten zien dat je humor hebt, is je profieltekst te beginnen met een humorvolle openingszin.

Plaats een reactie