Speeddaten op de Amsterdamse grachten

Speeddaten in een morsige kroeg of met uitzicht op al het moois dat Amsterdam te bieden heeft? Daten op het Water is speeddating op een boot in de Amsterdamse grachten. Op zo’n rondvaart leer je minimaal 15 singles van het andere geslacht kennen, en val je dus nooit buiten de boot!

daten op het water

Dit lezen we op de website datenophetwater.nl: “Daten op het water; romantischer kunnen wij het bijna niet verzinnen. Wel zijn we zeker van een unieke omgeving voor een spannende kennismaking!

Aan boord heb je alle tijd om met elkaar kennis te maken. Vanaf het water ziet de stad er toch weer anders uit, waardoor je meteen weer inspiratie krijgt om verder met je date te praten.”

Tijdens de speeddate spreek je drie minuten met een single, en geef je naderhand op een kaart aan op je deze persoon nog eens zou willen zien. Daten op het Water maakt gebruik van een boot van Rederij ’t Smidtje, bekend van hun prachtige vloot waarmee zij de Amsterdamse grachten en omgeving bevaren.

Smidtje In principe wordt elke speeddate vaart voor een specifieke leeftijdsgroep georganiseerd. Er zijn er drie: van 25 tot en met 35 jaar, 30 tot en met 45 jaar en 40 tot en met 55 jaar. In overleg is het mogelijk mee te gaan met een leeftijdscategorie waar je net buiten valt.

De kosten zijn 35 euro (korting van 2.5 mogelijk via Facebook). Hiervoor krijg je onder andere een uitstekend geleide speeddate avond, de hele avond gratis drankjes, en de volgende dag een e-mail met jouw matches (singles die hebben aangegeven jou wel te zien zitten, en die ook jouw goedkeuring konden wegdragen).

Kaartjes kopen kan op de website. De tickets zijn ook verkrijgbaar bij Van Leest en Free Record Shop. opstappplaats: Ruysdaelkade ; meer info vind je op de website. Jouw ervaringen met deze of andere speeddating formules zijn van harte welkom! Onze tips en adviezen voor een speeddate lees je op deze pagina.

Ben je een single Amsterdammer en wel in voor meer spontane dates? Recent is datingsite DateInAmsterdam.com opgeircht, een soort ‘offline’ datingsite die leden niet wekenlang berichtjes wil laten sturen maar hen zo snel mogelijk het Amsterdamse nachtleven in wil sturen. Deze site werkt niet met een abonnement: je betaalt per date.

c-date banner

Plaats een reactie