Dinner Date op Net5: dates kiezen op basis van de menukaart

De laatste jaren worden we doodgegooid met zowel datingshows als kookprogramma’s, dus waarom zou je deze twee ingrediënten niet met elkaar vermengen? Ja waarom niet eigenlijk, moet ook Net5 gedacht hebben. Onlangs is de zender gestart met de serie Dinner Date, waarbij een single man of vrouw vijf menukaarten mag bestuderen die door vrijgezellen van het ander geslacht zijn samengesteld. De single krijgt alleen de menu’s te zien, en weet dus niet hoe de persoon die de kaart heeft bedacht er uit ziet. Daten voor fijnproevers dus.

5 Menukaarten, 3 Dates

De single mag drie van de vijf menukaarten door laten gaan naar de volgende ronden, en met de samenstellers van deze menu’s zal hij of zij afzonderlijk van elkaar een dinner date hebben. Waarschijnlijk wordt tijdens dat etentje het menu genuttigd, maar zeker weten doen we dit niet omdat we nog geen tijd hebben gehad dit Tv-programma te bekijken. Nadat er drie driegangendiners zijn geweest wordt er nog eenmaal gekozen: wie is de leukste date? Met deze man of vrouw wordt nog een extra romantisch diner beleefd. Smakelijk daten!

Het televisieprogramma van Net5 is trouwens gebaseerd op het gelijknamige programma van de BBC, waar de serie al langer op TV is. We zijn benieuwd wat de volgende datingshow gaat worden. We verwachten iets met make-overs of iets dergelijks.

Dinner Date is op werkdagen te zien op Net5, om 19:30. Oude afleveringen die je mogelijk gemist hebt zijn momenteel nog niet terug te kijken op de website. Op de website van de zender zijn al wel foto’s van vooral de vrouwelijke deelnemers te vinden; deze vind je hier. Mocht je iets kwijt willen over dit datingprogramma kan dat in de reacties.

c-date banner

2 gedachten over “Dinner Date op Net5: dates kiezen op basis van de menukaart”

  1. sorry maar het aaflevering van vandaag, klopte niet helemaal,de pavlova is niet onspronkelijk van england hoe een dame het gezegt heeft, maar van rusland het naam zei het al was beetje dom, jammer dat het komentaator geen opmeerking over heeft gedaan. Verder is het een leuke programa

Plaats een reactie