Maatjemeer-Match.nl, dating voor volslanke mensen en liefhebbers van dikkere dates

Een speciale datingsite voor een speciale doelgroep: volslanke singles of mannen (of vrouwen) die juist vallen op een “maatje meer”. De datingsite Maatjemeer-match.nl voorziet in een behoefte: veel dikkere singles vinden het eng om zich op een normale datingsite in te schrijven, bijvoorbeeld uit angst voor vervelende reacties. Websites als Rubensdating en deze speelden daar handig op in.

maatje meer match logoNederlanders hebben steeds meer te kampen met overgewicht (lees onderaan meer hier over) maar toch is internetdating voor veel dikke mannen en vrouwen nog een brug te ver. Deze dienst biedt uitkomst, mocht jij tot deze groep behoren. Dating voor dikke mensen en voor hen die op vol vallen; want vergis je niet: dit komt veel voor. Inschrijven is gratis, en je hoeft niet te betalen om te bepalen of deze site goed bij je past. Bezoek gelijk MaatjeMeer-Match.nl

Werkwijze

Deze site maakt niet gebruik van een persoonlijkheidstest of een systeem dat singles met elkaar matcht. Je gaat gewoon zelf op zoek naar al dan niet volslanke dates. Omdat de software dezelfde is als die van MetJou.nl kun je in de betreffende review lezen hoe de site werkt en hoe je je profiel samenstelt. De sites werken dus hetzelfde. Via de zoekfunctie kun je eenvoudig op zoek naar volle rijpe vrouwen en mannen met een kilootje extra. “Goed gereedschap staat onder een afdakje”, nietwaar?

*** Direct naar de website van Maatjemeer-Match.nl: klik ***

Foto Website

dikke vrouwen dating

Cijfers en Prijzen Maatjemeer-Match

Aantal Leden: Totaal aantal is onbekend; , Laatste 24 uur: 89 inschrijvingen, Laatste 30 dagen: 2959 inschrijvingen. Dit wisselt uiteraard en is een momentopname (november)
Man/Vrouw verhouding: onbekend
Kosten Maatjemeer-Match.nl (prijzen van een betaald abonnement):

 • 15 dagen VIP-toegang voor €15,99 (=140 Credits)
 • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99 (=300 Credits)
 • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99 (=900 Credits)
 • 180 dagen VIP-toegang voor €99,99 (=1800 Credits)

Let op: credits die je niet hebt gebruikt kun je net op een later moment voor cash inwisselen. Eigenlijk is het creditsysteem wat omslachtig; je betaalt gewoon voor een x aantal dagen, als wij het goed begrijpen. De prijzen zijn niet heel laag maar ook niet uitzonderlijk hoog; een dikke portemonnee is dus niet noodzakelijk ;) Dit is uitdrukkelijk geen seksdating website, er wordt op internet vele gezocht op seks met dikke vrouwen maar daar zijn andere diensten voor.

Aanvullende informatie over betalen

Je kunt op een veilig en discreet betalen via een machtiging, je creditcard (maar dan alleen met Visacard en MasterCard),  iDEAL internetbankieren of als je dat prettig vindt: met een ouderwetse overboeking. Opzeggen en afmelden: Let: VIP Credits worden vanzelf bijbesteld, je kunt dit stopzetten door binnen je dating-account je Opwaardeerplan te veranderen. Dit die je volgt: Klik door naar “Mijn account”, dan naar “Mijn abonnement” en klik dan op “Wijzigen Opwaardeerplan”. Selecteer vervolgens “Geen” en je opwaardeerplan wordt gelijk beëindigd . De dagen lidmaatschap die je nog had staan kun je gewoon opmaken uiteraard.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenjaja
Profielen / Foto's likenjaja
Tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenja (minimaal 6)ja (minimaal 6)
Profielen bezoeken / Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doenjaja
Mobiel daten / AppJaJa
Chatbox toegang voor Random Chatneeja

Bedrijfs– & Contact Informatie

Onderdeel van Safe Dating Networks.
Postadres: Postbus 38218, 6503 AE Nijmegen
Klantenservice: 0900-1441 (55ct/minuut)

Safe Dating Networks

MaatjeMeer-Match valt onder Safe Dating Networks, dat veel meer datingsites beheert, waarvan MetJou, Alleenstaande-Mamas en Maatje Meer Match de bekendste zijn. De ledenbestanden zijn aan elkaar gekoppeld, dus als je je inschrijft bij bijvoorbeeld MetJou ben je ook zichtbaar op MaatjeMeer-Match. Wellicht zie je alleen singles boven een bepaald gewicht; we weten niet precies hoe dit geregeld is. In de review over MetJou kun je nog wat meer over dit bedrijf lezen.

Het zou kunnen dat de profielen handmatig worden bekeken en bepaald wordt onder welke sites dit profiel zou passen. Dus dat een nieuwe inschrijving van een dikke man die als gewicht 114 kg opgeeft ook in het Maatje Meer bestand wordt gezet. Mocht je hier meer informatie over hebben horen we dit graag.

Bijzonderheden

 • Wenst uitdrukkelijk géén erotische datingsite zijn: voor seks met dikke vrouwen moet je elders zoeken
 • Dé datingsite voor volslanke vrouwen en mannen. Samen met Rubensdating toonaangevend in deze markt
 • Doelgroep: dikkere, volle singles tussen de 23 en 55 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
 • Onderdeel van Safe Dating Networks
 • Af en toe zijn acties waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Recent zijn er echter geen winacties meer geweest.
 • Mobiele site voor op je telefoon
 • Ideal voor singels die op gewone datingsites bang zijn voor nare reacties. Meer is Mooi, Big is Beautiful!
 • Niet al te goedkoop maar ook weer niet duur. Middenklasse wat prijzen betreft
 • Ook voor “dunne” types die juist op volle mannen of rubensvrouwen vallen
 • Inschrijven met je e-mailadres of via Facebook (er wordt niets op je wall gepost)

Steeds meer Nederlanders zijn (te) dik

Een datingsite speciaal voor dikke mensen is binnenkort misschien niet eens meer nodig: Nederlanders zijn namelijk steeds vaker te dik. Overgewicht is mainstream geworden en als dit zo door gaat op den duur wellicht zelfs volledig maatschappelijk geaccepteerd.

nederlanders overgewicht
Toename Overgewicht laatste 25 jaar. Bron: CBS
In de zomer van 2012 publiceerde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) enkele cijfers met betrekking tot overgewicht. Vier op de tien Nederlander heeft te maken met matig of ernstig overgewicht.

De toename was vooral te zien bij volwassenen: van mannen boven de 40 is meer dan de helft te zwaar. Ook het percentage te dikke vrouwen steeg. Vrouwen zijn dan wel minder vaak te zwaar dan mannen, maar ernstig overgewicht komt bij rijpere vrouwen juist weer meer voor dan bij oudere mannen.

Het aantal te dunne mannen en vrouwen (ondergewicht) bleef de afgelopen 25 jaar nagenoeg gelijk. Allochtonen zijn vaker te zwaar dan autochtonen. Vooral veel kinderen van allochtone ouders zijn meer dan gemiddeld te zwaar. Meer info bij het CBS, klik hier.

maatje meerOnderaan dit artikel vind je reviews van mensen die al eens lid waren van MaatjeMeer-Match. We waarderen het zeer als jij ook jouw mening geeft over deze dienst. probeer zowel sterke als zwakke punten aan te geven. Heb jij je rubensvrouw gevonden via deze datingsite? We lezen de succesverhalen graag terig. Ook als je een mening hebt over dating voor dikke mensen in het algemeen horen we die graag, maar blijf respectvol s.v.p. Gratis inschrijven en foto’s bekijken? Bezoek www.maatjemeer-match.nl

Mocht je ervaring hebben met deze dienst help je ons en andere lezers door middels onderstaand ratingsysteem een beoordeling te geven. Wees eerlijk en oprecht. Zoek je toch een ander type datingsite? Bekijk onze overzichtspagina van de grotere datingwebsites.

c-date banner

3 gedachten over “Maatjemeer-Match.nl, dating voor volslanke mensen en liefhebbers van dikkere dates”

 1. Hee ik vind het goed en ik ben dun en zoek een vrouw.
  Kan die dan naar mij mailen ?
  Dan kan ik met haar afspreken.

 2. Ik ben van mening dat deze site alleen maar gebaseerd is op de ergste afzet strategieen zoals ze in het boek staan. Als gratis lid kun je niks behalve op profielen kijken. Dus je kunt ook geen berichten lezen.

  Daarom ben ik onlangs voor een – zo dacht ik – eenmalige betaling gegaan om deze dating service eens te proberen alleen om uit te vinden dat de meerderheid van berichten (in mijn geval 100%) alleen maar automatisch gegenereerde berichten zijn.

  Je hebt namelijk een optie dat je iemand die je profiel bezoekt een automatisch gegenereerde “Dank je wel voor het bezoeken van mijn profiel” toe te sturen… En toen moest ik ook nog vast stellen dat er toch een automatische machtiging voltooid werd om mijn rekening leeg te zuigen. Ik vind het bijna crimineel. Te triest voor woorden!

 3. Als je als iemand met overgewicht naar een specialistische datingsite op zoek bent, doe je dat met als doel om in je eigen doelgroep te zoeken en waarschijnlijk omdat je op “normale” datingsites niet op je gemak voelt. Na inschrijving op maatjemeer-match, keek ik ook verder naar meer datingsites en dacht, laat ik ook eens kijken of er datingactiviteiten zijn in mijn woonplaats en ik vond een heuse datingsite op mijn woonplaats gericht.

  Echter op de webpagina van die site, zag ik zonder mij in te schrijven tussen de profielfotos direct MIJN foto en gebruikersnaam welke ik (enkel!) op maatjemeer-match gebruikte. Deze website was ook onderdeel van “safe dating networks” dus kan ik alleen concluderen dat de eigenaar van maatjemeer-match de privacy van zijn leden totaal en op zeer grove wijze aan haar laars lapt. Dit is een totaal gebrek aan respect voor het opgelegde vertrouwen en ik heb mij daarom per ommegaande afgemeld!

Plaats een reactie