Op zoek naar leuke, bizarre of grappige datingverhalen

Heb je een ongelooflijk rare date meegemaakt die je graag met onze lezers wilt delen? Een horror-date die je het liefst zo snel mogelijk vergeet? Of heb je juist een hartstikke leuk datingverhaal dat je met andere singles wil delen?

schrijvenDatingsite-ervaringen.nl is op zoek naar leuke, bizarre of grappige datingverhalen. Deze mogen over dates gaan die je naar aanleiding van een datingsite hebt gehad, maar ook over iemand die je bijvoorbeeld in de kroeg of in de supermarkt hebt ontmoet. Alle soorten ervaringen zijn welkom, vandaar dat we hier geen voorbeelden van geschikte stukjes gaan plaatsen. We laten ons graag verrassen.

De leukste datingverhalen zullen we onder een nieuwe categorie op onze website plaatsen. Uiteraard blijf je anoniem. Stuur jouw verhaal (het liefst minimaal 300 – maximaal 1000 woorden) naar onderstaand e-mailadres. Als we besluiten jouw verhaal te publiceren zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Vermeld in je bericht ook svp je geslacht en leeftijd. Verder zijn er geen regels, maar we behouden ons wel het recht voor inzendingen te weigeren: alleen inzendingen die zich aan de algemene fatsoensregels houden komen in aanmerking.

 

Mocht je graag iets willen delen dat niets met dating, maar wel met het single-bestaan of liefde te maken heeft mag je dat natuurlijk ook insturen; wellicht vinden we daar ook een plekje voor. Dus klim in de pen en deel je interessante datingervaringen met onze bezoekers.

c-date banner

Plaats een reactie