6 aardige openingszinnen voor op Tinder of Happn

6 aardige openingszinnen voor op Tinder of Happn, of welke dating app je ook gebruikt ;) Succes is niet gegarandeerd maar het is allicht beter de ‘hoi hoe was je dag?’

Tinder, Happn, Hinge, Inner Circle: dating apps zijn hot. Maar hoe val je nou op tussen al die geweldige matches? Wat zeg je tegen een vrouw op Tinder om haar aandacht te trekken? Hier zijn een aantal geweldige openingszinnen die zeker reactie zullen uitlokken.

Probeer ze allemaal gerust uit en kijk welke het beste voor je werkt.

  1. We hebben een match toekomstige ex-vrouw!

Deze is cheeky en simpel, maar hij werkt als een donder. Je zult zowel leuke als minder leuke reacties terugkrijgen. 

  1. We vinden elkaar qua uiterlijk aantrekkelijk, laten we net doen alsof we super geïnteresseerd zijn in elkaars innerlijk.

Deze haalt direct ook de negatieve kant van Tinder aan, maar werkt vaak wel goed om een reactie uit te lokken. 

  1. Je lijkt me een dame met veel spontane expressie, maar ook wel iemand met gevoelens waar je zo nu en dan onzeker over bent.

Je pakt direct een stukje waarheid mee met deze openingszin die op van alles betrekking heeft, maar die eigenlijk vrij specifiek iets lijkt te benadrukken. Iedere vrouw heeft het idee dat ze lekker spontaan is, maar soms ook onzeker is. 

  1. Omelet of pannekoeken als ontbijt?

Een vraag die nieuwsgierigheid of afkeer triggert, gebruiken op eigen risico natuurlijk.

  1. We zullen later tegen je ouders liegen hoe we elkaar hebben ontmoet. Deal?

Deze werkt als een tierelier.

  1. Hey wie ben je?

Een hele simpele en toch hele effectieve openingszin. Zorg er wel voor dat je een goede profielfoto hebt als je deze zin gebruikt. Het oog wil ook wat natuurlijk. Wel een beetje makkelijk want je laat de ander gelijk alle ‘moeite’ doen. Maar het proberen waard.

Weet jij nog goede openingszinnen voor op Tinder? Heb je begroetingen die altijd goed werken en waar vaak op wordt gereageerd? Laat ze achter als comment en heb je mede-swipers aan een goed gesprek ;) Lees dit artikel voor nog veel meer leuke openingszinnen.

Happn houdt ook wel eens onderzoekjes onder haar leden. Ben je slecht in openingszinnen? Overweeg dan de Breeze dating app. Hierbij ga je na een match niet eerst chatten maar gelijk op date!

c-date banner

Plaats een reactie