Relatieplanet valt weer in de prijzen en wint Award Meest Populaire Datingsite van het Jaar 2015

Eind november was het weer zover. Uiteenlopende managers van websites konden niet wachten om bij de uitreiking van ‘De Website van het Jaar Award’ te zijn. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam en voor de zevende keer op een rij was ook dit jaar weer datingsite Relatieplanet de gelukkige winnaar in de categorie Populairste Datingsite. Relatieplanet kreeg de meeste stemmen. De Beste datingsite van het Jaar is VriendinnenOnline.nl, opvallend, omdat dit niet echt een standaard datingsite is.

datingsite van het jaarDeze uitslag wist Relatieplanet binnen te halen na een stemming van circa 823.796 mensen in ons land. Hoe deze datingsite zich weet te onderscheiden van andere soortgelijke sites, ligt vooral in het feit dat de website heel toegankelijk en veilig is en de klantenservice staat voor je klaar.

Mensen die vragen of klachten hebben, worden vrijwel meteen geholpen door het Relatieplanet-team, naar het schijnt. Wij hebben er geen ervaring mee. En ze gaan ver naar verluid. Een vrouwelijk lid die geen vervoer had voor singleswandeling, werd zelfs een keer persoonlijk opgehaald door een evenement manager. Welke andere datingsite doet dat?

Nieuwe website

En niet alleen de service en toegankelijkheid hebben ervoor gezorgd dat Relatieplanet (lees de review) in de prijzen viel. Het Groningse bedrijf verbeterde dit najaar ook de gehele website. Zo werd de site in een nieuw jasje gestoken en tevens geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Dat leverde op zijn beurt weer extra gebruikersgemak op.

Behalve chatten en profielen uitzoeken, staat Relatieplanet er ook om bekend verscheiden activiteiten buiten (de online website om) te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan wijnproeverijen voor vrijgezellen, singlefeesten (meer hierover) of speeddate avonden. En daar wordt altijd gretig gebruik van gemaakt. En sinds kort werkt deze liefdesplaneet ook samen met TUI om singlereizen te organiseren. En dat belooft wat! Paiq, een datingsite die voorheen vaak won, kwam er dit jaar niet aan te pas in de Website van het Jaar Verkiezing.

Datingsite van het Jaar: jullie mening

Wat is jullie betreft de datingsite van het jaar? Maakt er hier iemand gebruik van vriendinnenonline.nl? We horen graag wat deze ‘datingsite’ zo speciaal maakt. Je kunt ook rechts stemmen in de poll, en daarmee aangeven wat je favoriete site is.

c-date banner

1 gedachte over “Relatieplanet valt weer in de prijzen en wint Award Meest Populaire Datingsite van het Jaar 2015”

Plaats een reactie