Net5 zoekt singles voor nieuw datingprogramma Perfecte Liefde

Vraag je je wel eens af hoe ze aan al die singles in de talloze datingshows komen? Gewoon door een oproep te doen op sites als deze. Eyeworks is op zoek naar spontane, leuke maar vooral single mannen en vrouwen die het leuk vinden om mee te werken aan de datingshow Perfecte Liefde die binnenkort op Net5 zal worden uitgezonden. Dat je liever veilig online? Bekijk ons handige overzicht van de betere datingsites.

Voorwaarden

Ze zoeken singles (m/v) tussen de 21 en 45 jaar oud, die zin hebben andere singles te leren kennen. Voorwaarde is dat je de komende vier weken de tijd hebt om een avondje uit te gaan met wat wellicht later jouw perfecte liefde blijkt te zijn. Het precieze concept van het nieuwe TV-programma is nog een geheim.

eyeworksAls je graag voor het oog van televisiekijkend Nederland gaat daten moet je het volgende doen: stuur een e-mail naar: perfecteliefde@eyeworks.tv, met daarin je naam, en een telefoonnummer waar je op te bereiken bent. Vergeet ook niet één of meerdere recente foto’s bij te voegen.

Nieuws over datingprogramma’s vliegen je de laatste tijd weer om de oren. Zo werd recent bekend dat Daten in het Donker een doorstart gaat maken, ook al op Net5. Kennelijk zijn vooral vrouwen geïnteresseerd in het meekijken bij dates. Voor een overzicht van datingprogramma’s door de jaren heen (ken je Op Goed Geluk nog?), klik je door naar dit artikel.

Ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je zelf al eens kandidaat bent geweest in een dating Tv-programma? We lezen je ervaringen graag terug in de comments! Wat denk jij dat het concept zal worden van Perfecte Liefde, en zal het programma in staat zijn zich te onderscheiden van andere programma?

c-date banner

13 gedachten over “Net5 zoekt singles voor nieuw datingprogramma Perfecte Liefde”

 1. ik ben jolanda 35 jaar ik ben nu 3 jaar en 3 maanden singel helaas heb ik de liefde nog niet gevonden ik heb veel geprobeerd om de liefde te vinden maar zonder succes ik wil graag een partner vinden die bij mijn past

 2. Hallootjes ik ben Sharon 42 jr en ik kom uit Amsterdam.Ook ben ik al bijna 12 jaren moeder van n dochter.Ben werkzaam in de bedrijfscatering.Ben al bijna 12 jr single,zou graag iemand willen ontmoeten waarmee ik n leuke band mee zou kunnen hebben en wie weet kan t meer worden.

 3. Het ik ben Maurice.
  35 jaar en kom uit Woudenberg. Heb een fulltime baan als pakketbezorger. Heb een eigen woning en heb 2 katten.
  Graag wil ik iemand leren kennen die langer in mijn leven blijft.

 4. Hey ik ben Chris een jonge van 31 jaar, ik zou graag een leuke dame willen ontmoeten om ooit mee samen te wonen weer een relatie op te bouwen, ik wil me graag op geven voor zo een programma, het lijkt me erg leuk

 5. Hoi,

  Mijn naam is Sue-Ann en kom uit Amsterdam.
  ik ben een spontane jonge dame 23 jaar oud en wil me graag inschrijven voor een dating programma.
  Het leek mij wel een uitdaging om mee te doen aan zo’n programma.
  Ik hou van feesten, daarnaast ben ik meegaand en gezellig.

  Graag hoor ik de mogelijkheden.

  Met vriendelijke groet,

 6. Hoi,
  Ik ben een jonge vrouw van 34 en wil me graag inschrijven voor een dating programma. Graag hoor ik de mogelijkheden ☺

 7. Hoi ik ben een jonge man van 32 jaar. Ik wil me op geven voor een dating programma of een real life programma als die er nieuwe komt. Lijkt me ook leuk om iets van de toekomst te maken. Dus lijkt me een leuk idee ben spontaan. Meegaand. Gezellig enz enz

 8. Hallo,
  Ik wil me graag opgeven voor een dating programma ! Ik woon vrij geïsoleerd in Zeeuws-Vlaanderen en kom bijna geen mannen meer tegen ! Alleen uitgaan doe ik ook niet en veel mannen vinden me leuk maar te ver weg wonen ,terwijl ik makkelijk kan verhuizen. Ik hoop echt dat ik bij jullie in het programma kan komen ! Ik ben 59 jaar
  Groetjes edith

 9. hey ik ben addy 37 single ik ben getrouwd geweest nu een jaartje single kom uit breda \ik zoek een leuke om tebegingen een leuke en spontane vriendschap op tebouwen en we samen verder kijken wat onze toekomst ons kan brengen

 10. nou lijkt me wel leuk

  zo vind ik het bij boer zoekt vrouw ook altijd zo leuk gaan moeten ze ook eens doen met geen boeren zeg maar maar gewone mensen

 11. Hallo,

  Ik wil me graag aanmelden voor een dating programma.
  Ik ben een vrijgezelle man van 42 en ik woon in het noordoosten van het land.
  Ik hoor graag van u of en waar ik me kan aanmelden.

  Mvg Chris Boersma

 12. In 2006 heb ik deelgenomen aan een datingprogramma van Eyeworks dat hartenjagers heette. Kinderen moesten dan een partner zoeken voor hun alleenstaande ouder. Was een leuke ervaring, ook hele goede begeleiding, persoonlijk en via mail/telefoon. Het concept was toen ook geheim maar pas op voor de roddelbladen want een week voor de opname zat ik bij de kapper en las in een van de bladen wat het programma qua inhoud ging worden. Dus ik was goed voorbereid haha!

  Wat dit concept inhoud weet ik nog niet maar als ik op sommige oproepjes lees op bepaalde single sites heeft het veel te maken met uiterlijk, knappe man zoekt knappe vrouw en andersom. Dat is toch geen perfecte liefde? Karakters die matchen, zelfde kijk op het leven, wat zelfde interesses hebben dat vind ik perfecte liefde. Ik ben zeer gefascineerd door de datingwereld, zelf al vele jaren single inmiddels. Vele jaren actief op datingsites maar ben er achter gekomen dat daten in real life toch veel prettiger is. Je ziet direct wie je voor je hebt. Daardoor ben ik zelf events voor singles gaan organiseren. Dating op tv is ook super om naar te kijken maar de Tv Tycoons moeten toch eens met originelere ideeën komen. Iets spannends of met veel humor er in, aparte personen, geen standaard mooie mensen die zien we al genoeg op tv. Anders heb ik nog wel ideeën. En heb een zesde zintuig voor tv programma’s zeg maar ;)
  Veel succes met het programma, hoop dat het boeiend genoeg is om naar te blijven kijken en de kijkcijfers hoog zullen zijn. Ik ga zeker kijken!

Plaats een reactie