Net5 gaat op zoek naar liefde voor de Eilandgasten

Het is er heerlijk om te wonen. Je kan er genieten van rust en de schoonheid van de natuur. Als je je er eenmaal je hart aan verloren hebt, wil je er niet meer weg. Ik heb het natuurlijk over de Waddeneilanden: Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland en Terschelling. Onze Waddeneilanden staan centraal in een nieuwe datingshow van Net5: Eilandgasten op zoek naar de Liefde.

Het is natuurlijk niet allemaal rozengeur en maneschijn. De liefde vinden op de eilanden is niet zo makkelijk (je hebt aanzienlijk minder keus) en hoe overtuig je iemand van het vasteland om de stap naar een eiland te zetten? Veel mannen op de eilanden blijven daardoor lang single.

Net5 komt nu met de oplossing. In navolging van ‘Boer zoekt Vrouw’ krijgen we nu ‘Eilandgasten op Zoek naar de Liefde’ voorgeschoteld op televisie. Hopelijk kunnen ze de volgende vier single Waddeneilanders aan een partner helpen.

eilandgasten Net5

Kandidaten Eilandgasten op zoek naar de Liefde

Johnny, een stoere bink die op Ameland woont. Hij is 39 jaar maar ziet er nog maar 30 uit. Samen met zijn zus en ouders baat hij een familiehotel uit. Hij zit in een band en houdt van sporten.

Sebastiaan, 31, woont al heel zijn leven op Schiermonnikoog. Hij kan je verleiden met zijn voortreffelijke kookkunst en houdt ontzettend veel van voetbal.

Roy, 31, houdt er van om lekker uit te gaan in Terschelling, maar kan er even veel van genieten om samen gezellig thuis te zijn. In zijn dagelijkse leven verzorgt hij rondritten te paard.

Aant-Durk, geboren en getogen op Vlieland. Deze 31-jarige gids is met zijn blonde krullen geen onbekende op het eiland. Vissen is zijn grote hobby.

Allemaal dertigers dus; hoogste tijd om aan de vrouw te geraken! De vrijgezelle mannen hebben nog geen succes gehad in hun zoektocht naar de liefde op hun eiland of de wal. Op een eiland wonen is anders dan aan land te wonen. De ideale partner moet dus wel willen verhuizen want deze jongens zullen ongetwijfeld op hun plek blijven. Nu is het wonen op een eiland natuurlijk geen straf…in de zomer.

Een aantal maanden geleden zette Net5 al oproepjes van de singles op Youtube. Zowel Sebastiaan, Aant, Roy en Johnny spraken een korte boodschap in voor geïnteresseerde dames. Hier onder vind je de een video waarin we kennismaken met Johnny. Voor de oproepjes en kenninsmakingvideo’s van de andere single mannen verwijzen we je naar het Net 5 Youtube-kanaal:

Wij verwachten dat het een romantische zoektocht zal worden tegen de achtergrond van de idyllische dorpjes en uitgestrekte stranden. De redactie van datingsite-ervaringen is zelf ook nog onlangs op Terschelling geweest en zouden bijna aan dit TV-programma mee willen doen.

Als jij een vrouw bent die wel een poging wil wagen en die er geen probleem mee heeft om naar een eiland te verhuizen, kun je jezelf via de site van Net5 inschrijven. Het aanmeldingsformulier vind je hier.Je vindt er ook uitgebreide informatie vinden over de vrijgezelle mannen. Het programma is vanaf eind maart te zien bij Net5.

Ga jij naar deze nieuwe datingshow van Net 5 kijken? Denk je dat Eilanders op zoek naar Liefde het succes van Boer Zoekt Vrouw kan benaderen? Naar welke datingprogramma’s kijk jij allemaal op de televisie?

c-date banner

3 gedachten over “Net5 gaat op zoek naar liefde voor de Eilandgasten”

  1. ik ben vrouw, 68 jaar en klaar voor Terschelling. voor fijne contacten met man of vrouw voir vriendschap en wie weet de liefde. doen jullie alleen iets voor 30 plussers???!

  2. Jammer genoeg alleen jonge mannen. Waarom niet verschillende leeftijden? Ben zelf een vrouw van 59 jaar. Mijn oma komt van West-Terschelling. Ga er zelf regelmatig naar toe en zou voor de juiste man wel op Terschelling willen wonen. Maar ja, waar is die man, haha. Dus mochten jullie eens een wat oudere jonge man in de aanbieding hebben ….

Plaats een reactie