Datingsite gelanceerd speciaal voor gamers (m/v)

Nu ook vrouwen steeds vaker achter een gameconsole te vinden zijn leek het Tom Thurlow een goed idee een datingsite speciaal voor game-liefhebbers op te richten. De datingsite Date a Gamer is speciaal voor singles die veel van hun vrije tijd graag op een spelcomputer of game-PC doorbrengen. De site biedt deze singles de mogelijkheid hun favoriete games voortaan misschien in co-op mode te spelen.

gamers datingOp dit moment zijn er zo’n 150.000 gamers lid van de datingsite, waar je je gratis kunt inschrijven. Wij vermoeden dat er net iets meer mannen dan vrouwen lid zullen zijn. Of je via de zoekfunctie ook speciaal naar bezitters van een Xbox, Playstation of PC kunt zoeken is niet bekend. Bij de mannen is vooral de Playstation populair; vrouwen beleven het meeste plezier aan een Wii.

De website GamerPaper schreef trouwens ooit een Top 10 van redenen om juist géén meisje te daten dat van gamen houdt. Op nummer 1: het is tamelijk gênant als zij een betere gamer blijkt te zijn dan jij. Je kunt de volledige Top 10 hier lezen.

De laatste jaren verschijnen er steeds meer datingsites die zich op een nichemarkt richten. Zo schreven we onlangs al een artikeltje over een datingsite en app speciaal voor Apple liefhebbers.

c-date banner

5 gedachten over “Datingsite gelanceerd speciaal voor gamers (m/v)”

 1. Je moet inderdaad flink wat geld neerleggen om überhaupt een berichtje te kunnen sturen. Erg jammer want het principe van een dating site voor gamers vind ik erg leuk.

 2. Dikke vette fake..

  https://nl.gamer-dating.com/

  LOL,…. Betaling voor dat je überhaupt ook maar letterlijk iets kan doen. Ja een foto upload popup’s thats it. Lullig voor degenen die er in trappen.
  Zullen wel geen beste voorwaarden zijn die je aanvinkt.

  Beware!

 3. jammer dat ze altijd fake zijn,zou wil chill geweest zijn dat ik een vrouwtje zo kon vinden

 4. Heb er aardig wat reviews over gelezen. begin hier niet aan, het is helaas een grote fake zooi.

 5. Ik log me in bij date a gamer, tenminste wil een account aanmaken lukt niet, dus ik neem aan dat er meer mensen er last van hebben. Hoe los je dit op want het leek me wel een leuke kans voor z’n een date.

Plaats een reactie