Relatieplanet Dating: veel keus, veel concurrentie

UPDATE: Relatieplanet is er mee gestopt. Ze kregen de datingsite niet langer meer rendabel, vooral door toedoen van platformen als Tinder en Happn. Sinds 1 juli 2021 zijn de relatieplanet app en website niet meer te gebruiken. Alternatieven zijn, naast de genoemde apps Lexa, e-Matching en Parship.nl

Onderstaande is dus niet langer actueel maar blijft nog even online als archiefmateriaal.

Voor wie op zoek is naar recht-toe-recht-aan online dating met een groot publiek en zonder persoonlijke testen is Relatieplanet, samen met Lexa, waarschijnlijk de beste optie. De datingsite was de eerste echt grote en landelijke bekende site in Nederland, en heeft haar marktaandeel continu kunnen behouden.


relatieplanet logo

Alleen concurrent Lexa weet de laatste tijd wat in te lopen wat betreft bezoekersaantallen en naamsbekendheid. In 2011 kwam Relatieplanet.nl als populairste datingsite uit de bus bij de Website van het Jaar Verkiezing. In 2012 won Relatieplanet zelf in de beide dating-categorieën: Beste én Populairste datingsite.

Relatieplanet heeft als belangrijkste kenmerk het enorme aantal leden. Dit kan zowel voordelen als nadelen hebben: veel keus, maar relatief veel concurrentie. Ook is deze datingsite favoriet bij (voornamelijk) mannen die alleen op seks uit zijn. Dit komt mede door het grote ledenaantal maar bijvoorbeeld ook door het ontbreken van een persoonlijkheidstest of andere drempels. Daarbij is de site populair onder jongeren, en zijn jonge dames erg in trek.

Vind je dit allemaal geen probleem en lijkt het je juist leuk om met weinig sturing door massa’s profielen te browsen dan zijn sites als www.relatieplanet.nl en Lexa precies wat je zoekt. In die zin is onze review ook behoorlijk positief: het systeem doet wat het belooft en de site en navigatie werken prettig. Overigens kun je onder aan deze pagina zélf een recensie over Relatieplanet achterlaten.

Geen Matching, zélf op zoek naar geschikte dates

Bij Relatieplanet ga je zelf op zoek naar geschikte dates; er komt dus geen matchingsysteem of persoonlijke (karakter)tests en profielschetsen aan te pas. Gezien het grote aantal leden zijn er in regio wel genoeg singles te vinden. De website is onderdeel van De Telegraaf Media Groep, wat overigens niet inhoudt dat de heren en dames die lid zijn wakker worden met “de krant van wakker Nederland”.

Over het algemeen kent Relatieplanet geen specifiek publiek; hoger opgeleide singles kiezen veelal voor een andere site maar ook deze zijn hier volop te vinden (misschien om te downdaten?)

De website heeft onlangs haar uiterlijk vernieuwd; de kleuren en uitstraling zijn grotendeels nog hetzelfde maar de website en zoekfunctie doen wat moderner aan. Het mag gezegd: het werd ook een keer tijd dat het design eens werd aangepast. Concurrenten als Lexa, Parship en Relatie.nl gaan hier scherper mee om.

Het aanmelden bij Relatieplanet

relatieplanet persoonlijk

Het inschrijven bij Relatieplanet is gratis. Verzin een nickname, geef je geboortedatum, provincie en gemeente op en je bent klaar om te daten. Geef ook aan of je een man of vrouw bent en van welke sekse je dates zouden moeten zijn. Per e-mail krijg je een Logincode en wachtwoord toegestuurd. Ook moet je op een link in de mail klikken om je account te activeren. Bewaar je Logincode goed en wachtwoord goed anders kun je later misschien niet meer inloggen!

Je bent nu gratis proeflid. In het volgende scherm beantwoordt je een aantal vragen over jezelf. Zie links; klik op de afbeelding om deze te vergroten en een beeld van de vragen te krijgen. Deze vul je natuurlijk naar waarheid in. Je wordt onder andere gevraagd waar je naar op zoek bent: een date, vaste relatie, vriendschap of alleen mailcontact.

Mannen of vrouwen die op zoek zijn naar seks of one-night-stands kunnen dit niet invullen, maar dit weerhoudt hen er niet van zich aan te melden. RP wordt niet voor niets soms gekscherend een seksdatingsite genoemd. Verder zijn er wat vragen over je uiterlijk (kleur haar, lengte et cetera) en gezondheid/gewoontes. Grappig is dat je ook moet aangeven in wat voor soort woning je woont en of je huisdieren hebt. Op zich terechte vragen en een pluspuntje in deze recensie, want sommige mensen hebben een hekel aan katten of worden doodongelukkig op een flatje.

Geef aan waar je van houdt en wat je zoekt

Open tekstvelden zijn er gelukkig ook: je kunt hier aangeven wat je favoriete eten, televisieprogramma’s, boeken, sporten, muzieksoorten en films zijn. Neem hier de tijd voor want je profiel is echt je visitekaartje. Zou jij iemand benaderen met een half leeg datingprofiel? Hierna kun je een oproep tikken; geef aan waar je naar op zoek bent (Tip: ga niet uitweiden over wat je vooral niét zoekt).

Je Persoonlijke Profielpagina

relatieplanet profielpagina

Dit scherm is het dashboard van waar uit je dates gaat zoeken. Dit gaat het snelst met het Snel Zoeken formulier, waar je een leeftijdscategorie en provincie kunt aangeven. Ook kun je aanvinken dat de matches nú online moeten zijn en dat ze een foto in hun profiel moeten hebben staan. Singles zonder foto vallen natuurlijk sowieso af tegenwoordig.

Verder zie je bovenin je inbox met daarin een welkomstbericht. Hopelijk staat deze over een tijdje vol met leuke berichten van potentiële dates. Verder kun je hier je favorieten bijhouden (vrijgezellen die jij wel ziet zitten) en zien wie jouw profiel bezocht hebben. Dit laatste kan alleen met een Full Membership. De meest interessante link is die met de naam “Nieuwe Matches”. Hier zie je in een oogopslag wie er bij je zouden kunnen passen. Aangezien Relatieplanet nogal veel leden heeft is dit een behoorlijk aantal; je zult zelf een selectie moeten maken.

Je persoonlijke datingpagina heeft eigenlijk iets te veel functies om op te nomen, dus we raden je aan het zel fuit te vinden. Zo kun je zelfs zoeken op trefwoord, is er ene uitgebreide zoekfunctie, kun je zoeken op foto, gericht zoeken naar online members, kortom te vele om op te noemen. Wji zijn erg positief over deze datingsite maar staan natuurlijk open voor jullie reviews. Deze kun je op ons weblog achterlaten.

Singlefeesten

De site organiseert ook vaak een Relatieplanet Feest, waar u andere singles kunt ontmoeten. Veel van deze bezoekers zijn ook lid van de site zelf, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Kaarten kosten meestal (in de voorverkoop) zo’n 17.50 euro. Hoofddorp is een populaire, centrale locatie voor deze singlefeesten. Het Claus Event Center heeft een grote capaciteit en beschikt over verschillende zalen, zodat u singles met uw eigen muzieksmaak kunt ontmoeten. Af en toe verbindt RP zich ook aan tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Zorgeloos Verliefd.

Cijfers en Kosten Relatieplanet.nl

Aantal Leden: 4.387.264 Nederlandse en Belgische singles, maar deze zijn lang niet allemaal (meer) actief.. Gemiddeld zijn er zo’n 10.000 online. Onlangs lichtte de site een tipje van de sluier op m.b.t. actieve leden: dit zijn er maandelijks tussen de 300.000 en 600.000.
Man/Vrouw verhouding: niet bekend gemaakt.
Kosten Relatieplanet.nl (betaald abonnement cq volledig lidmaatschap):

 • Inschrijven is gratis
 • Prijs voor 1 maand: € 24,95
 • Prijs voor 3 maanden: € 44,85 (gemiddeld € 14,95 per maand)
 • Prijs voor 6 maanden: € 59,70 (gemiddeld €9,95 per maand)

Minpuntje: we konden de kosten niet gelijk op de website terugvinden; mogelijk komt dit door het omzetten naar het nieuwe design (vroeger vonden wij de kosten wél gelijk na 1 keer klikken)

Betalen en Opzeggen Relatieplanet

Betalen kan met een Bank/Giro overschrijving, Online machtiging, iDEAL of Creditcard (Mastercard , Visa, of Diners Club). Betalingen door middel van accept giro zijn niet mogelijk. Verlengen: Tijdens de laatste twee weken van uw lopende lidmaatschap verschijnt er op uw persoonlijke homepage een knop “verlengen”. Als u op “verlengen” klikt, wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd. U kunt ook kiezen voor een automatische verlenging. Dit kunt u ook weer stopzetten binnen uw account.

Opzeggen: houd de muiscursos boven “Home” en selecteer “Mijn Account”. Onderaan heb je 2 keuzes: Account Deactiveren (je blijft zichtbaar voor andere leden) of Account Verwijderen. Bij deze laatste optie word je hele Relatieplanet account verwijderd en ben je niet langer lid. Restitutie van lidmaatschapsgeld is niet mogelijk.

ActiviteitGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Foto's bekijkenja, maar beperktja
Interesse bericht sturenja (5 per dag)ja (5 per dag)
Tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Foto(s) plaatsenja (10)ja (10)
Profielen bezoeken / Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doennvtnvt
Mobiel daten / Appneeja
Chatbox toegangneeja (webcam chat)
Hoog in zoekresultatenneeja
Zien wie gratis en betaald lid isneeja
Zien wie je profiel hebben bezochtneeja

Bedrijfs- & Contact Informatie

Postadres: Relatieplanet Nederland BV, Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam. Telefoonnummer: 088-5052505 (9:00-21:00) Website: www.relatieplanet.nl

Bijzonderheden

 • De medewerkers controleren alle profielen, en zullen profielen daar waar nodig wijzigen.
 • Deze datingsite organiseert goed bezochte Singles Feesten en Evenementen.
 • Populairste Website van het Jaar 2011 in de categorie “Daten”.
 • Beste én populairste Website van het Jaar 2012 in de categorie “Daten”.
 • Naast de eigen site houden ze een dating-gerelateerd weblog bij: www.daten.nl.
 • Organiseert in samenwerking met Kras ook Single Reizen.
 • Online dating moeilijk? Maak gebruik van de expertise van Denise Janmaat: datingcoach en oprichtster van D-date.nl.
 • Relatieplanet faciliteert Datingcollege.nl, een dienst die je helpt bij het schrijven van goede profielteksten en efficiënt online daten
 • Het bedrijf zal profielen verwijderen die gericht zijn op louter seksueel contact.
 • De site geeft tips over hoe u uw datingprofiel het beste in kunt vullen.
 • Veilig inloggen met een persoonlijke logincode en wachtwoord.
 • Onderdeel van de Telegraaf Media Groep en mede daardoor een groot bereik.
 • Hun online Magazine houdt u op de hoogte van evenementen, polls en nieuwtjes.

Ons oordeel: prima site voor de algemene dater, of voor de single die het voor het eerst online wil gaan proberen. Goed ogende, en duidelijk werkende website. Minpuntje is het wat al te brede publiek wellicht, maar voor iemand die niet weet wat hij of zij precies zoekt is dit juist weer zeer aangenaam. Een voordeel zijn de relatief lage abonnementskosten. Ook leuk zijn de offline werkzaamheden (feesten e.d.) van de site; de betrokkenheid houdt voor hen niet op bij de PC.

Relatieplanetreizen: single vakanties

Sinds kort organiseert www.relatieplanet.nl ook Single reizen, dit in samenwerking met Kras. Je gaat op vakantie met een groep gelijkgestemden. Groepen worden verdeeld in leeftijdscategorieën (30 – 45 jaar en 45 – 55 jaar oud). Je slaapt gewoon in een eenpersoonskamer. Het is niet zo dat de reis helemaal in het teken van daten staat: er is gewoon meestal een dagprogramma.

Er zijn talloze bestemmingen waar je als single met een groep naar toe kunt. Ga je liever niet echt als groep? Je kunt ook op individuele basis gaan, dan kom je in een hotel terecht waar ook veel andere singles de vakantie doorbrengen.

Ervaringen & klachten

Ervaringen met Relatie Planet kunt u hier onder kwijt; probeer voor een duidelijk beeld zo veel mogelijk goede c.q.. slechte punten van de service te noemen. Klachten zijn welkom, maar wees wel inhoudelijk en houd het netjes. Hoe meer reviews, des te beter. Zo maken andere lezers eenvoudiger de juiste keuze voor de juiste service. Ook als u al eens naar een singlefeest of ander evenement bent geweest lezen we graag hoe u dat ervaren hebt. Zoek je toch een ander type site? Check ons overzicht van de grotere datingsites. Hartelijk dank.

c-date banner

19 gedachten over “Relatieplanet Dating: veel keus, veel concurrentie”

 1. Deze site is dood. Vrouwen die je als match voorgesteld zijn al maanden of zelfs jaren niet ingelogd. Verder bijna geen leuke of aantrekkelijke vrouwen, aanbod is bijna nihil. Zielige vertoning!
  Laatste keer dat ik betalend lid ben van deze site.

 2. Veel inactieve profielen
  En elke dag dezelfde matchen
  Meerdere keren geprobeerd te mailen met ze
  Hun oplossing is een nieuwe website die komt
  Of mn profiel om inactief zetten

 3. Relatieplanet was een jaar of 6 geleden nog de place to be. Deze site is blijven hangen en zo is het publiek / klanten van ze ook. Heb er tot zover geen goede of slechts redelijke kandidaten kunnen vinden.

  Op dit moment is het bestand van relatieplanet helaas een verzameling met onaantrekkelijke en gerimpelde kandidaten die hun saaie leventje graag willen voortzetten met een nieuwe partner en daar vooral niet teveel moeite voor willen doen. Mijn advies: kijk verder naar een andere site.

 4. annoniempje schreef: Ik vind persoonlijk dat je als dame op zijn minst een reactie kan geven en in het echte leven is die eerste zin ook niet altijd “origineel” wat willen juliie dan wel, of zijn jullie gewoon allemaal arrogant ook jullie staan hier niet voor niets op neem ik aan.

  Ik ben er ook ingeschreven en ben ook kort betalend lid geweest. Via een ander kanaal hoorde ik van een vrouw die zelf op een vergelijkbare webstek actief was, dat een vrouw gemiddeld 20 berichten per dag krijgt en het bewerkelijk is om die allemaal te beantwoorden.
  Dat was voor mij in elk geval verhelderend, aangezien het op mij tot dan toe ook als arrogant of onbeleefd overkwam dat er nooit een reactie werd beantwoord, als ik eens interesse toonde in een vrouw.
  Opvallend/ merkwaardig genoeg reageren ze vaak wel op berichten van oplichters, als je zo af en toe een verslag van een TV-programma mag geloven.

 5. Ik ben nu sinds een aantal jaren betalend lid. Met zo nu een dan een korte of langere periode niet betalend. Het valt mij erg op dat Relatieplanet een willekeurig haar eigen regels hanteert .

  Ik gebruikte in de begin periode een profielfoto die ik later eens gewijzigd heb. Nu ik die eerste foto weer wil gebruiken voldoet deze niet aan ‘de regels’ ????????????. Als ik een profiel meld met een wazige foto dan komt daar geen actie op. Profiel blijft staan met de wazige foto.

  Maar het meest opvallende is dat als ik niet betalend lid ben dat ik dan veel ‘kijkers’ krijg op mijn profiel en zo nu en dan een reactie. Als ik betaal heb ik bijna nooit een reactie. Je zou bijna denken dat de personen die reageren dit doen om mij te bewegen weer betalend lid te worden. En er is maar een die daar voordeel bij heeft.

  Over het algemeen is de site niet slecht ,maar weinig nieuw aanbod van leuke profielen.
  Veel vrouwen die een grote eisenpakket hebben. Man moet grote zijn dan 180 cm. En ze schrijven dat ze graag meer dan 3x op vakantie gaan. Met andere woorden, ik zoek een vent met veel geld.
  Dat is ook de reden dat ze op mijn leuke oproep met misschien niet de foto van de prins op het witte paard reageren.

 6. Net even rondgekeken op Relatieplanet. Er zitten wel leuke vrouwen tussen, maarrrrr…. Ze vertellen niet wat ze zoeken. Ik heb geen zin om er veel moeite in te steken en niks terug te horen omdat ik niet aan hun standaard voldoe. Zet die hoge standaard gewoon op je profiel, dat scheelt mannen een hoop tevergeefse moeite.

  Mannen worden behandeld als wegwerpproduct, en niet iedereen heeft daar zin in. De beste mannen vertrekken als eerste – gek hè? De vrouwen die ik in 2015 iets stuurde zitten er nog steeds op, met dezelfde foto’s. Of eigenlijk maar één foto. Zien er op de foto uit als 25, maar zijn inmiddels in de 40. Opmerkelijk.

  De onduidelijke profielen vertellen iets over hun inlevingsvermogen: volledig afwezig. Mannen worden geacht moeite te doen, vrouwen wijzen alles af. Willen alleen met die ene perfecte droomprins die nooit komt.

  Mijn indruk over de site: zo goed als dood.

 7. ik heb betaald het heet dan dat ik een member ben maar er is geen enkele medewerker die je helpt. Al mijn gegevens is bij u aanwezig maar als ik reageer op een date dan zijn mijn gegevens niet juist en dan wordt mijn mail niet erkend. En het kantoor in Amsterdam is ook niemand aanwezig gevesticht bij de telegraaf waar ik een uur in de wacht ben gezet bleek niemand aan wezig te zijn ik vind het schandalig ,ik hoop toch nog op een reactie.

 8. ronduit waardeloos als je blijkbaar niet zo knap bent als Julio Iglesias kan je schrijven wat je wil zowel in je profiel of als eerste bericht.

  Ik vind persoonlijk dat je als dame op zijn mist een reactie kan geven en in het echte leven is die eerste zin ook niet altijd “origineel” wat willen juliie dan wel, of zijn jullie gewoon allemaal arrogant ook jullie staan hier niet voor niets op neem ik aan.

  Tevens betalen jullie er ook voor dus een beetje fatsoen mag wel denk ik.
  ikzelf ben oprecht en ja ik ben helaas niet perfect maar jullie ook niet anders stond ik hier niet en jullie ook niet of wel?

  Vele mensen zetten erop ik zoek een aanvulling geen opvulling en al dat soort blabla ik word hier kotsmisselijk van tevens foto’s alsof jullie allemaal fotomodel zijn waardeloos laat je eens van je echte kant zien als je dat al durft…….

 9. In één woord FAKE. Geld verdienen staat voorop, niet de klant. Geen controle op profielen, en inderdaad en je zegt te stoppen met betalen laten ze je gelijk links liggen.

  Een grote manipulatiebende om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Nog niet 1 van de 10 punten waard. Wie bepaalt eigenlijk wat de beste site is? Hoe komt RP zo hoog? Op datingwebsites staan honderden reviews en de score, het laagst haalbare wat je daar kunt krijgen en iedereen heeft hetzelfde verhaal.

  Er zou een zogenaamd Veilig Daten keurmerk opgezet worden. Wie zit er daar in het bestuur? Juist, de eigenaren van de grootste, maar niet zelden ook slechtste sites waaronder RP. Het keurmerk is dus OOK FAKE! Tijd voor een referendum! Alhoewel, da´s ook fake. This is Holland, the new generation!

 10. Ik had een slechte ervaring via lexa opgedaan, maar ik denk het niet dat het de schuld bij Lexa ligt maar bij die persoon zelf met wie ik had afgesproken.

  Een man met wie ik een relatie was begonnen (ik dacht het tenminste), hij heeft alles gelogen over zijn baan, woonplaats, werkplaats en zijn naam klopt ook niet dek ik. Nadat we na een romantische avond sex hadden, hebben we de volgende dag weer afgesproken…. Hij schreef de volgende dag dat hij het druk heeft op zijn werk en dat we pas volgende week kunnen afspreken. Ik vond het goed maar daarna heeft hij mijn nummer geblokkeerd en is spoorloos weg. Ik was in schok: verliefd, boos, beledigd etc…Ik had al die informatie over hem gecheckt maar dat klopt niet: het bedrijf waar hij als de leidinggevende werkzaam was, bestaat niet en met zijn naam is hij ook nergens te vinden.

  Daarna voel ik mij bedrogen en leeg, ik zal lang niet meer geloven wat de mannen op Lexa vertellen en zo ja, ga ik gelijk checken of dat klopt (al zien zij zo engel uit net als die man)….
  Dus, mijn advies: geloof niet gelijk wat er bij Lexa gezegd wordt. Want het kan zijn dat je verliefd bent in iemand die een lijst van vrouwen heeft en de ene dag komt die bij je langs en de andere dag bij iemand anders. VREZELIJK !!!!

 11. Bedenkelijke site. Wanner je hebt betaald voor membership en na 2 wkn. alvast zegt dat je niet
  wilt verlengen. Opeens geen bezoekers meer. 0 matches.
  Volgens mij wordt er gemanipuleerd.

 12. Relatieplanet was een jaar of 3 terug mijn favoriete datingsite. De site zit op dit moment nog steeds goed in elkaar, maar is in mijn ogen ondertussen wel flink afgegleden, en vooral door Lexa ingehaald.

  Nieuwe aanwas lijkt er steeds minder te zijn. Ik ben met vlagen lid, maar zie veel dezelfde vrouwen langskomen (ook als ik mijn zoekprofiel aanpas!) met dezelfde foto’s als jaren geleden. Ik krijg ook steeds minder kijkers op mijn profiel, en veel minder reacties (waar ik op Lexa juist MEER van alles krijg). Behalve dan fakers, die komen er steeds meer. Daar kun je mooi melding van maken, hun profiel wordt geblokkeerd, maar na een paar uur krijg je weer zo’n spam bericht. Slecht.

  Technisch gezien is de site blijven hangen. De berichten zijn inmiddels vervangen voor een chat die halve tijd niet goed werkt, en de mobiele app is bar en bar slecht. Ze zouden daar eens wat geld in moeten steken, want ze worden technisch door alle andere datingsites ingehaald. Vooral in het mobiele daten is er nog heel veel voor hen te winnen.

  De vrouwen op Relatieplanet zijn doorgaans van hoger niveau dan op bv Lexa, maar er zijn er duidelijk minder! Voor een goed uitziende man, met een leuke baan, die een serieuze relatie zoekt is Relatieplanet nog steeds ideaal. Voor een man zoals ik, met goede looks maar vooral op zoek naar casual dating is de sites niet meer goed genoeg. Jammer!

  Relatieplanet krijgt van mij op dit moment een 5/10.

 13. Net als wat Kees zei vind ik het ook jammer van de vele fake reactie’s die je dagelijks in je mailbox krijgt van dames die voor het geld gaan.
  Daarnaast heb ik er wel 3 hele leuke dames mogen ontmoeten. Jammer genoeg is er niet veel van geworden ik ben ik er uit dat online dating geen oplossing is voor mij althans. De website zelf was wel duidelijk en fijn, je raakt er niet zo makkelijk verloren.

 14. hier idem, inderdaad bagger, met knuz heb ik betere ervaring en dat is nog gratis ook

 15. Ik ben verbaast dat je het goed vind, ik kreeg gelijk al spam-reacties uit rusland, en daarbij horende mooie vrouwen, ik vind het een knudde site.

  Ik heb me gelijk al dezelfde dag laten uitschrijven en geld teruggeboekt, en heb inmiddels al 4 bedreigingen via mail gehad om toch te betalen anders volgen er rechtsmaatregelen.

  super zielig, en ik betaal niet voor spam uit rusland en ook veel niet aktieve leden en ze reageren niet echt op je reacties.

  geldt trouwens voor alle internetdating sites, de beste zijn de gratis versies, moet je wel beter uitkijken maar als man ben je veel minder gevoelig voor rommel.

  nee niet mijn ding.

 16. Na een korte tijd op 2 gratis datingsites te hebben doorgebracht heb ik, vanwege het grote aantal fakers, toch de stap gezet naar betaalde dating. Relatieplanet leek mij een voor de hand liggende keuze vanwege de grote naamsbekendheid. Op een grote site zouden fakers wel keihard aangepakt worden.

  Dit bleek een beetje tegen te vallen, ook hier doen mensen zich anders voor dan ze zijn en proberen ze je geld afhandig te maken. Naast 1 slechte ervaring heb ik ook veel leuke contacten opgedaan via RP. Jammer vind ik dat je zelf via de zoekfunctie op zoek moet en er geen suggesties worden gedaan van mannen die bij je kunnen aansluiten. Sites die wel zo werken vind ik echter te duur.

  Ik geef de site een dikke 7, als ze ervoor kunne zorgen dat ook nepperds de site verlaten zou dit een 8.5 worden.

Plaats een reactie