Lexamore.nl dating met gratis persoonlijkheidstest

Lexamore is het zusterbedrijf van het grote en bekende Lexa. Lexamore lijkt qua betrouwbaarheid en veiligheid enorm op Lexa. Hij handhaaft ook dezelfde regels als Lexa. Toch heeft Lexamore een iets andere werkwijze. Bezoek Lexa.nl

lexamore logo

Lexamore werkt met een andere zoekmachine. Zij zoeken profielen die perfect passen bij uw profiel. Dit wordt gedaan doormiddel van speciale testen, die iedereen moet maken. Hierbij wordt uw karakter op papier gezet en wordt helemaal doorgrond. Hierdoor kan de computer een complete uitdraai maken van uzelf en van anderen.

De resultaten van de persoonlijkheidstest zullen nooit worden gedeeld met derden. Het blijft volkomen anoniem. De perfecte partner is binnen no-time gevonden. Op de website van Lexamore kunt u meer informatie vinden over hun werkwijze. Het verschil tussen Lexa en Lexamore? De uitgebreide Lexamore Test die u beter kan matchen met andere singles op basis van jullie testuitslagen. U krijgt de profielen die met het uwe matchen gewoon per mail toegestuurd.

*** Direct naar de website van Lexa, vand daaruit aanmelden Lexamore: klik ***

Hieronder vind u meer informatie over deze datingsite, waaronder indien beschikbaar de kosten, man/vrouw verhouding, aantal leden, soorten abonnementen, speciale mogelijkheden en een uitgebreide beschrijving van deze datingsite. Let wel: inschrijven en rondkijken is bij elke datingsite absoluut gratis. U kunt later beslissen of u een kort- of langlopend abonnement afsluit bij Lexamore.nl Dating.

FOTO WEBSITE LEXAMORE

lexamore voorpagina

Meer leest u op de website van Lexa More zelf of klik op de foto om meer van deze dating site te weten te komen.

CIJFERS EN KOSTEN LEXAMORE

Aantal Leden: onbekend
Man/Vrouw verhouding: onbekend
Kosten Lexamore.nl (betaald abonnement cq full member):

 • Prijs voor 3 maanden: € 117 (gemiddeld € 39 per maand)
 • Prijs voor 6 maanden: € 174 (gemiddeld € 29 per maand)
 • Prijs voor 1 jaar: € 228 (gemiddeld € 19 per maand)

Let op: deze prijzen kunnen niet meer actueel zijn. De huidige prijzen zijn niet op de site te vinden zonder account!

BIJZONDERHEDEN LEXAMORE.NL

 • Dating coaches geven relatietips en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
 • Uw profiel foto is niet zichtbaar voor alle members; u bepaalt zelf wie deze mag zien.
 • Lexamore zoekt voor u een duurzame relatie, dit op basis van uw persoonlijkheidstest.
 • Deze datingsite belooft een prettige en veilige date-omgeving, met serieuze singles.
 • Lees de verhalen van stellen die elkaar via deze site hebben ontmoet.
 • Met een VIP membership kunt u de dating experts altijd telefonisch vragen stellen.

In de reacties hier onder leest u ervaringen van mannen en vrouwen die lid zijn van Lexamore.
Als u zelf een abonnement heeft of lid bent van Lexamore.nl dan kunt u zelf ook uw ervaring delen met de bezoekers van deze site.

Als u een mening heeft over bijvoorbeeld de kosten of klantenservice van Lexa More, laat die dan alstublieft achter. Als u opmerkingen heeft over de kosten van Lexamore, of heeft u ervaringen met Lexa More, laat dan alstublieft een review achter voor andere singles. Lees ook onze review over Lexa, maar dan de ‘gewone’ variant.

Ook zijn we benieuwd naar succesverhalen en ervaringen met deze dating service in het algemeen. Als u bijvoorbeeld moeilijkheden of klachten had met betrekking tot het afmelden of uitschrijven bij een dating site horen we dat graag. Ook ervaringen met internetdating in het algemeen zijn welkom.

Uw ervaring helpt anderen bij het vergelijken van datingsites! Gratis inschrijven bij Lexa.nl en eventueel upgraden naar Lexamore via hun website.

c-date banner

4 gedachten over “Lexamore.nl dating met gratis persoonlijkheidstest”

 1. Zeer nare ervaringen met Lexamore. Veel nepaccounts en weinig inzichtelijke organisatie. Herroepingsrecht werkt bij hun ook niet. Zeer schimmig. Oplichters!

 2. 100% oplichting! zoekfuncties totaal onbruikbaar, aanbodprofielen kloppen niet, fake profielen etc etc.
  Ongelofelijk dat deze website nog steeds bestaat na jaren van dit soort reviews, echt bizar!

 3. Hoi dating site ik heb een membership van Lexamore. Ik kan geen bericht openen. Ik betaal euro 30 voor een maand voor niks?

 4. Veel berichtjes gekregen iets te veel naar mijn smaak of althans van wat ik normaal acht. Enkele dates gehad maar niets vasts.

  Soms als er interesse was kon die persoon hier zich weinig van herinneren dus of die personen spelen een raar spel of er is een bug gaande.

Plaats een reactie