Datingsites hopen met Valentijnsdag acties en -aanbiedingen op nieuwe ledenaanwas

Over een paar weken is het weer zover: Valentijnsdag. Voor sommigen is 14 februari een ware hel, vooral voor hen van wie verwacht wordt dat ze met originele cadeautjes op de proppen komen. Velen noemen Valentijnsdag een commercieel gedrocht en weigeren zelfs maar de kleinste attentie voor hun geliefde mee te nemen. Ironisch genoeg neemt dit soort mensen meestal ook niet de moeite zélf een kaartje of gedichtje te schrijven, dus of de “commercie” niet alleen een slap excuus is…

valentijnsdagVoor de singles die het gevoel hebben nog aardig in de markt te liggen kan Valentijnsdag wel een leuke spannende dag zijn. Misschien zit er dit jaar wel een berichtje van een geheime aanbidder in, en heb je zelf het lef eindelijk je geheime liefde een signaal af te geven.

Datingsite Acties en Aanbiedingen

Januari en Februari zijn drukke maanden op de datingsites, mede door de aanstaande Valentijn. Om singles te lokken die nog op de valreep een leuke date met Valentijnsdag willen hebben heeft een aantal van de grotere datingsites een paar aardige Valentijnsdagacties bedacht. Maak kans op kaartjes voor een singlefeest, dat enkele dagen gratis of krijg zelfs een volledig extra maand daten cadeau bij een betaald lidmaatschap. We hebben de Top3 Valentijnsdag aanbiedingen voor je op een rij gezet.

1. Een maand lang gratis daten op EliteDating
Schrijf je gratis in bij eDarling en maak een maand lang gebruik van alle functies van de website. Let op: deze aanbieding geldt alleen in combinatie met een betaald lidmaatschap. Je krijgt dus een maand extra gratis. Normaal betaal je voor een maanabonnement 69.90. 30 Dagen langer de tijd dus om leuke dates te vinden. Om gebruik te maken van deze Valentijnsdag aanbieding dien je de actiecode 4e5f255 te gebruiken. De code staat als het goed is reeds ingevuld. Kosteloos aanmelden kan op deze pagina.

2. Maak drie dagen gratis gebruik van Lexa.nl
Wegens succes van de Lexa Date Days nog maar eens een actie waarbij je enkele dagen zonder te betalen gebruik kunt maken van de datingsite Lexa. Alle opties waar je normaal gesproken voor dient te betalen staan 3 dagen lang open voor gratis leden. Aanmelden kan op de inschrijfpagina

3. Maak kans op SingleFeest kaarten bij Relatieplanet.nl
Iedereen die zich gratis inschrijft bij Relatieplanet.nl maakt kans op toegangskaarten voor hun eigen singlefeest. Het feest, dat door enkele duizenden singles bezocht zal worden, vindt plaats op 17 februari in het Claus Event Center te Hoofddorp. Kaarten kosten 17.50 euro in de voorverkoop, maar als je je nu inschrijft bij Relatieplanet maak je kans op vrijkaartjes. Aanmelden kan op relatieplanet.nl

Met de acties hopen deze drie relatiesites een flink aantal nieuwe inschrijvingen te realiseren. Indien andere datingsites ook speciale acties organiseren in het kader van de Valentijn zullen we ze in dit artikel plaatsen.
Wat is jouw mening over Valentijnsdag? Doe je er, al dan niet tegen je zin, aan mee of is 14 februari voor jou een dag als alle andere?

c-date banner

Plaats een reactie