Fun2match singles event: daten met interactieve Love Badges

Fun2match singles events organiseert in samenwerking met datingsite Parship 22 april aanstaande een innovatief dating evenement in Utrecht. Het eerste Fun2match singles event is bedoeld voor mannen en vrouwen tussen de 30 en 45 jaar, maar ene jaartje meer of minder is geen probleem.

fun2match

Tijdens deze middag krijgen deelnemende singles een Love Badge uitgereikt, waarmee ze snel kunnen zien welke vrijgezellen goed bij hen zouden passen. De badge licht namelijk op als je bij iemand in de buurt staat die voorafgaand aan het evenement op relatie-gerelateerde vragen hetzelfde heeft geantwoord als jij.

Zie gelijk wie bij jou zou kunnen passen

Het zoeken naar openingszinnen behoort hierdoor tot het verleden, evenals het verspillen van tijd door te praten met singles die totaal niet bij je passen. De Love badges communiceren onderling in een straal van 5 meter. Staat er een match bij jou in de buurt? Dan lichten jullie badges in dezelfde kleur op. Ideaal om in contact te komen met vrijgezelle mannen of vrouwen die dezelfde interesses hebben als jij, en op dezelfde wijze in het leven staan.

Enkele voorbeeldvragen: “Wat vinden jij en je match belangrijk in het leven?” en “Wat zoek je in een goede match?”. Uit een vaststaand rijtje antwoorden kun je dan maximaal 2 antwoorden kiezen. Op de eerste vraag zijn de mogelijke antwoorden bijvoorbeeld:

  • Echte vriendschap.
  • Geluk in de liefde.
  • Rust en tevredenheid.
  • Een succesvolle carrière.
  • Door mijn omgeving te worden gewaardeerd en gerespecteerd.
  • Een fijne huiselijke omgeving met een partner.

Alle antwoorden van de deelnemende singles stellen de love badges in staat de deelnemers goed met elkaar te matchen.

Programma Fun2match singles event

15.30 – 16.00 uur: Ontvangst met welkomstdrankje en uitgifte van de love badges
16.00 – 16.30 uur: Toelichting op de werking van de badges door Harry Glotzbach, host en stand-up comedian
16.30 – 18.30 uur: Borrel met bittergarnituur en DJ

De kosten voor deze avond bedragen 20 euro. Hiervoor krijg je een welkomstdrankje en mag je gebruik maken van een love badge (voor deze badge dien je nog een tientje borg te betalen). Ook het bittergarnituur is bij de prijs inbegrepen; overige drankjes zijn voor eigen rekening. Inschrijven doe je via dit inschrijfformulier.

Datum en Locatie

Het Fun2match singles event wordt gehouden op 22 april van 15.30 tot 18.30 uur in café Stairway to Heaven te Utrecht. Adres: Mariaplaats 11/12. Deze locatie is zeer eenvoudig te voet te bereiken vanaf Utrecht Centraal Station. Doelgroep: 30 tot 45 jarigen. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Parship, dating voor hoger opgeleiden.

Mochten er in de toekomst nog nieuwe evenementen worden georganiseerd (bijvoorbeeld voor andere leeftijdscategorieën of in andere steden) zullen we je daar van op de hoogte houden.

Mocht je deze manier van daten gaan uitproberen zijn we uiteraard zeer benieuwd naar je ervaringen! We waarderen het zeer als je naderhand op onze website een korte beschrijving van de avond zou willen achterlaten. Natuurlijk zijn we ook zeer nieuwsgierig naar de love badges: hebben deze toegevoegde waarde? Hoe was de sfeer in de Stairway to Heaven, en is een dergelijk event wat jou betreft voor herhaling vatbaar?

c-date banner

Plaats een reactie