Vind je uiterlijk erg belangrijk? Op Mooiemensen.com tref je alleen knappe singles

UPDATE: Helaas, MooiMensen.com bestaat niet meer. Alternatieven zijn Parship en e-Matching.

Een datingsite met alleen maar knappe singles, dat is Mooiemensen.com. Iedereen die zich er aanmeldt dient gelijk een foto mee te sturen, die wordt gekeurd voordat je toegang tot de site krijgt. Op deze manier weet de dienst een ledenbestand van louter en alleen knappe (en veel al redelijk jonge) mannen en vrouwen in stand te houden.

Dit zal hierdoor een site datingsite zijn die niet iedereen ligt. Sommige mensen vinden uiterlijk totaal niet belangrijk maar er zijn er ook genoeg die, zo lbijkt, uiterlijk wél een doorslaggevende factor vinden. En waarom zou je je dan niet aanmelden bij een site waar iedereen er zo over denkt? In feite is zo’n site niet heel anders dan een datingsite voor hoger opgeleiden. Mooiemensen.com heeft dientengevolge lang niet zo veel leden als een Lexa of Relatieplanet, maar toch zijn er genoeg interessante singles te vinden, zo bleek toen wij ons inschreven.

Het aanmaken van je datingprofiel op Mooiemensen.com

Een profiel aanmaken is vrij eenvoudig. Zorg wel dat je een leuke foto van jezelf bij de hand hebt. Dit is de foto waar je op beoordeeld gaat worden (ben je mooi genoeg voor Mooiemensen.com). Nog beter is het om 2 foto’s mee te sturen. Ze proberen je foto(s) binnen een uur te keuren, dus je weet vrij snel of je toegelaten wordt.

Hierna is de procedure vrijwel hetzelfde als bij andere datingsites. Je vult het een en ander over jezelf in en maakt een zoekprofiel aan. Wees niet al te streng wat betreft je zoekcriteria want zoals gezegd heeft deze datingsite minder leden dan de grote concurrenten. Als je bent goedgekeurd kun je inloggen bij MooieMensen.com en op zoek gaan naar knappe dates.

Je Persoonlijke Dating Pagina & Zoeken

zoekpagina mooiemensen.com

Na je betaling krijg je het volgende bericht: Je profiel is succesvol opgeslagen. Als een ander zoekt op jouw kenmerken dan verschijn jij vanaf nu in de zoekresultaten (kan wel even een paar minuutjes duren, alvast bedankt voor je geduld)!

Om volledig van de functionaliteiten van MooieMensen.com te kunnen genieten hoef je nu alleen nog eenmalig naar “Mijn voorkeur” te gaan om aan te geven wat jouw type is. Nadat je dit hebt ingevuld, kunnen wij je van ieder profiel vertellen hoeveel procent dat profiel overeenkomt met jouw voorkeur. Dit noemen we matches. Als jij dat wilt (kun je eenvoudig aan of uit zetten) sturen we je wekelijks je nieuwste matches toe! Vanuit je persoonlijke pagina kun je ook steeds je zoekopdracht aanpassen, en je favorieten bijhouden. Ook vind je er je inbox met binnen- en uitgaande berichtjes van mogelijke dates. Via de zoekfunctie kun je nu op zoek naar een knappe potentiële vriend of vriendin.

Foto Website

mooie mensen dating

Cijfers en Prijzen Mooiemensen.com

Aantal Leden:
Man/Vrouw verhouding:
Kosten www.mooiemensen.com (betaald abonnement cq full member):

  • Inschrijven is in tegenstelling tot andere datingsites niet gratis. De site is erg schappelijk geprijsd
  • 1 maand is 24,95
  • 3 maanden lidmaatschap kost €44,85 (gemiddeld 14,95 per maand)
  • 6 maanden lidmaatschap kost €59,70 (gemiddeld 9,95 per maand)
  • 12 maanden lidmaatschap kost €59,40 (gemiddeld 4,95 per maand)

Een abonnement van een half jaar nemen is dus niet zo voordelig; neem dan gelijk een heel jaar.

Betaalwijze: betalen kan per iDeal, waar de meeste banken wel bij zijn aangesloten. Het is niet mogelijk cash of per acceptgiro te betalen.
[table “36” not found /]

Het verwijderen van je account

Mocht je voor het verstrijken van je abonnement je profiel van mooiemensen.com willen verwijderen dan kan dat natuurlijk. Je krijgt echter geen geld terug voor de resterende tijd van je abonnementsperiode. Als je je account wilt opzeggen kun je een mail sturen naar contact@mooiemensen.com met het verzoek je lidmaatschap te beëindigen.
Wil je je profiel tijdelijk offline hebben, bijvoorbeeld omdat je iemand hebt leren kennen en aan het bekijken bent of er een relatie uit rolt, kan dat ook door je profiel voor andere singles op de site te verbergen.

Bijzonderheden

 • Datingsite speciaal voor knappe singles
 • Niet voor oppervlakkige mensen, maar wél voor hen die uiterlijk (erg) belangrijk vinden
 • Fake profielen worden geweerd. Ook vrouwen met commerciele bedoelingen worden resoluut verwijderd
 • Op deze datingsite heeft IEDER profiel één of meerdere foto’s
 • Mariana Verkerk , o.a. fashionmodel en modelcoach, beoordeelt de foto’s van nieuwe inschrijvingen en bepaalt wie lid wordt
 • Op de voorpagina zie je gelijk de 6 nieuwste populairste singles
 • De datingsite was aanleiding voor het ludieke lillekemeense.com
 • Je aanmelding wordt zo mogelijk binnen een uur beoordeeld
 • De meeste daters maken hier werk van hun profiel
 • Optie om een deel van je foto’s privé te houden en alleen te laten zien aan singles die je leuk vindt

Heb je al een abonnement gehad bij Mooiemensen.com zijn we erg benieuwd wat je van de dienst vindt. Zou je hier onder een korte recensie achter kunnen laten? Zo krijgen we een duidelijk beeld van deze site. Probeer zowel goede als minder sterke punten van deze datingsite te noemen, daar hebben onze lezers het meest aan. Veel succes met het scoren van een knappe date, en wil je liever een andere site proberen, lees dan onze overige reviews.

c-date banner

Plaats een reactie