Eerste editie Single Event Ameland komt eraan!

In het weekend van 28 t/m 30 september 2012 willen we je kennis laten maken met het gezellige en gastvrije Ameland. Uiteraard gaat dat samen met een gezellige en gevarieerde groep singles. Met de ingrediënten die we op Ameland in een notendop samenvoegen wordt het een weekend om met veel plezier op terug te kijken en alweer uit te kijken naar het volgende Single Event Ameland. Update 2014: Helaas is de site uit de lucht; is het bij 1 jaargang gebleven?

Ameland single eventHet Single Event Ameland staat in het teken van genieten, ontspannen, beleven, doen waar jij zin hebt, vrijblijvend ontmoeten, maar bovenal plezier hebben op een ongedwongen manier in een ongedwongen omgeving.

Ameland, en in het bijzonder het plaatsje Hollum, aan de voet van de vuurtoren, heeft alle ingrediënten in huis voor een uniek single weekendje uit! Op Ameland geniet je zowel actief als passief van een prachtige omgeving. Het single weekend Ameland is een evenement waar je volledig je eigen gang gaat en doet waar je zin in hebt.

Spa, Golfen en een BeachClub

Overdag ontspan je in het heerlijke SpaAmeland van vakantiepark Boomhiemke, een balletje slaan op de golfbaan, uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen of lekker op het terras zitten in het pittoreske dorpje Hollum of op het terras van Beachclub the Sunset. De beachclub met de mooiste Sunset van Nederland. Kortom, Ameland biedt ongekende mogelijkheden om te ontmoeten en beleven.
Het unieke van dit weekend is het gevoel dat al bij de boot naar Ameland ontstaat. De boot geeft je een gevoel van vakantie en er (samen) op uitgaan. Vervolgens kom je op ‘ons mooiste stukje buitenland’ met kleine dorpjes, rustige wegen (geen stoplichten, geen files) en uitgestrekte weidevelden.

Leuke singles ontmoeten in een rustig, relaxte omgeving

AmelandJe ontmoet hier nieuwe relaties en neemt de tijd om mensen beter te leren kennen. Geen gehaast, je hebt een heel weekend voor de boeg en als het echt leuk is dan blijf je tot maandag en geniet je op zondagavond tijdens het kampvuur van je nieuwe liefde.
Je hoeft niet bang te zijn om niemand te leren kennen. Onze ervaring op het eiland leert dat de gemoedelijke omgeving aanspoort tot ontmoeten en kennis maken. Eenmaal terug willen we je het gevoel geven van “wanneer mogen we weer”. Wedden dat we je versassen! Wil je met andere singles op reis, maar dan wat verder van huis? Bekijk ons overzicht van single vakanties aanbieders.

Meer info over dit evenement:
Twitter (@SingleAmeland en Facebook (Facebook/SingleEventAmeland).

c-date banner

Plaats een reactie