BNN zoekt leuke vrijgezellen voor TV-programma First Dates

Ben je single en op zoek, en wil je eens wat anders dan een datingsite als Lexa proberen? Omroep BNN zoekt leuke vrijgezellen voor het TV-programma First Dates.

bnn first dates

Wereldwijd zijn miljoenen van ons op zoek naar ware liefde. Maar hoe en waar vind je nu de liefde van je leven? Voor een nieuw programma opent BNN speciaal een restaurant waar singles op eerste date gaan. Het ‘First Dates’ restaurant.

De kandidaten die meedoen zijn jong, oud, hetero, homo en uit alle lagen van de bevolking. Met slechts één doel stappen ze naar binnen: de liefde van hun leven vinden. Waar het restaurant zich bevindt is ons nog niet duidelijk.

BNN First Dates

Het programma First Dates wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions BV, dat je misschien wel kent van Toren C, Hello Goodbye, De Beste Singer-Songwriter van Nederland, 24 uur met.., Foute Vrienden, en niet te vergeten Camping Powned. Het was een beetje stil de laatste tijd op het datingprogramma front, maar nu is er met First Dates weer een datingshow om naar uit te kijken.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit programma? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar firstdates@bnnvara.nl! Een pasfoto wordt vast ook gewaardeerd. Wie weet zien we jou dan terug in de nieuwe datingshow van BNN: First Dates. Een alternatief: Lexa.nl, lees onze ervaringen met Lexa om te zien of het iets voor jou is.

c-date banner

18 gedachten over “BNN zoekt leuke vrijgezellen voor TV-programma First Dates”

 1. Ben een regelmatige kijker van First Dates . Heb zelfs 1 x mogen meedoen . Deze kennismaking heeft geen vervolg gehad maar heeft mij wel veel geleerd hoe te daten . Ben nu 82 jaar , hobby’s klaverjassen en stijldansen . Ben verbonden als assistent bij een dansschool in Hoofdorp en blijf nu dansen tot het licht uitgaat . Ben weduwnaar sinds Januari 2015 en het alleen zijn valt niet mee . Had graag een vaste relatie om alles mee te delen , de goede en de minder goede dingen des levens . Ben gelukkig 100% gezond van lijf en leden .. Zoek een partner in de leeftijd van 55/60 jaar . Zou zeggen wie niet waagt wie niet wint .

 2. Ik heb met plezier naar de Engelse versie gekeken.

  Ik zou er wel eens in een firstdate restaurant met een leuke vrouw willen kennis maken.

  Ik ben 55.

 3. Heerlijk programma dit! De leuke, eerlijke en echte momenten die het programma zo leuk om te kijken maakt. Vooral in een van de afleveringen waarin helaas voor haar, gelukkig voor de rest van de vrouwen hij niet verder wilde met haar. Kan ee via deze weg niet even gekoppeld worden tussen mij en deze knappe gast ?

 4. Hallo …Ik heb van mij vriendin advies gekregen om te me doen .Dat lijk me erg leuk en zie ik als nieuwe uitdaging om te messen maan van mij leven tegen komen. Ik zelf ben 54 jaar afkomsteg uit pl.wel lang in nl .een allenstand…Dus wie weet messen hord ik iets ..M.Vr.gr.Malgosia

 5. Hoi hoi
  Ik ben op zoek naar de liefde van mijn leven..
  Wie weet vind ik hem wel via jullie programma,lijkt mij heel spannend en leuk om hier aan meet te mogen doen..
  Ik ben een leuke,lady van 58..
  Ik hoop iets terug te horen..

  Groetjes Anja

 6. Ik heb de aflevering First dates gezien op zondag 29 okt
  daarin was een koppel… grote man met baartje en zwarte blouse aan die een date had met een dunne lang blond haar vrouwtje van volgens mij 23 jaar met verschillende tattoos op haar armen. Nu is aan het eind van het Diner door haar gezegd dat zei geen 2e date wou met hem. Nou ze weet niet wat ze laat gaan en ik vind hem erg leuk om te zien en hem zeker wel intresse in hem om op een leuke manier met hem in contact te komen. Doordat ik zou op een leuke manier aan het kijken was naar hem ben ik helemaal vergeten/ op te letten hoe hij heete en baal daar best wel van. Ik hoop dan ook van harte dat jullie mij kunnen helpen om in contact met hem te komen…
  Ik zelf ben een leuke lieve en spontane volslanke vrouw van 31 jaartjes jong… woon in het altijd mooie Apeldoorn waar ik mijn eigen mooie appartement heb. Ben nu zn 2 jaar vrijgezel en sta echt open om weer met een leuke lieve en eerlijke man in contact te komen en bij de juiste klik iets moois mee mag opbouwen en wie weet kan ik dat met hem beleven.

  Kunnen jullie mij asjeblieft helpen om met hem in contact te komen?

  Ik hoop dan ook gauw wat van jullie te horen
  Ik wacht met leuke enthousiaste spanning spoedig ergens ook wel een beetje met snelle reactie terug af sorry hihihi deze man lijkt me echt leuk namelijk bloosss hihi

  liefs groetjes Esmé

 7. Een heel leuk en grappig programma. Zelf ben ik op zoek naar een liefdevolle, rustige, zorgzame, leuke jonge vrouw. Maar ik zou nooit aan zo’n programma mee durven te doen. Misschien een idee om naast het programma ook een site te maken met zoekenden.

 8. hoi ik kijk elke week naar first date.ik vind het een leuk dating progamma.ik ben een vrouw van 64 jaar .zit op tinder .maar daar komt het er niet van om te daten.ik zou het zo leuk vinden op uitgenodigd te worden bij first date .ben benieuwd wie er voor mij word gekozen.met vriendelijke groet Sylvia.

 9. Ik wil me beste vriendin opgeven omdat ze nou nooit een leuke vent kan vinden, die ze zo verdiend

 10. Hoi hoi, Reuze leuk om iemand te ontmoeten op first date bij bnnvara
  Een zielsmaatje als dit kan.
  Ben 65+ ben sportief, creatief in mijn doen en laten.
  Spiritueel en goede gesprekken vind ik belangrijk.

 11. ik zag bij het programma first dat in de aflevering van 3 oktober een hele leuke man voorbij komen raoul kan ik via een manier met hem in contact komen
  me

 12. Heb altijd met plezier naar de Engelse uitvoering van first dates gekeken.
  Ik heb nu ook met veel plezier naar de Nederlandse uitvoering gekeken.
  Het lijkt mij heel erg leuk om hier aan mee te doen om een leuke date te ontmoeten.

 13. Ik zou het leuk vinden hieraan mee te doen.

  Ben 33 woon in rotterdam en ben helaas kn de liefde bedrogen maar ik geloof erin dat er ergens de juiste rondloopt waar het mee klikt.

  Leuk programma en zou er zeker aan mee doen.

 14. Hoi Hoi,

  Ik heb tot nu toe de Engelse versie gekeken. Heerlijk zoals mensen op elkaar reageren en de soms akward momenten. Ik ben spontaan maar weet niet of ik dit zou durven te doen. Heb net een fragment bekeken en het zag er leuk uit! Ik ga nadenken, maar kijk uit naar het programma.

  Hartelijke groet,
  Juliette

 15. Ik heet richard,en ik ben op zoek naar een date,tussen 20-30 jaar oud,mijn telefoon nummer
  is 0645471953,ik ben donker van huids kleur,en ik kom ontspronkelijke uit west Africa,uit Nigeria.
  ik ben 51yrs,oud.ik wil een goed match vinden met jullie hulp erbij,graag hoor ik een bericht
  hierover.
  groetjes,
  Akporhonor Richard Kenneth.
  Akporhonor@hotmail.com

Plaats een reactie