Nieuwe datingsite contactmatch.nl online

Wij ontvingen onlangs een persbericht van contactmatch.nl, een nieuwe datingsite die binnen de bestaande datingmarkt kennelijk nog kansen ziet en onlangs live is gegaan: Contactmatch.nl

UPDATE: helaas bestaat contactmatch.nl niet meer.

contactmatchDe reden dat contactmatch een nieuwe datingsite is gestart is dat ze van mening zijn dat de internationale datingbedrijven (eDarling, Parship enz) te weinig rekening houden met hoe de Nederlandse markt in elkaar steekt. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld de prijzen doorgaans te hoog zouden zijn. Ook wil contactmatch een datingplatform bieden zonder automatische incasso’s.

Maar ook voor daters die liever niet betalen moet de site een meerwaarde hebben. Bij veel betaalsites kun je geen berichtjes sturen zonder een betaald abonnement. Je kunt bij ContactMatch.nl trouwens niet alleen op zoek gaan naar een date, maar ook nieuwe vriendschappen opdoen. Of wellicht kom je er alleen voor de gezelligheid of om iemand te vinden die met je wil sporten.

Geen specifieke doelgroep voor Contactmatch

Vooral de ouderen in ons land hebben vaker te maken met eenzaamheid door het wegvallen van familie en dierbaren. Ze zoeken niet specifiek naar een relatie, maar gewoon naar contact en gezelligheid. Toch is Contactmatch is er niet voor een speciale doelgroep, zoals hoog opgeleiden of ouderen. De site realiseert zich dat er steeds meer mensen daten via hun smartphone, dus de website is daar goe dop ingericht.

Waar Contactmatch.nl voor staat

– Variatie aan contactmogelijkheden voor jong en oud: relatie, vriendschap, gezelligheid, enz.
– Afbeeldingen worden gecontroleerd en op het taalgebruik van de leden wordt toegezien.
– Bij gratis gebruik ook veel basisfuncties beschikbaar
– Geen ongewenst doorlopend abonnement met automatische incasso-afschrijvingen.
– Zéér voordelig betaald lidmaatschap (gemiddeld meer dan 60% goedkoper!). Check ook de prijsvergelijkingen met andere datingsites.
– Makkelijk en veilig betalen met iDEAL.
– Snelle en eenvoudige registratie.
– Automatische match-factor per profiel.
– Responsive design: 1 site voor mobiel en PC gebruik.
– Gegevens zijn veilig en privacy wordt gewaarborgd.
– Geen creditcardbetalingen mogelijk ter voorkoming van buitenlandse fraudeurs.
– Ongewenste leden eenvoudig te blokkeren: nooit meer in wederzijdse zoekresultaten of berichten ontvangen.
– Persoonlijke klachtenafhandeling bij twijfel over intentie van andere contacten.

Als er lezers zijn die al ervaringen hebben met contactmatch dan lezen we die natuurlijk graag. Je kunt de website hier bezoeken.

c-date banner

Plaats een reactie