Korte dates met Speeddaten.nl

Meerdere singles van jouw leeftijd ontmoeten tijdens één avond, efficiënter daten kan haast niet. Naast online dating is ook speeddating de laatste jaren enorm gegroeid. Speeddaten.nl is één van de grootste organisatoren van dit soort kennismakingsavonden; zij organiseren avonden in vrijwel elke regio.

Tijdens zo’n evenement spreek je meerdere singles voor enkele minuten. Al deze vrijgezellen zijn van jouw leeftijd; er wordt zelfs rekening gehouden met een klein leeftijdsverschil van mannen ten opzichte van de vrouwen.

Leeftijden bij Speeddaten.nl: verschillende leeftijdscategorieën

Zo gelden de volgende leeftijdscategorieën:
Mannen: 22-35, 32-45 en 42-45 jaar.
Vrouwen: 20-33, 30-43 en 40-53 jaar.

Soms val je dus binnen twee leeftijdsdoelgroepen; je kunt dan uiteraard kiezen of je graag wat jongere of oudere singles leert kennen. De volledige agenda met de daar bij behorende locaties vind je op de website.
Na afloop van de avond ontvang je binnen enkele dage een e-mail mat daarop jouw matches (dates die jij vaker zou willen zien en die ook bij jou een “ja” op hun kaart hadden ingevuld).

Naast de korte ontmoetingsavonden organiseert deze website ook weekends voor singles naar de Ardennen, de zogenaamde Weekend Fever. Voor €239,00 krijg je samen met een groot aantal andere singles een heerlijk weekeinde in een kasteel, waar jullie gaan survivallen, barbecueën en rustig kunnen kennismaken. Ook gaat er een disco mee naar de Zuiderburen. Het volledige programma van dag tot dag kun je lezen op de website.

Verder worden er ook singlefeesten georganiseerd; de Unlock Party! Deze hebben soms een thema, zoals de Kerstmis of Valentijnsdag Unlock Party.

*** Direct naar de website van Speeddaten.nl: klik ***

Cijfers en Kosten Speeddaten

Tijdens een speeddate-evenement ontmoet je 20 tot 25 singles met wie je elk 3 minuten lang (of beter gezegd: kort) een gesprekje hebt. Tijdens deze kennismaking merk je vanzelf of er sprake is van een klik; vaak weten mensen al binnen enkele seconden of ze iemand nog eens vaker zouden willen zien. Een speeddatingavond gaat door als er minimaal 30 inschrijvingen zijn, eerlijk verdeeld naar geslacht. Leuk om te weten: van alle speeddaters vindt 91% minimaal één match, maar de meesten scoren meer matches.
De kosten:
Een avondje speeddaten kost € 33,00.
De kadobon voor een zo’n avond kost € 33,00, de bon voor de singlesfeesten € 19,50
De locaties:
Speeddaten.nl is in veel steden actief; we noemen ze hier onder met tussen haakjes de exacte locatie van de evenementen.
Amsterdam (Hotel Arena)
Rotterdam (Holland Casino/Ultralounge Purple)
Groningen (Drie Gezusters)
Scheveningen (Boomerang Beach)
Enschede (Fellini)
Den Haag (Danzig)
Haarlem (XO)
Utrecht (Restaurant Lemonia)
Breda (Parc)
Arnhem (Café Brasserie Dudok)
Den Bosch (Hotel Central)
Eindhoven (Holliday Inn)
Maastricht (De Kadans)

Verder worden er ook weekends in de Belgische Ardennen georganiseerd; de locatie is Chateau de Blier. De kosten voor dit weekend bedragen €239,00 en is voor de leeftijdsgroep 25-49 jaar.

Bijzonderheden

  • 91% kans dat je matcht met minimaal 1 andere single.
  • Leuke locaties in het hele land, ook in jouw regio.
  • 3 verschillende leeftijdscategorieën voor zowel mannen als vrouwen.
  • Je kunt een speeddate-kadobon aan een single in je omgeving schenken.
  • Op de site kun je veel ervaringen van eerdere gebruikers lezen.
  • Was geen enkele date leuk genoeg? Dan krijg je een gratis speeddate-avond.
  • Ze organiseren ook Zakelijke speeddates
  • Lees aardige artikelen op het Singles Weblog.

Ervaringen met dit soort avonden waar je in korte tijd een hoop potentiële partners vindt zijn zeer welkom; je kunt ze aan het eind van de pagina kwijt. Ook gênante of juist onverwacht leuke gebeurtenissen lezen we graag terug. Zo help je mensen die twijfelen over speeddaten wellicht een stapje verder.

c-date banner

Plaats een reactie