Datingsite voor rijke mensen online

Achteraf bleek het om een grap te gaan, de lancering van de website rijkenederlanders.nl. Maar zoals elke grap wordt deze ooit door de werkelijkheid ingehaald. Want inmiddels zijn er wel degelijk datingsites waar rijke mensen elkaar ontmoeten. Daarnaast zijn er nu ook sites waar rijke mannen (en in mindere mate vrouwen) in contact komen met sugar-nichtjes en -neefjes. Suikerdating heet dat.

Rijke Nederlanders Dating

Update: RijkeNederlanders.nl is dus niet meer actief. Wel is er tegenwoordig SuikerArrangement.nl (gratis aanmelden) en Date4Cash, waar vrouwen betaald kunnen krijgen per date. Wil jij rijke mannen daten? Lees dan snel verder.

RichMeetBeautiful

Een andere nieuwe datingsite waar aantrekkelijke jonge vrouwen ‘rijke mannen’ kunnen vinden is RichMeetBeautiful. De site is ook Nederlandstalig en het inschrijven is gratis.

banner RichMeetBeuatiful

De site deed in Belgie veel stof opwaaien. Met grote billboards probeerde de datingsite jonge, knappe Belgische studentes te ronselen die voor geld of cadeaus willen uitgaan met een zogenaamde ‘sugar daddy’. De site is dan ook vooral bedoeld om jonge knappe dames te koppelen aan welgestelde heren.

Het is dus niet de bedoeling dat armlastige mannen er op zoek gaan naar een ‘Sugar Auntie’. Val jij binnen de doelgroep? Bezoek dan RichMeetBeautiful.com

Suiker Arrangement banner
Datingsite rijkenederlanders.nl biedt dating aan voor de hogere inkomens.

Dat datingsites zich niet generen voor methodes om nieuwe niches aan te boren is sinds mooiemensen.com wel bekend. Deze maand is het de site rijkenederlanders.nl die probeert een specifieke dating doelgroep aan te spreken: de dater met een hoog inkomen, de rijke vent of de rijke vrouw.

Graag daten met een rijke man of suikeroom? Bij datingsite Parship vindt je veel heren met een hoger inkomen die graag daten met leuke vrouwen. Inschrijven is helemaal gratis natuurlijk. Veel mannen en vrouwen met een goed salaris staan natuurlijk ook op datingsites voor hoog opgeleiden: e-Matching en Match4me.nl.

Dat het om een grap gaat valt overigens niet uit te sluiten, getuige de wat vage welkomsttekst op de website:

“Uiteraard hoeven registranten hun persoonlijk vermogen niet via deze site kenbaar te maken. Het mag vanzelfsprekend zijn wat wij van onze leden verwachten en wat zij van ons kunnen verwachten. Het gaat tenslotte om dat wat wij uitdragen en waar wij voor staan; Exclusieve dating voor Rijke Nederlanders!”

goud rijke mannen

Buiten dat biedt de site ook gelegenheid voor de knappe, maar minder bedeelde dater; zij kunnen zich gratis aanmelden: “Rijke Nederlanders biedt financiëel onfortuinlijke mensen met een mooi uiterlijk de kans een rijke partner te ontmoeten. Voor deze doelgroep maakt Rijke Nederlanders een uitzondering.”

Een lidmaatschap van een half jaar kost overigens slechts 35 euro. Wie zich afvraagt of rijke én mooie mensen moeten betalen; daarover zijn de FAQ heel duidelijk: Wie rijk én knap is betaalt gewoon, je kunt namelijk niet alles mee hebben.

Voor zij wiens nieuwsgierigheid gewekt is, hier een link naar de bewuste site: www.rijkenederlanders.nl UPDATE: deze website is inmiddels offline

Als je meer informatie over deze site hebt verzoeken we je vriendelijk een comment te schrijven. Lees ook het andere artikel over rijke mannen daten.

UPDATE: helaas, rijkenederlanders.nl is uit de lucht. De grap is leuk geweest kennelijk. Rijke mannen dienen elders opgeduikeld te worden! ;)

UPDATE: De site is inmiddels verdwenen. Toch een grap :) Ben je zelf op zoek naar een nieuwe liefde of gezellig contact? Lees deze pagina over de betere datingsites van Nederland en België. Ook hier vind je rijke mannen, of een rijke man, dat is ook genoeg natuurlijk.

Een rijke man zoeken is snel gedaan: echt op een date gaan met een man met geld is al lastiger. Rijke mannen vallen vaak op mooie jonge vrouwen. Zoek een suikeroom tussen rijke heren die een buitenvrouw willen.

Rijke Mannen Zoeken

Niet elke vrouw zoekt een rijke man, maar vaak wordt er toch wel naar een rijke man gezocht op datingsites.

Een rijke man zoekt daar vaak ook jonge vrouwen of vrouwen met klasse en stijl. Dus waar of hoe vind ik een rijke man? Probeer het bij de datingsites hier rechts, u kunt zich er altijd gratis aanmelden. Vaak kunt u aan hobby’s en foto’s wel zien of een man rijk is. Fakers filter je er dan snel uit.

Hoe vind ik een rijke man? Schrijf je in bij die datingsites waar meer rijke mannen lid zijn dan bij de gemiddelde datingwebsite. Een date zoeken met een man met geld kost even tijd, maar dan heb je ook wat. Zoek je een suikeroom of suikertante die wat geld te besteden heeft, of in elk geval rijker is dan jij? Lees ook de reviews over RichMeetBeautiful en het interview met de oprichter van Date4cash.

Ervaringen met SuikerArrangement

Ben jij een vrouw (of man) die op zoek is geweest naar een rijke partner, en heb je daar de datingsite SuikerArrangement.nl voor gebruikt? We lezen graag je ervaringen met deze site terug. Heb je hier een suikeroom of suikertante gevonden? Heb je tips met betrekking tot rijke mannen daten (of vrouwen natuurlijk). Laat een comment achter!

c-date banner

Plaats een reactie