KomDaten, daten voor serieuze volwassen singles

KomDaten.nl is gericht op serieuze volwassen singles die een partner of leuk contact zoeken in het liefdesleven. Van een gezellige date tot de ware droomprins(es) of misschien zelfs een ondeugende flirt.

Ook op erotisch vlak is er gedacht aan matchingsmogelijkheden. Serieuze volwassen singles (maar ook mensen met een relatie) zijn welkom. Voorwaarde is wel dat je serieus bent en respectvol omgaat met anderen. Update: Komdaten.nl is offline. Alternatieven zijn Lexa en e-Matching.

komdaten logo

Je kunt je gratis aanmelden en gratis een abonnement voor onbeperkte tijd uitproberen. Als je meer en uitgebreidere opties wilt, dan kun je tegen hele gunstige tarieven een betaald abonnement nemen. Dat abonnement kun je elke maand verlengen of eenvoudig weer opzeggen.

Meld je gratis aan bij KomDaten

Aanmelden bij KomDaten is zo gepiept. Je kunt het registratieformulier invullen, waarbij alleen de meest relevante en benodigde velden verplicht zijn. Verder is het geheel aan jou hoe uitgebreid je je profiel maakt.

aanmelden komdaten

Ook na registratie, wanneer je inlogt, zijn er nog tal van mogelijkheden om jezelf te definiëren en te beschrijven en ook om aan te geven naar wie je op zoek bent. Hoe uitgebreider je bent over jezelf, hoe meer kans van slagen je natuurlijk hebt op het vinden van leuke nieuwe contacten. Je kunt je profiel precies zó inrichten dat je heel helder kunt krijgen wie je bent en naar wie je zoekt. Zo ontvang je waarschijnlijk ook meer reacties van mensen die gelijke interesses hebben.

Wanneer je breder wilt zoeken is het ook mogelijk om zoekopdrachten op te slaan en verschillende lijsten te maken van opgedane contacten, waaronder een persoonlijke hotlijst. Je kunt zoeken op allerlei criteria, van lichaamsbouw tot sterrenbeeld en natuurlijk ook binnen jouw eigen regio. De zoekmachine rekent automatisch uit wie er het dichts bij jou in de buurt wonen. Natuurlijk kun je ook door heel Nederland of binnen jouw eigen provincie zoeken.

Uitgebreide opties om te zoeken en te matchen

Je zult snel merken dat als je met meerdere mensen contact hebt, je toch steeds terugvalt op dezelfde kennismakingsberichten. Je stelt jezelf toch altijd eerst voor en stelt dezelfde vragen regelmatig, omdat die belangrijk voor jou zijn. Daar hebben ze bij KomDaten aan gedacht: je kunt standaard openingsberichten aanmaken en opslaan. Deze kun je bij een nieuw bericht voegen en zo hoef je ze niet telkens opnieuw te typen. Ook kun je je berichten personaliseren door elementen uit je profiel automatisch bij je bericht te laten kopiëren. Dit is handig maar vooral ook tijdbesparend!

zoekfunctie komdaten

Als je de zoekfunctie (klik links voor groot beeld) gebruikt kun je een uitgebreide vragenlijst invullen om zo een match te vinden die bij je past. Verder kun je ook even de tijd nemen om een uitgebreid persoonlijkheidsrapport in te vullen en zijn er ook erotische vragenlijsten beschikbaar, voor als je op zoek bent naar een erotische date. Zo kun je dus precies iemand zoeken op basis van uitgebreide voorkeuren en interesses. Snelle flirts of knipogen zijn ok mogelijk en je kunt ook speed daten, waarbij je in korte tijd met veel singles tegelijk in contact komt.

Heb je een leuk contact opgedaan, maar ben je benieuwd hoe iemand overkomt vóór je op date gaat? Dan kun je ook webcam chatten in een een-op-een gesprek! Er is daarnaast ook een publieke chatbox waar mensen met elkaar kunnen chatten. Afspraakjes en dates kun je bijhouden in je persoonlijke date-agenda.

Serieuze volwassenen zoeken veilig en discreet

Alle leden bevinden zich achter een afgeschermd gedeelte. Het is voor niet-leden dan ook niet mogelijk om profielen te zien op de website. Dit verzekert je dus van anonimiteit en je hoeft niet bang te zijn dat onbekenden wellicht je profiel kunnen zien. Sowieso blijven berichten die je uitwisselt en acties die je uitvoert onzichtbaar voor iedereen, behalve voor jouzelf natuurlijk. Verder garandeert KomDaten 100% echte profielen (dus geen lokkertjes of nepprofielen) en worden alle aanmeldingen handmatig gecontroleerd. Zo worden fakers dus ook snel aangepakt.

Een profiel moet aan minimale criteria voldoen en zo worden niet-serieuze profielen gefilterd. Op die manier weet je zeker dat je met serieuze mensen te maken hebt en kun je altijd minimale informatie over een persoon vinden op zijn of haar profiel. Daten bij KomDaten.nl is dus veilig en discreet.

Cijfers KomDaten.nl

Aantal Leden: groeit gestaag met dagelijks nieuwe aanmeldingen, beleef de nieuwe experience!
Man/Vrouw verhouding: 60% mannen, 40% vrouwen, vrouwen hebben dus meer keuze!

Kosten KomDaten.nl (gratis vs. Betaald lidmaatschap):

 • Inschrijven is gratis
 • Gratis lidmaatschap is inclusief bekijken foto’s, versturen en ontvangen berichten en webcam chatten.
 • Uitprobeer lidmaatschap: € 7,50 per maand
 • Zilver lidmaatschap: € 15,00 per maand
 • Uitgebreid lidmaatschap: € 25,- per maand

Actie: alle betaalde lidmaatschappen zijn nu tijdelijk volledig gratis!

Betalen kan veilig en snel via iDeal, 2Checkout of PayPal/Creditcard. Betaal je met PayPal dan is je aankoop bovendien vanuit PayPal verzekerd. Een betaald abonnement wordt nooit automatisch verlengd, waardoor je nooit langer aan een lidmaatschap vast zit dan je wilt.

Upgraden van je lidmaatschap gaat als volgt. Eenmaal ingelogd ga je in het topmenu naar het kopje “Mijn abonnement” en vervolgens klik je op “Lidmaatschap veranderen”. Je komt dan op een eenvoudige pagina waar precies schematisch de verschillen tussen de abonnementen staat aangeven. Op deze pagina kun je een betalingsmethode selecteren. Opwaarderen gaat in twee stappen, kiezen en betalen. Snel en eenvoudig geregeld dus. Je kiest na een maand zelf weer of je wilt verlengen of niet. Je krijgt automatisch bericht wanneer je lidmaatschap verlopen is met een directe link om het weer te her-activeren.

Contact Informatie KomDaten.nl

E-mail adres: info@komdaten.nl
Telefoonnummer: gestopt
Contactformulier: http://www.komdaten.nl/contact

Bijzonderheden KomDaten

 • Veilige en discrete datingsite voor serieuze volwassenen
 • Unieke en vernieuwende matching opties
 • Ook mensen met een relatie zijn welkom
 • Mogelijkheid tot webcam chatten!
 • Stukken goedkoper dan grotere en bekendere datingsites
 • Speciaal ontwikkeld om ook voor mobiele gebruikers bereikbaar te zijn
 • Handmatige controle op kwaliteit profielen en voorkomen van fakers
 • 100% garantie op echte profielen
 • Schuwt meningen van bezoekers niet en is present op tal van vergelijkings- en reviewsites.
 • Helpdesk reageert snel op vragen.
 • Site zit goed in elkaar, is snel en heeft goede performance.

We zijn zeer benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring, dus deel deze gerust. Hiervan kunnen zij leren en mogelijk in de toekomst dingen verbeteren. Óf juist succesvolle features verder uitbreiden. Heb je punten ter verbetering onderbouw deze dan, zodat wij en ook andere online daters hiervan kunnen leren en de juiste keuze kunnen maken. Let wel, dat wat voor jou belangrijk is voor een ander per definitie ook zo hoeft te zijn. We horen graag of we met onze nieuwe features je een verfrissende blik hebben kunnen geven en natuurlijk zijn we ook benieuwd of je leuke contacten hebt opgedaan!

c-date banner

Plaats een reactie