Doe mee aan de grote VARA Singles Enquête

Een tijdje terug maakten we al melding van de aanstaande Singles Avond van de VARA. Hierin duikt presentator Frank Evenblij in de wereld van alleenstaand Nederland. Tijdens deze televisie-avond probeert men een beeld te schetsen van de Nederlandse single.

Vara enquête Hierbij heeft de VARA jouw hulp nodig! Ben jij single en kun je een paar minuten van je tijd missen? Vul dan de grote VARA Singles Enquête in. Je vindt de enquête op singlessite.nl. Benieuwd naar het resultaat? Vul dan ook je e-mailadres is en de onderzoeksresultaten verschijnen op den duur in je inbox.

Den enquête bestaat voornamelijk uit vragen waarbij je tussen 2 dingen moet kiezen, maar er zijn in dit onderzoek ook enkele open vragen opgenomen. Zo is de VARA benieuwd hoe vaak singles seks hebben, of zij “happy single” zijn en hoe lang de Nederlandse vrijgezellen gemiddeld al alleen zijn. Zijn hier grote verschillen tussen leeftijdsgroepen aantoonbaar?

Ook echt belangrijke thema’s komen aan bod, zoals:

  • Slaap je links of rechts in bed?
  • Heb je weleens een fake foto op een datingsite geplaatst?
  • Wilders of Roemer?
  • Dieren zijn beter gezelschap dan mensen?

We zijn vooral benieuwd naar de uitkomst van deze vraag: wat is de beste plek om een date te scoren? Zullen datingsites tot de top-antwoorden behoren of zullen offline ontmoetingsplaatsen de boventoon voeren? Het programma zal worden uitgezonden op donderdag 19 april, vanaf 21:00 uur op Nederland 3. Vanaf dan zullen ook de onderzoeksresultaten bekend zijn; we zullen ze op onze website uitgebreid bespreken.

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt