Nieuw Datingprogramma bij BNN: Stop in the Name of Love

Vanaf maandag 1 april te zien bij BNN: Stop in the Name of Love, waarin een bus vol vrijgezelle dames op zoek gaat naar leuke mannen. De stadse vrouwen kunnen in de grote stad geen leuke vriend vinden en worden door BNN met de bus door dorpen gereden om te zien of ze daar mee succes hebben.

Vrouwenoverschot in grote steden

stop in the name of loveEen leuk idee, maar er ligt een serieus probleem aan ten grondslag. De grote steden kennen namelijk een overschot aan (vooral hoger opgeleide) vrouwen. We schreven er al een artikeltje over. Er zijn maar liefst 2 miljoen Nederlandse singles en die weten elkaar maar lastig te vinden. Daarbij zijn ze slecht over het land verdeeld: Het platteland zit vol met vrijgezelle jongens en de grotere steden kennen een vrouwenoverschot. Veel hoger opgeleide vrouwen zoeken dan ook hun toevlucht als datingsites voor hoog opgeleiden als bijvoorbeeld e-Matching en Match4me. BNN heeft dus een bus vol verzameld met meiden die hun geluk bij de dorpse mannen willen beproeven.

De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver. Nicolette begeleidt de single meiden in hun zoektocht en helpt natuurlijk een beetje mee bij het koppelen. De komende weken rijdt de BNN bus vol vrouwelijk schoon langs dorpen in verschillende provincies. De eerste plaats waar de Bus stopt is het ZUid-Hollandse Noordeloos. In elk dorp blijft de bus een aantal dagen geparkeerd staan zodat de meiden en de single mannen de tijd hebben elkaar een beetje te leren kennen. Op het moment dat de BNN bus weer vertrekt moeten ze kiezen: rijden ze mee of blijven ze bij een dorpse jongen plakken?

In deze video krijg je al een indruk van de deelneemsters aan Stop in The Name of Love; verder in het artikel lees je meer over deze meiden.

Deelnemende vrouwen Stop in the Name of Love

De volgende vrouwelijke kandidates zijn de bus in gestapt op zoek naar een leuke man; we stellen ze kort aan je voor:

  • Kimberly, 19 jaar en daarmee ook gelijk de jongste meid van het stel. Haar ideale toekomstbeeld: een leuke vent en thuis voor de kinderen zorgen. Ondanks haar geringe leeftijd is ze erg volwassen en weet ze wat zij wil.
  • Michelle, 21 jaar oud. Ook een van de jongste meiden die meedoen aan het programma. Ze is van mening dat het stadse mannen vooral om seks te doen is en hoopt in een van de dorpen een serieuze man te vinden die net als zij een duurzame relatie wil.
  • Rowena, 21 jaar oud. Heeft ook een duidelijke mening over mannen die in de grote stad wonen: bijna zonder uitzondering gaan ze allemaal vreemd. Volgens Rowena dan. In de dorpen hoopt ze trouwe kerels tegen te komen. Ze is sociaal, zorgzaam en toe aan een leuke vriend.
  • Justine, ook 21 jaar oud. Creatief, modebewust en niet op haar mondje gevallen. Justine vreest dat er in Den Haag geen geschikte partner voor haar rondloopt en rijdt daarom mee met de bus.
  • Sharona, 21 jaar en al moeder van een kindje. Heeft weinig vertrouwen in mannen maar heeft de moed kennelijk nog niet opgegeven. Ze is op zoek naar een leuke maar ook knappe vent.
  • Gaby, 24 jaar oud, zoekt een lieve man. Gaby heeft al een paar relaties achter de rug maar die liepen uiteindelijk op niets uit. Hopelijk vindt ze door Stop in the Name of Love een leuke vriend.
  • Amy, 25 jaar oud. Is naar eigen zeggen nogal impulsief en modebewust. Mannen uit de stad hebben tot nu toe tot teleurstellingen geleid, en ze hoopt via BNN een leuke vader voor haar toekomstige kinderen te vinden.
  • Myrthe, 25 jaar. Wordt als wat kakineus gezien maar is eigenlijk gewoon een hip meisje. Ze studeert, en is niet snel onder de indruk van mannen.
  • Lana, 27. Houdt van gezelligheid en ze heeft daar over ook niet te klagen met haar 2 kinderen. Wel mist er nog iets: een man om de gezelligheid mee te delen.

Meer info vind je op de speciale Stop in the Name of Love site van BNN. Hier kun je ook meer lezen over de overige dames: Anoeska, Alma, Roxana, Marjolein, Mandy en Vivian.

In onderstaande video vertelt een aantal van de dames alvast over wat zij echte afknappers vinden en op welke (beroemde) mannen zij wél vallen:

Stop In The Name Of Love is vanaf maandag 1 april om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

Ben jij zelf een stadse single meid die in de stad geen vriend kan vinden? Overweeg eens een datingsite; lees bijvoorbeeld meer over Match4me, e-Matching en Parship. Dit zijn datingsites speciaal voor hoger opgeleiden. Geen HBO of Universitair Niveau? Check dan eens Lexa

We zijn natuurlijk benieuwd wat je van Stop in the Name of Love vindt! Leuk idee of het zoveelste datingprogramma dat net zo goed niet gemaakt had kunnen worden? Wat is jouw favoriete deelneemster? Reacties kun je hier onder achter laten.

c-date banner

Plaats een reactie