TLC Love Stories: Heb jij een mooie love story? Win een citytrip naar Londen!

Sinds kort te zien op The Ladies Channel: TLC Love Stories. In samenwerking met datingsite eDarling (lees daar hier meer over) zendt de televisiezender korte filmpjes uit van stellen die elkaar op een bijzondere manier hebben ontmoet. Om de beurt doen de partners hun verhaal, en deze fragmenten worden op televisie uitgezonden, maar ook op Youtube geplaatst.

TLC Love StoriesHebben jij en je partner ook een mooie Love Story? Met jullie liefdesverhaal is een mooie prijs te winnen, namelijk een citytrip arrangement naar Londen voor jou en je partner. Met Stena Line vertrek je vanaf Hoek van Holland voor een paar mooie dagen in de Engelse hoofdstad.

Komen jullie met jullie verhaal op het Love Story bankje terecht? Je kunt jouw persoonlijke Love Story opsturen via de website van TLC Love Stories. Lees wel even de voorwaarden voor deelname.

Bekijk hier onder de Love Story van Nadine, die lange tijd alleen bevriend was met haar huidige partner. Omdat haar toenmalige vriend ook in dezelfde vriendengroep zat als haar huidige relatie was dit niet altijd eenvoudig. Zie jij jezelf ook op het bankje jouw verhaal doen? Twijfel dan niet en doe mee aan TLC Love Stories.

Anderen die al op camera hun verhaal hebben gedaan zijn Alexandra, Moniek, Toon, Alicia, Dennis, Guillaume, Laura en Nico. We zijn benieuwd hoe lang de zender en eDarling door zullen gaan met dit leuke item. Ben je een trouwe kijker van dit item op The Ladies Channel? Laat ons weten wat je er van vindt. Wat is tot nu toe je favoriete koppel? Heb jij ook een bijzonder liefdesverhaal maar wil je dat niet voor de camera delen? Hier onder kun je een uitgebreid verhaal plaatsen in de reacties! ;)

c-date banner

Plaats een reactie