Johnny & Leontine en komen verliefden te hulp in SBS6 programma Alles is Liefde

Het wordt steeds vroeger donker, de feestdagen staan alweer bijna voor de deur, dus het is weer tijd voor gezellige tv-programma’s voer liefde! SBS is onlangs gestart met het programma Alles is Liefde waarin Johnny de Mol en Leontine Borsato mensen gaan helpen op liefdesgebied.

Hierbij gaat het nu eens niet alleen maar om singles die een partner zoeken, maar worden ook bijvoorbeeld ingedutte relaties nieuw leven ingeblazen. Ook mensen die zijn vreemdgegaan kunnen via het programma hun excuses aanbieden. Kortom: alles op liefdesgebied pakken Johnny en Leontine aan. Aflevering 1, van woensdag 24 oktober is al online terug te kijken op de Alles is Liefde website. Stefan wordt over zijn verlegenheid heen geholpen, en Matt probeert zijn ex terug te winnen. De promo van Alles is Liefde kun je hier onder bekijken.

Bekijk hieronder het oproepje van de single Chantal (25 jaar). Zij is op zoek naar een echte dierenvriend die haar en haar vissen, cavia en twee katten gezelschap komt houden. Op Youtube staan nog veel meer oproepjes van deelnemers. Bekijk er de oproepen van Angelique, Marc, Nathalie, Rugter, Hanny, Miriam, Iris en van Marjolein, Naomi, Karin & Patricia (gezellig met zijn viertjes in één video)

Heb je zelf een liefdesprobleem waar je Leontine en Johnny graag voor zou inschakelen? Ben je heimelijk verliefd, durf je dat niet te zeggen en heb je een steutnje in de rug nodig? Of heb je overspel gepleegd, veel spijt en wil je het goedmaken? Via de website van SBS6 kun je je zelf opgeven voor het TV-programma. Het aanmelden gaat online; je vindt het inschrijfformulier hier.

Je kunt ook een vriend of vriendin, broer of zus of opa of oma voor het programma opgeven! Heeft jouw beste vriendin dringend een leuke nieuwe vriend nodig? Is jouw opa al veel te lang alleen is zou een gezellige oudere dame hem goed doen? Klim in de pen! Hoe origineler de opdracht, hoe groter de kans dat jouw liefdesprobleem in de uitzending komt natuurlijk. Een vast item is de “strijd” tussen Johnny en Leontine, waarbij ze voor 1 vrijgezel elk een zo goed mogelijke date proberen te versieren.

De tune van dit TV programma is natuurlijk het nummer Alles is Liefde van Blof, dat ook al de soundtrack was van de succesvolle Nederlandse film Alles is Liefde. Dit nummer kun je hier op Youtube bekijken.

De volgende aflevering van Alles is Liefde is woensdag aanstaande, 20:30 bij SBS6. Tot wanneer de show blijft lopen is ons niet bekend, maar voorlopig is er elke woensdagavond een verse portie aan liefdesperikelen. Als jij een vaste kijker bent zijn we erg benieuwd naar jouw commentaar!

c-date banner

1 gedachte over “Johnny & Leontine en komen verliefden te hulp in SBS6 programma Alles is Liefde”

  1. Wil me graag opgeven lijkt me goeie manier om iemand te vinden
    Om verder door het leven te gaan

Plaats een reactie