Oproep voor een TV programma

Iedereen kent het: die ene speciale liefde van lang geleden. Die fling, kort of langdurige relatie die zoveel indruk op je gemaakt heeft. De knappe speciale klasgenoot uit 4 HAVO, de affaire met die ene collega of de liefde uit je geboortedorp. Je denkt er regelmatig aan terug. Wat hebben jullie mooie dingen meegemaakt en als je dat ene liedje op de radio hoort krijg je zoveel jaar na dato nog steeds kriebels in je buik. Toch ging het uit. Om wat voor reden dan ook. Levens gaan verder en je verliest het contact. Of misschien ben je op facebook nog wel vrienden, heb je nog gezamenlijke kennissen, of hoor je wel eens wat via je ouders, zo blijf je stiekem op de hoogte van zijn/haar leven.

Story_Supply_logo

Maar nu je zelf weer vrijgezel bent denk je vaker terug aan deze liefde, zeker nu je weet dat de ander ook single is. Was het kalverliefde? Leek het gras groener aan de andere kant? Hoe zou het met hem/haar zijn en hoe zou het zijn om op opnieuw te daten? Al meerdere malen heb je aan die speciale ex gedacht, maar echt een trip down memory lane, prachtig in beeld gebracht door de makers van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’,is wel een hele speciale manier om jouw jeugdliefde weer opnieuw te zien.

De winter komt er aan, rokjesdag is voorbij, het is tijd voor weer wat warmte en liefde deze komende wintermaanden. Blaas jij je oude liefde weer nieuw leven in? Of wil je gewoon nog een keer zwijmelen met z’n tweeën en de goede oude tijd herbeleven?

Oude liefde

In het programma blik je terug naar de liefde die je ooit had, het leven wat je daarna hebt geleid en de vraag hoe het nu is met die oude liefde en met jou. Het gaat in het programma niet om de zoektocht naar deze ex, maar om de reis door herinneringen die je voert langs plekken waar de liefde ooit ontstond of waar een bijzondere vakantie of hoogtepunt heeft plaatsgevonden.

De naam van het televisieprogramma is nog niet bekend. Heb je zin om mee te werken aan dit TV-programma, dan kun je een mailtje met korte motivatie sturen naar info@storysupply.nl

c-date banner

Plaats een reactie