Bijstand in de Liefde terug op televisie als Zorgeloos Verliefd

Het programma Bijstand in de Liefde is binnenkort terug op televisie, dit keer met de titel Zorgeloos Verliefd. Enkele jaren gelden werd het tv-programma al eens uitgezonden door Talpa, en nu is het SBS6 dat de datingshow weer terug op de buis brengt, maar nu dus met een andere naam. In het programma worden alleenstaande moeders geholpen bij het vinden van een leuke man. Tip: ben je zelf op zoek naar een leuke man of vrouw? Lees onze recensies en schrijf je gratis in bij de betere datingsites. De presentatie is in handen van Paulien Huizinga.

In Nederland zijn er zo’n half miljoen alleenstaande ouders, waarvan 85% vrouw is. SBS 6 helpt enkele van deze alleenstaande moeder met hel zoeken naar een leuke man en goede vader voor hun kinderen. In elke aflevering staat 1 vrouw centraal; hieronder kun je meer te weten komen over de deelneemsters.

bijstand in de liefdeInmiddels is bekend welke 6 dames bijstand krijgen bij hun zoektocht naar de ware. Nu is de zender alleen nog op zoek naar leuke vrijgezelle mannen die interesse hebben deze alleenstaande moeders beter te leren kennen. Als je zelf een single mama bent op zoek wil naar een relatie kun je je ook nog opgeven.

Ben jij een single vent en ben je geïnteresseerd? We hebben de kandidaten hier onder voor je op een rijtje gezet:

Vrouwelijke kandidates Zorgeloos Verliefd:

 • Janinde: 33 jaar oud, 1 zoon van 7 jaar. Werkt als Groepsleider verstandelijk gehandicapten. Houdt van muziek (jazz, soul en blues) en is een buitenmens. Zoekt een zorgzame, ontspannen man. Van dansen houden en een muziekinstrument bespelen is een pré.
 • Petra G: Leeftijd: 37, heeft een dochter van acht jaar oud: Ocean. Werkt als verkoopster van schoonmaakmiddelen. Staat midden in het leven, is positief gestemd en neemt geen blad voor de mond. Is op zoek naar een man die positief in het leven staat, eerlijk is en niet al te klein is.
 • Barbara: is ook 37 jaar oud, en heeft een dochter van 13 . Is geen zweverig type maar houdt wel van mediteren: past goed bij haar baan: Spiritueel Begeleider. Is verder sportief: houdt van skaten en squash. Valt op mannen met een goed gebit en een lekkere kont, maar niet ouder dan 45 jaar.
 • Petra V: Voor het gemak een tweede vrouw die Petra heet. Zij is 29 jaar oud en daarmee de jongste deelneemster van Bijstand in de Liefde. Zij heeft twee kinderen: een zoon en een dochter. Houdt van fietstochten en werkt als medewerkster bij een kinderdagverblijf. Zoekt ook een man met een mooi gebit, en het liefst een donker haar. Een beetje gek doen op z’n tijd is mooi meegenomen. Zoekt mannen tussen de 30 en 40 jaar oud.
 • Jolanda: is 31 jaar oud en moeder van twee dochters. Noemt zichzelf een lieve, zij het wat impulsieve vrouw. Werkt part-time in een cafetaria. Zoekt een man die geluk en verdriet met haar wil delen, en enigszins stoer is. Zoekt eveneens een man tussen de dertig en veertig jaar oud.
 • Maroeska: is 38 jaar oud en heeft drie kinderen: 2 zoons en een dochter. Kan helaas niet werken vanwege een bindweefselziekte. Houdt erg van dieren en de natuur, en hoopt op een man die hier ook van houdt. Ze zoekt een lieve, goedverzorgde, zorgzame man tussen de 30 en 45 jaar oud.

Mocht je meer willen weten, en vooral willen zien van de dames: op de website zorgeloosverliefd.nl kun je de zes promofilmpjes van de vrouwen bekijken, waarin ze wat meer over zichzelf vertellen en waar ze naar op zoek zijn.

Wil je de oude afleveringen van Bijstand in de Liefde nog eens bekijken om een indruk van het programma te krijgen? Je kunt ze online terugzien op TVblik.nl

Zorgeloos Verliefd wordt mede mogelijk gemaakt door datingsite Relatieplanet. De eerste aflevering van het nieuwe datingprogramma is te zien op woensdag 29 februari om 20.30 uur bij SBS 6. Mocht je mee willen doen, bezoek dan de website www.zorgeloosverliefd.nl (klik). Je reacties en meningen over het datingprogramma Zorgeloos Verliefd kun je hier onder plaatsen. Komt het programma erg overeen met het eerder uitgezonden Bijstand in de Liefde, of zijn er enkele aanpassingen gedaan?

c-date banner

8 gedachten over “Bijstand in de Liefde terug op televisie als Zorgeloos Verliefd”

 1. tja vrouwen zijn achterbakse soortgenoten, liegen en bedriegen zijn ze enig in, zoethoudertjes in de trand van het licht niet aan jou hoor maar er is geen klik, moet je er kater achter komen dat er wel een klik is tussen haar en een kerel die een sixpack heeft en het verstand van een garnaal, nee ik ben het geheel met de berbers eens vrouwen dienen slechts een doel en dat is voor de sex om zodoende kinderen te biggen en verder moeten ze hun smoel dicht houden, die Marokkanen zijn zo gek nog niet, jammer dat we niet leven in de 12 eeuw heb je zin in een vrouw sleur haar naar binnen en verkracht haar, ze vragen er zelf naar, vrouwen zijn dom volk, hebben het iq van een bronzige aap, en horen dientengevolge ook zo behandeld te worden.
  jammer allen dat je ze niet meer mag slaan anders wist ik het wel, niet wippen een goed pakslaag doet wonderen, dan willen ze ineens wel.
  het zijn egoïstische neuk gleuven geworden nee, neem dan mannen die kunnen wel naar elkaar luisteren, jammer alleen dat mannen geen kutje hebben anders had ik een man genomen. ben je van een hoop gezeik af, das zeker. dus vrouwen jullie hebben zoveel commentaar op kerels, neuk voortaan lekker elkaar valt er ook niets te zeiken , veel succes met de aankomende pottenwereld.

 2. Ben een single moeder van twee dochters van 11 en 14 jaar,sta vol in het leven.Ben zelfstadige onderneemster..
  Maar mis een maatje in mijn leven..na acht jaar wordt het tijd om weer ens echt verliefd te worden..Is het nog mogenlijk om mij op te geven voor dit programma?

 3. Reactie op uitzending van Maroeska.
  Wat een ontzettend leuke man die Herman, graag zou ik met hem in contact willen komen.
  Kunnen jullie mij een tip geven hoe ik dit moet aan pakken?
  Lieve groet Marga

  Antwoord redactie:
  Beste Marga. Het contact scherm van Net5 ziet er nogal log uit, en het is niet mogelijk direct op Zorgeloos Verliefd te reageren. Probeer het eens via producent Talpa: http://www.talpa.tv/talpa/contact , hopelijk willen en kunnen zij je verder helpen.

 4. Aanmelden:

  Ik ben een vrouw van 59 en al geruime tijd single,zou graag een lieve man willen ontmoeten om weer verliefd op te worden en om leuke dingen te ondernemen het liefst een jongere man ,want zelf zie ik er nog heel jong uit.

  m.v.g Jane

 5. Ik ben een man van 43 en ben al een hele tijd zonder vrouw..ik zou graag een keer weer verliefd willen worden op een leuke vrouw

  Gr

  Maurice

 6. Aanmelden, ben single 58 jaar oud zoek een maatje rond dezelfde leeftijd om nog leuke dinggen te ondernemen.
  Hel leven is al zo kort!
  Leuk prg. maar vaak te laat als ik wil reageren op een vrouw, m.v.g. Jan

Plaats een reactie