Carice van Houten speelt ook in opvolger Alles is Liefde

Vandaag is bekend geworden dat actrice Carice van Houten ook in de opvolger van Alles is Liefde de hoofdrol zal gaan vertolken. De film, die “Alles is Familie” zal gaan heten en in november van 2012 zal uitkomen, is net als zijn succesvolle voorganger geschreven door Kim van Kooten. Regisseur van dienst is wederom Joram Lürsen.

alles is familieDe makers noemen Alles is Familie ”het vileine zusje van Alles is liefde. Een romantische komedie met een scherp randje en naar verluid iets meer pijn. In de film komen de liefdesperikelen van een aantal leden van één familie, de “De Roovers”, aan bod. Zo wil Winnie (Carice) graag een baby, probeert haar echtgenoot dichter bij zijn “gevoel” te komen en rouwt zwager Dick om zijn overleden vrouw.

Bioscoophit

Verder moet Alles is Familie volgens de berichten ongeveer dezelfde “look and feel” krijgen als de succesfilm uit 2007. In dat jaar bezochten bijna 1.4 miljoen bezoekers de met het Sinterklaas-thema doordrenkte film.

Naast Carice van Houten, die momenteel druk is met de HBO hitserie Game of Thrones, speelden Thomas Acda, Michiel Romeyn en Jeroen Spitzenberger hoofdrollen. Of er voor hen in de nieuwe romantische komedie weer rollen zijn weggelegd is niet bekend: hun personages komen in de vervolgfilm in elk geval niét terug.

Of deze film wél beter wordt dan Love Actually weten we in november 2012. Dat Alles is Familie net als zijn voorganger een enorme kersthit zal worden staat nu al eigenlijk vast. De productie van de nieuwe romantische komedie is in handen van Topkapi Films. A-Film Distribution streeft ernaar de film 22 november in de bioscopen te laten draaien, precies op tijd om het Sinterklaas- en Kerstgevoel optimaal te benutten.

Voor wie alvast in de sfeer wil komen: hieronder vind je de trailer van Alles is Liefde. Alles is Familie wordt momenteel geschoten en hier is helaas nog geen trailer van beschikbaar.

Wil je voor 22 november al wat romantische komedies gaan bekijken? In dit overzicht vind je de beste romcoms van 2011. Binnenkort kun je op onze website een artikel vinden over de beste romantische komedies van 2012 tot nu toe, en welke films je in de gaten moet houden.

c-date banner

Plaats een reactie