Single? Een Facebook-liefje heb je al voor 15 euro!

Je hebt geen vriendinnetje in de realiteit, maar dat wil nog niet zeggen dat je geen virtueel vriendinnetje kan hebben. Namorofake.com.br bezorgt Braziliaanse vrijgezellen een Facebook-lief voor een zacht prijsje. Een dienst speciaal voor jongemannen die zich schamen voor hun relatiestatus. Of misschien willen ze hun ex wel jaloers maken?

De website Namorofake huurt vrouwelijke Facebookprofielen en linkt deze aan het profiel van hun mannelijke klanten. Hierdoor lijkt het alsof hun vrijgezel een relatie heeft met het meisje. Volgens de site krijgen de ‘vriendinnetjes’ de helft van het betaalde bedrag.
 
namorofake

De vrijgezel betaalt ongeveer vijftien euro om ‘zijn’ vriendin een week aan zijn profiel te linken. Hij krijgt dan ook tien berichten op de timeline. Als de klant voor het grotere pakket van €37 kiest, behoudt hij zijn vriendin voor een maand en krijgt hij maar liefst dertig berichten of commentaren op zijn timeline.
 
Volgens de oprichter van de site zijn er verschillende redenen om beroep te doen op de site. Misschien wordt je familie te opdringerig en ben je het beu om telkens over een eventueel nieuw vriendinnetje uitgevraagd te worden of je wil je vrienden imponeren. De ex-partner jaloers maken met de nieuwe Facebook-relatie is echter de meest gehoorde motivatie, dus wat doe je dan? Je koopt een Facebook-vriendin voor 15 euro.


 
Tot op heden zijn het alleen mannen die een Facebook-vriendin kunnen ‘huren’. In de toekomst zullen vrouwelijke vrijgezellen ook een Facebook-vriend kunnen bestellen, want laten we niet vergeten dat ook vrouwen wel eens kunnen zitten met hun relatiestatus.

Ken jij mensen die op social media liegen over het hebben van een relatie? Of ken je singles die hun relatiestatus soms op “in een relatie” zetten? Denk je dat ene dergelijk bedrijf dat fake Facebook vriendinnen regelt ook kans van slagen in Nederland zou hebben?

GD Star Rating
loading...

Laat Horen Wat Je Vindt